קבלו את הסקר הפרטי...

קבלו את הסקר הפרטי...

החלטתי לנתח את הדיעות של חברי נוער מרצ בפורום הזה... לא בגלל שזה אירוע חשוב, לא בגלל שאני מתכנן את זה כבר הרבה זמן, לא בגלל שאני מתרגש, אלא בגלל שאף אחד לא ער וכותב, הצ´אט חוץ מאשר בחדרים הדוחים שלו, כרגיל, ומשעמם לי רצח!!! אז הסקר מגיע: 1. מה לדעתך הדרך לפתור את הסכסך הישראלי פלשתינאי: 1. שלום על בסיס גבולות 67 2. הפרדה חד צדדית, כמו בלבנון 3. הסכם שלום על בסיס שטח קטן קטן למדינה פלשתינאית... 4. לא שלום ולא בטיח, טרנספר וזהו... 5. להרוג את כולם 2. האם לדעתך עראפת הוא פרטנר מתאים לשלום? 1. כן 2. לא 3. זה בכלל לא משנה, כי פרטנר לא בוחרים. 3. מי מבין הבאים הוא ראש הממשלה הוא המועדף שלך או חבר המפלגה המועדפת עליך או מייצג את הדיעה שבה את/ה תומך/כת: 1. יוסי שריד 2. אברום בורג 3. אריאל שרון 4. ביבי 5. עזמי בשארה 6. אריה דרעי 4. מה דעתך על החנינה שנתן הנשיא קצב למרגלית הר שפי? 1. החנינה הייתה מיותרת ובכלל גם 9 חודשים זה לא מה שהגיע לה, היה צריך לתת לה יותר! 2. לא הגיע לה, היא הייתה צריכה לשבת את התשעה חודשים וזהו. 3. אני מאמין שהיא באמת התחרטה. 4. היא לא הייתה אשמה מהתחלה, סתם נטפלו אליה. 5. האם את/ה מכתוון/נת להתגייס לצבא ההגנה לישראל? 1. לא, יונתן בן ארצי הוא בשבילי גיבור תרבות ומגיע לו פרס ישראל. 2. כן, אבל לא אשרת בשטחים. 3. אתגייס ואעשה כמיטב יכולתי לתרום. 4. אתגייס, אלך לשטחים ואנסה להוריד כמה שיותר ערבים. 6. האם את/ה אופטימי/ת לגבי הסכסוך הישראלי ערבי, בכללי? 1. כן 2. לא 3. לא יודע/ת 7. האם את/ה שוקל/ת לרדת מהארץ לאחר שתהיי/ה אדם לעצמך? 1. כן, אלך ולא אחזור 2. אכין לעצמי בית בחו"ל למקרה חירום, או שאגור קצת כאן קצת שם... 3. לא, אני נשאר/ת כאן נקודה. 4. יש עוד זמן, לא החלטתי. 8. דעתך על הסקר היא ש: 1. "אדון אדון" הוא גאון והעלה הסקר מרשים ביותר. 2. סקר נחמד. 3. לא משהו. 4. גרוע, לא נעים להסתכל על זה, לך תיקח קורס אצל גברת צמח, אידיוט עם מוח של צמח...
כולם מוזמנים לענות, כולל שאלה מספר שמונה!

תשובותיי

1. -1, אבל לא לגמרי 67, ברור שלדוגמא העיר העתיקה, או לפחות החלקים היהודיים שבה יישארו שלנו, וכך גם גילה ומקומות נוספים. 2. -3 3. -2 או 3, הייתי רוצה להגיד אברום בורג אבל הוא לא משהו, ומאריאל שרון אני לא מתאכזב בינתיים, אבל גם הוא לא משהו. 4. -1 5. -3 6. -3 7. -3 8. -2

עזמי בשארה הוא המועמד המועדף עליך?

אותו אחד שתומך במאבק מזויין, אפילו זה של החיזבאללה שכבר אין להם סיבה להילחם?

