קבלו בדיחה

tot15

New member
קבלו בדיחה

>ישבו צרפתי אנגלי וישראלי במסעדה וסיפרו איך הם אוהבים לעשות סקס >האנגלי : אני אוהב לשכב על אישתי ולהביט לה בעיניים כשהיא גומרת >הצורפתי : אני אוהב שאישתי מעלי ככה יכול לגעת בשדיה וגם להביט לה בעיניים >כשגומרת >הישראלי: אני אוהב לבוא אליה מאחור ככה יכול לראות חדשות וגם ספורט

tot15

New member
ממש מהחיים שלי

אבל אני זאת שרואה טלנובלות חחחחחחחחחחח

תותי לאאאאאאאאאאא

אל תגידי לי שאת מישתמשת בדילדו..... מה את קושרת אותו למותניים עם חגורה ו....... יוווווווווווווווו אני לא מאמין ממש שובבה .

tot15

New member
חחחחחחחחחחחחח

למה אני צריכה את זה שיש לי בעל מקסים שעונה לצרכיי??? חחחחחחחחחח

תותי .. בואי רגע ...

אם את מכחישה כל קשר לדילדו .. אז אולי תסבירי לנו .. כאן בפורום הזה .. כיצד את שוכבת וגם רואה טלנובלות .

yafit75

New member
איזה בוקר סוער,,, יא Wראדי!!!!!

קודם בוקר טוב לכולכם,,, מה קרה על הבוקר,,, קמתם באקסטזה,,,, עם מרץ,,,, וחשק,,,, הלוואי עלי,,,,

yafit75

New member
או,,, פה נגעת בנקודה רגישה,,, אבל,,

אני אתן לך תשובה,,, עלי תמיד נמצא בעלי,,, והוא יכול להיות גם מתחתי,,, או מאחורי או מצדדי,,,, אבל בוא נשאל שאלה אחת: את מי היית רוצה שתהיה מעליך,,, או מתחתיך?

יפיתו´ש...

שאני אביך אותך כאן מול כולם ... ואני אגיד שהייתי רוצה אותך ..?? לא נעים לי לעשות זאת . אני אענה לך בארבע עיניים . ח ח ח יש לי משיכה לחוטיני .

yafit75

New member
ולי יש אהבה לחוטיני,,, על גברים

למשל קח את ג´ובאני רוסו,,, נסעתי לגרנט קניון וראיתי אותו שם,,, כפרה עליו,,, ישב והחוטיני יצא לו קצת מאחורה,,, הייתי מתה להעביר עליו ליקוק,,, אבל בעלי היה באיזור,,,,

tot15

New member
בוקר טוב יפיתושששששששש

הרבה חשק אחרי לילה כמו שהיה לי אתמול

tot15

New member
לא ממי

זה לא היה חלום זה היה מציאות יפה ומתוקה אבל לא איתך חחחחחחחחחח

yafit75

New member
למה לא?

למה מה? מה שאת עושה, אחרים לא עושים??? כפרה,,, שתלת כבר את שתיל,,, תשקי אותו במים...

tot15

New member
סחה על המילים יפית

תקראי את ההודעה של אפרסק מתחתי ותביני

אפרסק 28

New member
רק עכשיו הבנתי....

למה אישתי אוהבת להיות למעלה כשאנו עושים סקס בסלון פעם למעלה פעם למטה אבל תמיד נהנה

למעלה