קבלו בדיחה!

themisfits

New member
קבלו בדיחה!

ושלא יהיו תגובות טיפשיות כמו...מה זה קשור לפאנק בכלל? זקן אחד הולך בחוף נודיסטים ופתאום רואה איזו פצצה עם שדיים ענקיים והכל ואז עומד לו ממש חזק אז היא רואה את זה והלכת אליו ואומרת לו: קראת לי נכון? אז הוא אומר:לא לא קראתי למה... אז היא אומרת לו שאם עומד לו בגללה אז הוא חייב לשכב איתה, הוא אומר סבבה והולך שוכב איתה והכל ואז חוזר לחוף קצת תשוש ומטייל לו, פתאום לזקן יוצא נאד,אז איזה כושי שתי מטר חזק יוצא מאיזה ביטן ושואל את הזקן,קראת לי? הזקן אומר לו..לא לא קראתי לך למה? אז הכושי אומר שאם הוא תקע נאד הכושי חייב לתקוע אותו בתחת... הזקן חוזר מהחוף לבר ויושב עם כמה חברים שלו ואז הוא אומר: וואלה מאז שהייתי בחוף נודיסטים אני משתדל שיעמוד לי פעם אחת בשנה ושאני אפליץ שש פעמים בשעה!

cider IS great

New member
או ש.

או שלא הבנתי או שזה פשוט לא מצחיק קראתי את זה כמה פעמים והבנתי תקטע של הבדיחה אבל לא הבנתי מה אמור להיות מצחיק בזה

Weird Eyal

New member
כי הפאנץ´ ליין לא יצא לו טוב!!!

זה אמור להיות במועדון של נודיסטים מגיע זקן ונרשם.... בקיצור הוא רואה כוסית ערמה ועומד לו אז היא אומרת לו שברגע שעומד לו היא שוכבת איתו.. ככה החוקים של המקום.... ואז אחרי כך הוא מפליץ ואז בא אחד ענק אומר לו שלפי החוקים של המקום אם הוא מפליץ אז הענק נותן לו בתחת...... בסוף היום הוא בא למזכירות של המועדון ואומר למזכירה שהוא רוצה לבטל את ההרשמה שלו.. כשהיא שואלת אותו למה אז הוא עונה לה: "אני מפליץ 20 פעם ביום אבל עומד לי רק פעם בשבוע".........

Weird Eyal

New member
ד"ש לאבא.....

פשוט יחש לי את זה בסירטון....... הייתי מעלה אבל שוקל 600k

Weird Eyal

New member
ד"א

אני מקווה שאתה לא כועס שאני לא אוהב את הלהקה של אחיך..... אתה יודע...כל אחד והטעם שלו.....

themisfits

New member
עזוב אחי..

סתם הייתי בשוונג של עצבים באותו יום וכנראה מצאתי את הבנאדם הממש לא מתאים שאני אוציא עליו אותם...אני פשוט איכשהו מאוד מעריך את מה שאח שלי עושה ואני לא משדל אותך לאהוב את המוזיקה או משהו כזה כה..

Weird Eyal

New member
יצאת גבר

אגב מאיפה אתה מכיר אותי?..... הכובע עם הפנתרה כבר מעל שנה שאני לא הולך איתו........

themisfits

New member
מהופעות כמובן...

ראיתי אותך במזור ובנווה שאנן ודומני בעוד כמה הופעות.. במזור היית עם הכובע של פסנתרה אם אני לא טועה..

Weird Eyal

New member
טוב קשה לשכוח אחד כמוני......

אחד כמוני לא רואים כל יום....

ALMIGHTY

New member
דווקא מבדיחה המקורית (הלא מצחיקה)

יוצא שהזקן הוא ביסקסואל שנוטה לצד ההומואי...

למעלה