קבלו את....

המממ...

כשבן אדם משתמש באיורים של תרופות כדי להמחיש שער, האם יש כאן איזו אמירה פרוידיאנית, עם נגיעות פסיכיאטריות?

קבלו את....

נבחרת הצבעים!!!
בינתיים רשמתי את: יוגב סיון חן לימור מתן לירון אודי חמודי תצטרפו בהמוניכם!!!

../images/Emo12.gifהופה, הופה...

גיברת שולחת רשימות דקה ליפניי? לא באה בלובה בחיים שלך! =] =]

מופנה ליותם בעיקר, אבל גם לך ולשאר

עם ישראל.... נפתח מוסד גמילה חדש אי שם בנגב במקום מאוד מבודד מכל מגע עם העולם (באזור של להבים)... המוסד הזה הוא לא לגמילה מסמים או אלכוהול... הוא מוסד לגמילה מלובה!! יש שם סדנאות עשירות, בידוד והרחקה מכל טלוויזיה ואפילו הלם חשמלי שמעודד את המטופלים להגמל מלובה... שמעתי שלמקום יש 97% הצלחה... מומלץ בחום.... לכו לשם!!!

את אמרתי שולחת במוסד מה גמילה?

קודם אמרתי צחקת-צחקת חיקוי מה לובה, אחר כך אמרתי לסבית עצבנית בלובה, אחר כך אמרתי נדבקת איידס בלסביות קשה-קשה, עכשיו אמרתי שולחת מוסד גמילה. קשה, קשה.

[אורן]

New member
הייתי מצטרף

אבל אני מה-זה איום
אני אעודד מהצד! היידה הצבעים!

אבל אבל...../images/Emo12.gif

אני לא יודע איך משחקים כדורגל אני ממש סאקס בזה...אולי כדורסל? בלה

יאללה, יאללה..../images/Emo87.gif

מספיק עם השטויות. חלוץ מרכזי- מה חלוץ שמרכזי. אנחנו משחקות כדורסל. לין!- אני מופתעת ממך לרעה. תצטרפי לצד הנכון, עיברי לקבוצת הכדרוסל! [או שאני, יעל, רוני, אלכס ושאר חובבות הכדורסל- נעשה עלייך חרם!]

siv6

New member
כדורסל!

כדורסל עדיף על כדורגל! יותר כיף! אולי נחליף את הכדורגל בכדורסל? גם ככה רשימת חובבות הכדור סל גדולה משל הכדורגל. אז לין, תעשי את הצעד הנכון- כדורסל!!!

מגניב. ניצחנו!.../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

שלטון הרוב. יש לנו רוב! תומכות הכדורסל: לימור, סיוון, יעל, רוני, אלכס, יוגב...[ובטח יש עוד המון] תומכות הכדורגל: אלון, לין...ובטח גם הן ישנו את דעתן בקרוב.. ניצחנו.

siv6

New member
ווווווווויייייייייייייייי!!!!!!!!!!

יייששש!!!!!!!!!! חחחחחחחח!!!!!!!!

yogniz

New member
כן! אוף תזכירי לי למחוק...

את הביונסה הזאת אחת ולתמיד...(זאת בדיחה של פורום אוונסנס)

לירונדה

New member
YO YO YO MAN!

מאגניב ביותר!!! אבל מה? רק 7 אנשים? איזה מגניב! רוב של בנות :) אבל ת'אמת, בינינו, עדיף כדורסל!!!!!!

א/נשים עוד צריכות להוסיף את עצמן

כדיי שיהיה לנו מספר משתתפות...אממ.. כמה שצריך בכדורסל.. =] וברור שאת מעדיפה כדורסל!! =] את מוזמנת לתפוח לעצמך על השכם, הצטרפת לקבוצה הנכונה!. [כדורסל]

למעלה