קבלו את...

יעקב זה לא יפה!!!../images/Emo10.gif

כבר אמרו לי שאתה בא וכבר לקחתי תיק עזרה ראשונה (אמרת תחבושת, שיהיה) אתה באמת מבאס אותנו רצח. לא יפה. מאכזבבבבב. אז מה אם אתה עם תחבושות?? אני הסתובבתי פעם יום שלם עם תחבושת ענקית בעין עד שאנשים קמו לי באוטובוס. התפדחתי מזה?? (אהההמממ) ממש לא! באמת. אנחנו מקבלים כל אחד. אנחנו ממילא חבורה של ביזארים אז תרגיש בבית עם התחבושת. we won't hold it aganst u!!! טוב לא צריך. כל מי שלא מגיע רק מראה את ההערכה שלו לפורום (כולל אותך גולדי! את לא יכולה פשוט לבוא??
) תודה רבה באמת. לא צריך. רק אני וליז ושירן נהיה (ועדי)ורינה(??) ונאכל גלידה לבד (אחרי שליז תברר אם כשר שם בכלל) לא צריךךךך אל תבואוווו גנב באפילה אל תענה להודעות לא צריך טובותתתתתתתתתתת ליז אני גמרתי בזאת להתחנן לאנשים שיבואו- לא רוצים- לא צריך.אפשר לחשוב. אנשים עושים טובה שהם נושמים (לא אתה התלמיד יעקב גלעד, להרגע) ביייייייייייייייי

תשמעו...

אין לי בעיה לבוא רק שאני אחרי ניתוחון קטנטן ועם שתי תחבושות אחת מהם בפנים שזה פשוט פדיחה לבוא ועוד לעזריאלי...

כל הכבוד על היוזמה יעקב!

עמדת במשימה בגדול! אתה רואה שאתה יכול?? ליז תגידי לו מה המשימה הבאה שלו...

את המורה פה

מביאה לי על הבוקר אוקסימרונים אתם יודעים איך קמתי בבוקר בשעה כזאת? אבא שלי התקשר אליי מירושלים והשמיע לי את ברכת כהנים כמעט בכיתי איזה מרגש זה

מרגש מאד

בדיוק כשדברו על זה ברדיו נזכרתי שחברה שלי אמרה שלי שניסע. העיקר שיש לי לוח זמנים מדויק.ככה זה מורים- גם בחופ אנחנו עובדים (ליז ממש נכנסתי לקטע של ההוראה אני מתחילה להדאיג את עצמי) זה באמת באמת מרגש. אולי זה צריך להגיד לך משהו...

למעלה