קבלו ביקורת

i love gina

New member
קבלו ביקורת../images/Emo26.gif

על הדיסק של ה- Evanescence- Fallen. (בלי יותר מדי פרטים, אין לי ממש כוח, אז קצר ולעניין.) דיסק רוק גותי מעולה, הקול של הסולנית איימי לי נהדר, רוב השירים מאד אנרגטיים, ומותאים לכל מצב רוח אפשרי, יש גם שני שירים יותר בלדיים כאלה, שקטים ורגועים ויפים, 11 שירים סה"כ זמן כולל של כ-45 דקות. מחיר 90 ש"ח, כוכבים 4/5 מכיוון שיש כמה שירים שטיפה מזכירים אחד את השני, אין ממש גיוון, טוב, סה"כ להקת רוק, כמה גיוון כבר יכול להיות. השיר הראשון going under הולך להיות הסינגל הבא, שיר טוב. bring me to life שיר מהמם, הסינגל הנוכחי. everyody's fool סינגל פוטנציאלי, מאד קצ'י ויפה. my immortal שיר רגוע ויפיפה. haunted- שיר מאד גותי, יפה, ומצמרר. tourniquet חביב המעריצים, שיר על התאבדות . (במיוחד כשבאמצע איימי צורחת: "אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!") imagenry שיר מגניב לאללה, גותי במקצת, חביב שלי. taking over me, עוד שיר יפה, שום דבר לא מיוחד אבל. Hello השיר הרגוע השני, מאד יפה. my last breath מעין טכנו רוק. גם כן שיר מאד יפה. השיר האחרון, whisper יפה במיוחד, במיוחד לקראת הסוף שהגותיות שבו מגיעה לשיא, עם המקהלה המפחידה.... זהו, בקיצור, אם אהבתם את ברינג מי טו לייף, תאהבו את כל הדיסק. אחרת, אל תסתכלו על זה בכלל..... מקווה שתאהבו אותו כמוני. אגב, ראיתי אותם בטלויזיה בהופעה חיה, ואיימי לא שרה משהו בחי...
כמה חבל, אבל בדיסק היא נשמעת מעולה.

i love gina

New member
אחחמ אחחמ!!! ../images/Emo105.gif הקפצה.......

אני דורש תגובות!!!!! עמלתי קשות על הביקורת ואף אחד לא טורח לכתוב: "יפה מאד", "כל הכבוד", "ביקורת מעמיקה ועניינית"?????? בושה, בושה!!!!!! הכלימו לכם!!!!!!!!!!!!!!!!
בבקשה תגיבו....

yanivtr

New member
הייתי קורא אם אוונסנס היו מעניינים

אותי... אבל הם לא...
בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה
ומזה המילה -הכלימו????

dj נעמה 20

New member
באמת הורדתי כמה שירים שלהם פשוט

פצצה הם ממש טובים וכמובן הסינגל שעכשיו רץ bring me to lifeמדביקה את כולם בו

i love gina

New member
מתן, i'm touched!!! ../images/Emo9.gif

מאיפה המילים הנדיבות האלה???? ונעמה, הם אכן פ33ה... כל הדיסק שלהם כזה.... הם עוד יגיעו רחוק, אני די בטוח בזה....

למעלה