קבלו את זה

קבלו את זה

רוצח פסיכופט הולך עם בחורה לתוך יער חשוך,אומרת לו הבחורה אני מפחדת להיות פה,עונה לה הרוצח אותך זה מפחיד אני חוזר לבד...

...

אחי במקום להיתלונן שזה היה,תן לאחרים שלא ראו שיהנו,או שלפחות תוסיף גם אתה משהו...

הרסת את הבדיחה....

זה לא היה רוצח בכלל, זה היה אנס, וזה לא היה יער חשוך, זה היה חדר מדרגות. תדייק בנאדם!

Gs17

New member
מה הקשר לראות טלווזיה?

הבן אדם לא חי בכלל את המציאות הישראלית הכואבת... אני אומר שנזמין האנס אל הנער, אשר ילמדו את המציאות הישראלית הכואבת...

תפסיקו לבלבל במח

חברה אני רואה שאתם מיתמצאים בעניין אז יאללה שמישהו יכתב את הגירסה "האמיתית".במקום לבלבל במח

תפסיקו לבלבל במח

חברה אני רואה שאתם מיתמצאים בעניין אז יאללה שמישהו יכתב את הגירסה "האמיתית".במקום לבלבל במח

Kps

New member
בהחלט ילמדו...

איך לעבור ב'מנהרות' הכואבות של החיים...

בן כמה אתה? 8?

איזה אידיוט לימד אותך להשתמש בפסיקים? ולכתוב דו שיח? על גרשיים שמעת? והנה הגירסא המתוקנת לבדיחה המטומטמת שלך: פדופיל פסיכופט הולך עם ילדה קטנה בחדר מדרגות חשוך. אומרת לו הילדה הקטנה: "אווו איזה מפחיד כאן!" עונה לה הרוצח: "זה מפחיד? תחשבי שאני צריך לחזור את כל זה לבד!"

אנשים חכמים

הרסתם את כל הבדיחה.כניראה שזה פורום של דיסלקטים אני צריך גרשיים,אולי אני צריך ליכתוב את הדיאלוג בצבעים? כל הכבוד ניראה את הבדיחות שלכם...

Gs17

New member
יא גאון בשקל

לך למאמרים תראה בדיחות... לך כמה עמודים אחורה תראה בדיחות... ךף כמה צעדים קדימה למראה תראה בדיחה...

Kps

New member
לך לחנות ספרים,

לספרי בדיחות תראה בדיחות... לך לאתרי בדיחות תראה בדיחות... לך לסטנדאפיסט תראה בדיחות...

למעלה