Aeroguy

New member
בשארה

בשארה הוא לאומן פלשתיני, המקביל לימין הישראלי. נורא מוזר שאיש שמאל, השם את האדם מעל ללאום, יתמוך באדם המקדש את הלאום- מבחינתי בשארה ויצחק לוי (לדוגמא) הם אותו הדבר. דעותיהם זהות, רק שהם באים מהצד השני של המתרס...

דיעתי על האדון בשארה

בשארה הוא אדם ימני מופרע, הוא לא טוב בהרבה מגנדי והרב כהנא. עכשיו, ברור שלחסל אותו זאת לא אופציה בכלל, לא מחסלים אנשים בגלל דיעה פוליטית, נמאסלי לפעמים מהימין המתלהם, אבל לבחור בו כראש ממשלה? הבחור רוצה להשמיד את מדינת ישראל משורש, הוא ימני מטורף. גוז´נסקי, כמו שהזכרי אוהת כאן מישהו, היא אופציה הרבה יותר טובה! אבל לפי דעתי גם היא תסכים לזכות שיבה. זכות שיבה זה פשוט מאוד אומר שאין מדינת ישראל...

לא מדוייק.......

למעשה ב 86 (או 88 לא זוכר כבר), כאש"פ הכריז שהוא מכיר בישראל כמדינת היהודים ומוכן לפשרה היסטורית איתה, קבלת זכות השיבה היום אומרת, תשלום פיצויים לפליטים וחזרה מצומצמת של פליטים שלא תשנה את ההרכב הדמוגרפי של מדינת ישראל.

תשובתיי....

1. 1. שלום על בסיס גבולות 67 (+תיקוני גבולות פה ושם) 2. 3. זה בכלל לא משנה כי פרטנר לא בוחרים. 3. 1. יוסי שריד (וגם לא כל כך...) 4. אף אחת מהתשובות, אין לי דעה מגובשת בעניין, אני לא חושב שמישהו מספיק מכיר מה בדיוק קרה שם כדי לגבש עמדה, החנינה הייתה אולי באיזשהו מקום מוצדקת כי לא ניכו לה שליש על התנהגות טובה... נורא מגעיל אותי הפוליטיזציה שעשו לעניין. 5. אף אחת מהתשובות - אין לי עמדה מגובשת בעניין, לא אעשה שום דבר שלא יראה לי מוסרי, אולי אני אבחר בסופו של דבר לא להתגייס - בכל מקרה אני מתכוון לשרת את החברה בצורה זו או אחרת (שירות לאומי חלופי). 6. 1. כן, את האופטימיות שלי לא יקחו ממני!
7. 3. לא אני נשאר כאן נקודה. 8. 2. סקר נחמד, חבל שאין בכל השאלות תשובות שמייצגות את העמדות שלי!

בסקר הבא אשתדל לגוון יותר...

לפי בקשות הקהל (הלא כל כך...) רחב. אני בונה לעשות מזה כסף טוב בעתיד...

Aeroguy

New member
תשובות...

1- 1. שלום על בסיס גבולות 67 2- 3. זה בכלל לא משנה, כי פרטנר לא בוחרים 3- אף אחד מאלה: הייתי אומר אחמד טיבי או תמר גוז´נסקי (למרות שאת גוז´נסקי כבר לא שומעים הרבה וחבל...) 4- 2. לא הגיע לה, היא הייתה צריכה לשבת את התשעה חודשים וזהו 5- יש לי פטור בריאותי
אבל אם לא היה לי הייתי הולך לתפקיד הכי ג´ובניקי שיש ומעביר 3 שנים... 6- 1. תמיד אופטימי! 7- אני שוקל את העניין בכובד ראש... מה שבטוח זה שאם ארצה להקים משפחה והמצב כאן לא ישתפר, לא אעשה זאת בארץ. 8- סקר חביב ביותר, הייתי מוסיף אופציות נוספות לתשובות

