היום היה לנו קטע של ליסנינג באנגלית... אז היה ראיון עם מישהי שקוראים לה לינדה בנינגטון ואני רק שמעתי את זה התחלתי לצרוח היייי כמו צ'סטר!!!! חחחחח נהייתי מושפעת.... מה המצב איתכם???
מזלזלות בגרוזיני הקטן גדול שלכן? סבבע הרי לכן הוכחה... P: אךךךך בנות בנות מזלזלות בדברי החוכמה הגרוזיניות של הגרוזיני מבית צ'סטיר וסמנתה... *מצקצק בגרוני* בכל מקרה הינה שתאמינו
אז עכשיו הסיכוי שלי איתו יותר גדול...(חחחח מ0.00000000000000000000000000001 זה הפך ל0.000000000000000001) ד"א!!!!! אממ היום במיונים של חובלים..(ד"א לא עברתי..חחח) אממ אז היינו צריכים לחשב כמה ס"מ מנקודה ונקודה...יענו אונייה לנמל..אז היה כזה אוניה מנקודה L לנמל בנקודה P כמובן שזה דרש אההההה לינקין!!! חח ואחרי שאמרו לי ולעוד מישו שלא התקבלנו סתם התחלנו לדבר וזה והוא אמר לי שהוא הולך לעבוד בניו יורק בחופש אז אמרתי לו יוווו אז אתה הולך לראות את לינקין והוא כזה אממ לינקין פארק..??? הייתי בהופעות שלהם!!! ואני כזה !?!?!?!?!?מה!?!?!? והוא כזה מה הם הלהקה שאני הכי אוהב וזה..ואני כזה יוווווווווו תמות!!!!! אני רוצה אני רוצה אני רוצה..ואז אמרתי לו שיש פורום של לינקין בתפוז..אז הוא אמר שהוא ינסה להתחבר לפה.. יחצנות בעמ..חחח סורי על החפירה..שוב..חחח
והיא אמרה לי "you rtied so hard and got so far" חחחחחח...ואני ממלמלת, "but in the end it doesnt even matter" חחחחחח היה מצחיק סופשבוע פרוע/רגוע לכולם!!!