קבלו את.....

MARMELAD

New member
קבלו את.....

אחרי שהוא נכנס לכאן כבר מלא זמן וכל פעם מעביר ביקורת על איך אני מנהל את הפורום.. ואחרי שהוא טען ברציפות שלא מעניין אותו אינטרנט ושאני חסר חיים וצריך למצוא זיון דחוף.... ואחרי שהוא התלונן שהוא לא מבין במחשבים ומה לו ולשטויות האלה... ואחרי שהוא כבר פתח ניק (מגוחך לחלוטין) ביחד עם חברתנו המשותפת מומולינה (הנקראת בחבר´ה מו) - אני גאה להציג את תומר, החבר הכי טוב שלי: (תומר - זה השלב שאתה מספר על עצמך)

תומר האיש והאגדה ../images/Emo98.gif

קוראים לי תומר 24 גר בתל אביב סטודנט לפסיכולוגיה וניהול . כרגע מלצר בקרוב דייל (מלצר) באל-על. ואם זה יוסיף למוניטין שלי אז גיא הוא החבר הכי טוב שלי . miss you love

אוווווווווווווווווווווווו

Group Hug!
איפה מאי שצריך אותה
ברוך הבא
(על חשבון לירו
)

MARMELAD

New member
האיש והאגדה - הסיפור השלם

אז אני ותומר הכרנו בקורס חובשים, שנקרא ק.ק. מיכל (קורס חובשים קרביים של המפקדת מיכל). לא ידענו כמובן ששם הקורס ישתנה לק.ק. אוחצ´ בזמנו. כשהגעתי לבה"ד 10, חייל צעיר ומפוחד אחרי ארבעה חודשים של טירונות קרבית ארוכה וקשה הדבר האחרון שחשבתי זה שאני אפגוש בקורס את אהבת חיי. וגם כשפגשתי אותו אז האמת היא שממש לא התלהבתי. כי תומר הוא האוחצ´ה הכי מזעזעת שנראתה על פני כדור הארץ (לפחות בזמנו - ומדובר על מרץ 97..... איך הזמן טס...
) הקיצר, הוא היה באוהל אחד. אני הייתי באוהל אחר. הוא היה בכיתה אחת. אני הייתי בכיתה אחרת. לא היה שום קשר. ובתקופה ההיא אני הייתי במין גישה כזאתי שאם אני רואה על מישהו שהוא הומו, אז בטח הוא מה זה אוחצ´ה וזונה ושוכב עם כל העולם... הקיצר הייתי מפוצץ בדיעות קדומות. אז איך שראיתי אותו - אמרתי לעצמי - מזעזעת - והחלטתי מייד שאיתו אני לא מדבר בחיים. אחר כך הסתבר שגם הוא לא התלהב ממני במיוחד מאותן הסיבות בדיוק. טוב, עברו להם יום ויומיים ושלושה והאמת היא שאין לי ממש מושג מי היה הראשון שהתחיל לדבר. אבל אחרי שבועיים בדיוק כבר היינו ממש שמשון ויובב. היינו הולכים ביחד להתקלח, מעבירים ביקורת (בד"כ בקול ובלי יותר מדי נימוס) על כל מי שהתקלח מולנו / לידנו. החלפנו דעות בקשר לנטייה המינית של מפקד זה או אחר... (זכור לי במיוחד סיטואציה שבה אני ותומר יושבים על הגדר. המפקד ההומו עובר ומישהו מאתנו צועק "אוחצ´ה"... המפקד מסתובב ואנחנו עושים את עצמנו מדברים על משהו אחר לגמרי. כמובן שהוא לא היה יכול לעשות כלום...) ובקיצור - היינו שתי פרחות צעירות וטפשיות. ומי בכלל חשב שאני אשמור איתו על קשר? טוב, אז הזמן עבר ועבר, סיימנו קורס חובשים (בהצלחה) ועל הסיפור עם ההימליך מנובר סיפרתי כאן פעם... אם לא אני תמיד שמח להעלות נוסטלגיה אז רק תגידו..... ומאז אנחנו חברים. חברים הכי טובים. ובעצם מה שתומר עשה בשבילי זה משהו שאף אחד אחר לא הצליח. כי עד שהכרתי את תומר חשבתי לעצמי שהומואים זה רק אנשים שאפשר להזדיין איתם, ובטח לא אנשים שאפשר להיות חברים שלהם. ופתאום הוא בא, ונהייה חבר. והאמת היא שזה קצת בלבל אותי בהתחלה - בזמנו לא הכרתי יותר מדי גייז.... אבל כמו באגדות דברי מסתדרים עם הזמן. תומר הוא זה שלימד אותי שלא חייבים להזדיין עם כל מי שפוגשים, אני לימדתי אותו דברים לא פחות חשובים (איך להפיל סטרייטים למשל). והיום הוא בפרוום שלי! איזה כיף לי! אז שוב ברוך הבא כפרה. מת עליך.

assafcohen1

New member
?is it true

about BAHAD 10 being full with gays? because HANDASA KRAVIT was pretty empty, besides few that i know, and when i think of it, one of them was HOVESH. is it realy like that? assaf

MARMELAD

New member
ברור

גם אני הייתי בהנדסה ד"א בכל אופן קורס חובשים זה ממש גן העצמאות בחאקי

fayd הפשוש

New member
מרמוש דרלינג....

