קבלו דיון!!

NATALIE 20

New member
קבלו דיון!!

איזה תפקיד שנטי לא עשתה עד עכשיו הייתם מציעים לה? ולמה? אז שיהיה לכולכם יום טוב.. בעצם שבוע טוב

elushfanatica1

New member
אומנת במעון!

לדעתי היה מתאים לה לשחק את הטובה במעו לילדים שעושה הכל למען הילדים כמו למשל במקום בלן בקטנטנות...

לפי דעתי..

היא היתה צריכה לשחק דמות דרמתית כמו בתשוקות באל דסאו אני פשוט אוהב לראות אותה כזו .. אישה אמיתית .. הסידרה הזו ממש מעולה ואני יודע שאני אומר מה שהרבה לא חושבים פשוט לפי דעתי היא היתה יותר מדי פרובוקטיבית היו צריכים לשים יותר דגש על העלילה !! היא טובה בדמויות נשיות גם בעשירים ומפורסמים אהבתי אותה.! מה שכן גם בקומדיה היא מעולה ... בובה פראית כמובן!! אבל אני אהבתי אותה יותר משוגעת בקצ'ורה שאני מת שישימו כבר שידור חוזר שלה!! קצ'ורה הסידרה הכי יפה שלה לדעתי... אז אולי פשוט שתשחק איזה משהו אחר לא דרמתי ולא קומדיה אולי שתנחה איזה טוק שואו

elushfanatica1

New member
צודק!!! רוצים טוק שואו בהנחית נטי

!!! בעשירים ומפורסמים עדיין לא ידעתי שהיא הולכת להיות כוכבת ענקית ובכל זאת התפלאתי מהיופי והכישרון שהיא הפגינה!! בקצ'וררה היא קרעה אותנו מהשטויות שלה כמעט כמעט כמו בבובה! בקליאופטרה ראינו את נטי שבורחת מאור הזרקורים...דמות שונה לגמרי! ובתשוקות באל דסאו היא מראה לנו את האישה המפתה והסקסית!! ואז חזרנו לחיוך השובב של נטי אל הקומדיה SOS MI VIDA אז יאללה נטיטה תביאי לנו אותה באיזה טוק שואו על סקס, סמים ורוקנרול חחח סתם על אהבה!!! אישה למופת!!

NATALIE 20

New member
גם לדעתי

יהיה מתאים לנטי להנחות מופע בידור כזה מצחיק. אין זה בדם שלה גם יפה גם מצחיקה גם חכמה

elushfanatica1

New member
שימו לב לחיוך של דייגו רמוס

ןלקצב של מילי (או צ'וליטו יותר נכון)

almoghg

New member
../images/Emo187.gifהתפקיד הכי טוב....

הכי טוב לה זה תפקיד של "הרעה הסקסית" ... כמו במכושפות... אבל רעה עם סטייל... או תפקיד אקשן כמו טומב ריידר... ~A~

NATALIE 20

New member
אף פעם לא דמיינתי

את נטי בתור רעה. . היא לא נראת רעה בכלל. יש לה פנים של מלאך זאת דעתי בכל אופן

almoghg

New member
אני מסכים.. אבל..

למרות הפנים של מלאך... נטי היא שחקנית כל כך טובה... שהיא יכולה לשחק כל דמות... אם זה קומי... קצורה... טום בוי.. בובה פראית.. קצת אקשן.. בסדרת משטרה שהשתתפה כאורחת.. ועוד המווון ורעה .. היא לא עשתה...

elushfanatica1

New member
כמו טומב ריידר היא עשתה ב-BOTINES

סדרה משטרתית קצרה שבה היא עשתה תפקיד אקשן של שוטרת או משהו כזה ונראתה נהדר..

למעלה