קבלו אתר ענק!

טל50

New member
קבלו אתר ענק!

עושה לי חשק לישון בשדות תעופה האתר הזה:) מה איתכם, יש לכם חויות משדות תעופה?

natyh

New member
חויות מה זה?

ניו דלהי , איי קיימן , אדיס אביבה בהחלט חויות , אם כי אין גרוע יותר מדלהי כבר סיפרתי על כך לפחות שלוש פעמים כאן אך הטרנזיט הזה שיכנע אותי שאני בהודו לא מבקר ... ההמראה עם רויאל נאםל משם עם טייס בגבה 2 מטרים שנראה אוטיסט ובלם בלימת חירום בהמראה ... דבר שגרם לפנים הצהובות ממילא של הדילות הנפאליות להצהיב ממש .... כנראה לא קיבלו חיסון אפטיטיס . האפיל אפילו על עצירת המטוס של אאירו פירו מלימה לאיקיטוס כדי .... לתקן פנצר עם מדבקות ... פנצר בגלגלי המטוס .... על הטיסות באיליושין מקמיסיאה לפוקלפה טיסת אגרסקו ע"ע רוחמה אברהם ( בסטייל הפירואני ) עדיף לא לדבר כלל ... נו ועל הטרנזיט בסודן עם אליעזר בטיסת אתיופיאן אותו אליעזר שלמרבה הצער נהרג בחטיפה שנים מאוחר יותר בטיסה באותה חברה . וכמובן טיסת ריאן אייר עכשיו מברצלונה לבריסל נחיתה וטראחח משיכת סטיק כזו ..... פיספסנו התרסקות במ"מ והנוסעים חוץ ממני לא הרגישו אז לא רק שדות גם טיסות נושא מרתק.

shaishoo

New member
אם מדברים על לישון בשדה ../images/Emo160.gif

כשחזרתי מדרום אמריקה, מראש הזמנו אני וחבר כרטיס לשנה עם נחיתה בפרו וחזרה מונצואלה, לפי התיכנון אנחנו מספיקים בול, את הויזה (לשנה) לונצואלה הוצאנו בת"א בלי תור, תוך כמה דקות במחיר פעוט של 100 ש"ח מתוך ידיעה שאו שניכנס למדינה ורק נאריך את הויזה או שנאריך בחו"ל אבל יהיה יותר קל אם יש כבר ויזה ולא צריך מאפס... כמובן שתוכניות לחוד וביצוע לחוד, באמצע התפצלנו איש איש לדרכו , נשארנו בחלק מהמדינות הרבה יותר זמן ממה שחשבנו, אני התאהבתי בבוליביה הוא בקולומביאנית, בקיצור כשנפגשנו שוב בקולומביה, אמרנו "יאללה נישאר כבר פה " עד הסוף ורק נטוס לונצואלה -> קונקשיין והביתה לא צריך ויזה, יצא שבילינו כמעט יום שלם בנמל התעופה בונצואלה שהוא לא גדול, ללא יכולת לצאת מאזור ההמתנה לטיסה כי אין לנו ויזה, יש שם משהו כמו 5-6 חנויות, אין משחקי וידאו בעיקר חנויות לשטויות\מזכרות לתיירים ואוכל אז כמו ישראלים אמיתיים הורדנו נעלים פרשנו שק"ש והלכנו לישון כמה שעות טובות על הריצפה (רק בשביל הדימיון, כל האזור נראה כמסדרון צר וישנו בקצה הרחוק מהחנויות אבל קרוב לשירותים, אני גם לא אגבה יותר כנראה מכמות האנשים שעברו לידי\מעליי אבל היינו צריכים לשרוף שעות, נמאס מצוללות... העיקר חזרנו לארץ דרך עצירה באמסטרדם שם יצאנו לשוטט מעט בעיר ולספוג את ה"אוירה" המיוחדת...

למעלה