דבר ראשון ברוך הבא לפורום תומר חמוד אני אלון שמיתערב בכל דבר שלא נוגע לו ואתה כנירא תישמע מימני הרבה כמו כל אחד בפורום ודבר שני מרמיל´ה אני לא שמעתי שום סיפור על שום הימליך מנובאר אז קדימה שפוך נוסטלגיה.... (מאלון בלון)

MARMELAD

New member
בשמחה

אני מצדי כל היום להעלות זכרונות
ה גם שבכל פעם שאני מספר את אותו הסיפור הוא נשמע הרבה יותר טוב..... ככה זה, עם הגיל הפרטים הופכים לפחות משמעותיים..... בקיצור אנחנו 0תומר ואנוכי) ניגשים למבחן בהחייאה. המבחן מתבצע בכיתה כזו שיש בה כמה זוגות שעושים מבחנים בו זמנית. אז אנחנו נכנסים לכיתה כמו מלכי העולם ועושים הנשמות לבובות פלסטיק וכל מה שקשור בזה ואז המדריך אומר - גיא - לתומר תקוע עצם זר! אני לא מתבלבל וקודם כל שואל איפה. אה, בקנה הנשימה... טוב, לרגע דאגתי...! אז אני מסתובב לי לתומר ואומר לו - תעשה מה שהתאמנו עליו! תומר מסתובב, מפנה לי את הגב, מבליט את הישבן ומפשק רגליים... אני נצמד מאחורה כאילו אנחנו באמצע סקס סוער, מחבק אותו (צריך לשים את שתי הידיים כשהם משולבות על בית החזה) ואומר : אוקיי! מתחילים! אני מבצע בתומר את ההימליך מנובר - שזה בעקרון משיכה חזקה שלו בעזרת הידיים שלי שמשולבות עליו. הוא מקפץ באוויר. אני מושך אותו שוב. הוא קופץ שוב. אני מושך שוב. הוא קופץ שוב. אנחנו נראים כאילו אנחנו באמצע הסקס של הלייף! המדריך שבוחן אותנו והמדריך ההומו (שנמצא בצד) מסתכלים עלינו כאילו אנחנו צ´יצ´ולינה והנחש...
וברגע שזה נגמר שנינו מענטזים החוצה... כמובן שעברנו..... היה מצחיק נורא (למרות שכשכותבים את זה זה נשמע די מטופש)

MARMELAD

New member
העצם הזר יצא

אבל ככה קרוב היה שייכנס אחד אחר
(איכס זה החבר הכי טוב שלי איך אני מדבר)

EuroSims

New member
אגב צבא...

באפטר שהיה לנו למשחטה הראו לנו את המכונת שחיטה ואמרו לנו ש"מכאן נכנס החמור" ועשה סיבוב לצד השני ואמר "ומכאן יוצא הבשר" אז ליאור ההמום של הבסיס שאל אם זה גם יכול לקרות הפוך אז אותו העובד שהראו לנו את כל המכונה אמר כאן אומנם לא - אבל כמו שאני רואה אצל אמא שלך זה בטוח קרה לפחות פעם אחת...

EuroSims

New member
אגב עוד אירוע....

אותו ליאור ה-ממש- המום מהבסיס שלי (איש תחזוקה) הלך למשרד מ"פ תחזוקה וראה שלט "מסיבה טכנית המשרד סגור" הוא נראה אחר כך ברחבי הבסיס היסטרי מעצבים - למה? "לא הזמינו אותי למסיבה הטכנית!!! - "ולמה בכלל מסתירים ממנו שיש מסיבה בכלל???? "

תיקון קל ../images/Emo92.gif

אני מוחה על ההגדרה של גיא ש נראתי אז אוח´צה מזעזעת כי אני לא !!! (למרות שאת שנת 97 אני זוכר מאוד במהומם). וכן גיא הוא החבר הכי טוב שלי . ובאמת היחיד שיודע תמיד מה הכי טוב בשבילי , את הצעדים (לרוב טעויות), שאני הולך לעשות הוא כבר יודע מראש -ובטח יודע איך "להעיר" אותי מהם . והכול בגלל דבר אחד ,בגלל שהוא החבר היחיד שבאמת מכיר אותי . ואם בחרנו למרות הכול להיות החברים הכי טובים זה רק בגלל, שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני . . . ואם יורשה לי. . . איך אפשר שלא . גיא הוא חבר לחיים , ו לדבר כזה לא נותנים ללכת !!!. see you around tomer

סליחה גב´ . . .

לא הייתי ואני גם לא עכשיו אני גבר - ואתמול מישהו בכלל שאל ...מה אתה הומו ? והיום האחמשית במסעדה שאלה אם המלצרית חברה שלי . . . וחוץ מזה מי שמדברת . . . ברצוני להבהיר זאת לא התנצלות אני רק מבקש ל"העמיד" דברים על תיקונם .

למעלה