קבלו את הפנימליסטים עבודות מהירות על בקבוקי עדן צפונה להם תכנית שילוב כשחקני משחק שחמט ענק קסם
ק קסמלי New member 10/3/07 #1 קבלו את הפנימליסטים עבודות מהירות על בקבוקי עדן צפונה להם תכנית שילוב כשחקני משחק שחמט ענק קסם
ב בנבית New member 10/3/07 #2 מקסססססימים השניים!!!../images/Emo99.gif...... חמוד הזקן של המלך!!! אהבתי!!!
א אורמר New member 10/3/07 #3 הם באמת מקסימים! והצביעה משגעת. בכוונה לא ציירת להם ידיים? לי זה קצת מפריע? באיזה זהב את משתמשת? אם הם חלק ממשחק אז יש עוד הרבה עבודה. בהצלחה!
הם באמת מקסימים! והצביעה משגעת. בכוונה לא ציירת להם ידיים? לי זה קצת מפריע? באיזה זהב את משתמשת? אם הם חלק ממשחק אז יש עוד הרבה עבודה. בהצלחה!
ק קסמלי New member 10/3/07 #4 אורמר לא ציירתי ידיים בכוונה הרעיון היה לעשות משהו מופשט בערך ובד"כ אני לא אוהבת לצייר אברים אלה לפסל אותם ורציתי וניסיתי לעשות משהו פשוט יותר הזהב בעבודה הזו - זהב של xtc וכן יש עוד הרבה עבודה - יחסית - בכמות הדמויות ובלוח משחק תודה קסם
אורמר לא ציירתי ידיים בכוונה הרעיון היה לעשות משהו מופשט בערך ובד"כ אני לא אוהבת לצייר אברים אלה לפסל אותם ורציתי וניסיתי לעשות משהו פשוט יותר הזהב בעבודה הזו - זהב של xtc וכן יש עוד הרבה עבודה - יחסית - בכמות הדמויות ובלוח משחק תודה קסם