holy_sheep

New member
גילה זה לא התנחלות! עזבו אותי בקשט

שלום? הפרדה חד-צדדית על סמך גבולות 67 (בערך לא לגמרי- גילה תשאר שלנו). פרטנר בהחלט לא בוחרים יוסי הוא הכי מתאים- אבל הוא לא הדוצ´ה שאני אבחר.. הר שפי צריכה להרקב בכלא! לא סתם ישבנו באוהל המכוער ההוא! לגבי הצבא: אתגייס (אקווה הליות בבית ג´אללה כי זה קל"ב) ואלך לקרבי- כי שם צריך הכי הרבה שמלאנים.. אופטימי לגבי הסכסוף? סכסוף=רע... איך מקום לאופטימיזם אני נשארת בא"י ולא הולכת לשום מקום! ובקשר לשאלה מספר שמונה: אין לי מושג למה עשי את השאלון כבשה קדושה ירושלמית מתנחלת (וגילה זה לא התנחלות!)

גילה למעשה......

כולה מעבר לקו הירוק, ולכן מהווה התנחלות, אבל היא לא תוחזר בגלל עובדות בשטח..... (קצת קשה לפנות 40,000 תושבים)

אי אפשר לפנות אותה...

אבל גילה היא כמו פסגת זאב- שכונה גדולה מעבר לקו, שאולמרט הטמבל סיפח... אבל מה שמפתיע שיש שם גם הרבה שמאלנים. הם אמנם המיעוט אבל יש.

מי רוצה לדעת את דיעותי?

1. הפרדה חד צדדית, אהוד צדק. 2. לא משנה בכלל, כמו שלא בוחרים אוייב לא בוחרים פרטנר 3. יוסי שריד 4. אני לא בית המשפט ולא אקבע כמה היא תשב, אבל את התשעה חודשים שקיבלה היא הייתה צריכה לשבת, בושה וחרפה החנינה הזאת. 5. אני אתגייס אבל לא אלך לשטחים, תוספת קטנה: אם אוכל לשרת כקרבי באיזור אחר, אעשה זאת, רק לא בשטחים, עקרונית. 6. אני תמיד אופטימי 7. אקנה דירה בשוויץ או במיאמי ובמקרה הצורך אם המצב יחמיר אעבור לשם, אם אופציה לחזור לארץ אם וכאשר תהיה קשת שלום בענן. 8. תשובה מספר ארבע, הבחור אדיוט,

CHOFA

New member
דעותי:

בס"ד 1.אין לי פתרון לפי דעתי הרעיון הטוב ביותר הוא אוטונומיה אזרחית אבל לא מדינית(כמו שהיתה ליהודים בחלק מארצות הגולה) 2.לא!!! וברור שאפשר לבחור פרטנר אם בעז"ה עראפאת יחטוף התקף לב.....אז אחרי המאבקי ירושה יהיה אדם חדש בראש הרש"פ שיעסוק בביסוס השלטון ולכן יהיה גם נגיש יותר ללחץ אמריקאי ולפחד:מה יגיד העולם.... 3.למה גנדי או ליברמן לא נמצאים בין התשובות אבל עזמי בשארה כן??? 4.לפי דעתי הסיפור עם מרגלית הר שפי מסריח יכול להיות שהגיע לה לשבת בכלא אבל כל הקטע עם הנכוי שליש היה פשוט מגעיל אז במקום זה היא קבלה חנינה BIG DILL!!! 5.אישית עשיתי ש"ל אבל אם אלו הברירות אז ברור שלהתגייס ולתרום כמה שיותר!!!! 6.לא,וחבל. 7.ברור שאני לא ארד,אני נשארת כאן!!!! 8.הסקר נחמד רק שכמו כל סקר כיוון שיש בו מס´ דעות מוגבל הוא לא משקף את הדעות שקיימות!

למעלה