קבלו המלצה לנרתיק

derix

New member
קבלו המלצה לנרתיק

http://www.senacases.com/aximx30 קצת יקר אבל מעולה
 

אמנון כ

New member
איך קנית? דרך האתר?

אני מזיל ריר מול הנרתיק שלהם ל- DELL X50V בצבע אדום/שחור, ומאוד מעוניין לרכוש נרתיק שכזה כמה שיותר מהר. האם יש להם משווק בארץ? האם ניתן לקנות את הנרתיקים שלהם בחנויות רשת בארה"ב (כמו BEST BUY, STAPLES וכו'?) תודה מראש!
 

דותן גל

New member
אבל

כל הנרתיקי עור האלה כל מכה קטנה המכשיר מרגיש לא יותר טוב לקנות נרתיק קשה?
 

AYELET1

New member
אתה טועה

מנסיון- נרתיקי העור מגינים לא רע בכלל. נרתיק אלומיניום כבד יותר וזה חסרונו (לטעמי)
 

אמנון כ

New member
אל תהיה כזה... תספר לנו!!

איך קנית את הנרתיק? האם זה נעשה דרך האתר? אם כן, איזה סוג משלוח בחרת, ותוך כמה זמן זה הגיע? תודה!
 

Israeli Hero

New member
המלצה לנרתיק ל- X30

לאור המלצתך בדקתי מול החברה והבנתי את הנתונים הבאים אותם יש לקחת בחשבון: 1. לא ניתן להכניס לנרתיק מכשיר עם סוללה מוגברת (עבה יותר) בנפח 1800 או 2200 mA/h 2. במידה ורכשתם את הקליפס לחיבור לחגורה: הקליפס מעבה את המכשיר נקודתית ומקשה על שימוש ע"ג שולחן. מסיבה זו יתכן ועדיף לרכוש נרתיק ללא קליפס החיבור. 3. הנתריק מחובר מאד צמוד למכשריר וקשה להסירו (שוב נושא הסוללה וציוד עזר אחר).
 

derix

New member
קניתי ללא תפס חגורה - עוד בפנים...

הוא אכן מעבבה את הנרתיק ולא ניתן להסירו. לגבי שליפה של המכשיר מהנרתיק - כמו כל נרתיק עור- בהתחלה קשה, אח"כ משתפר פלאים (גם במקורי שמקבלים עם המכשיר זה היה קשה בהתחלה...) לגבי סוללה עבה - אתה צודק , נושא בעייתי, שלא חשבתי עליו (לי אישית אין סוללה עבה)
 
למעלה