קבלו את...

קבלו את...

סלוניקי: לפני השיר נקדים למי שלא ידע שהוריו של יודה נולדו בסלוניקי שביוון והיו בשואה במחנה ההשמדה טרבלינקה. השיר מדבר על צעדות המוות שהיו בסוף מלחמת העולם השניה כשהנאצים ראו שהם הולכים להפסיד הם הצעידו את השבויים ימים בשלג כשכל מי שנופל נורה בראשו בשיר מתאר יודה את המסע ואת המחשבות על סלוניקי ומה שנשאר משם.
 
וואלה יעקב

אחלה נתוח סלמטק אגב אתה בא למפגש פורום מחר?? שירן אם את רואה את ההודעה תעשי לי טובה תתחברי לאיסיקיו המסנג'ר מטומטם
 
המפגש יתקיים

בעזריאלי קומה שלישית בית קפה ארומה בשעה 17 ומי שמגיע זה אני שירן אפרת אני כמעט בטוחה אירית רינה ותכף יהיה המשך
 
לא אני גם גבר

מה יש לך אתה מערער ביכולות הגבריות שלך? בטח גם גנב באפילה ייקח איזה חצי שעה הפסקה מהמכולת שלו ויבוא להגיד שלום אז מה אתה אומר אתה בא?
 

willo1

New member
חחחחחח

יעקב היקר, אתה יכול להירגע יכול להיות שיהו עוד שני גברים אני עובדת על זה
 
אין מה להיסגר

הכל סגור מחר בארומה שעה חמש אמרו לך כבר מי בא אתה בא או מה נסגר איתך?
 
תודה רבה שמודיעים לי

באמת נחמד מצדכם. איפה זה ארומה לעזאזל? אגב, עדי יבוא ליזי? אני כרגע מגיעה, אם יהיו שינויים אני אולי אאחר קצת (נמה זה 17? גם ככה כולם פה ילדים אז 17? מה קרה? ילדי הפורום לא ילכו לישון ב- 20 היום??) יעקב גלעד אתה חייב לבוא, אתה שומע? אם לא, זה רק אני והקייטנה (אלא אם כן רינה באמת תבוא). אתה ח-י-י-ב להציל אותי! (ליזי תדברי איתו באופן ישיר).אגב ךיאנה גם באה למיטב ידיעתי אין לי מושג מה קורה עם אסף אני לא מעזה לשאול. נתראה בעזריאלי?
 
חחחחח אפרת

רינה באה בטוח גם עדי בא איתי ויקב גלעד בא תיהי רגועה אין לי מושג איך לדבר איתו באופן ישיר יעקב תן את הפלאפון שלך במסר אישי אליי אם אתה יכול
 
תלמידים לא לדבר בלי להצביע

זה לא הכנסת פה! ושיהיה שקט מאחורה אי אפשר ללמד ככה. ליז מה הפתק הזה שאת מעבירה מאחורה? זה פטיציה או עותק של הכרזת המדינה? (המורה שלי להיסטוריה)
 
תשמעו...

אין לי בעיה לבוא רק שאני אחרי ניתוחון קטנטן ועם שתי תחבושות אחת מהם בפנים שזה פשוט פדיחה לבוא ועוד לעזריאלי...
 
למעלה