קבלו אתר מצחיק! האתר
T the sofa city New member 1/2/03 #2 אה ותכבו את המוזיקה שאתם שומעים (בהנחה שאתם שומעים מוזיקה כמובן) ותגבירו...
F Friends G i r l New member 2/2/03 #7 איזה ממים ../images/Emo60.gif זה מזכיר לי את הקטע הזה שיש ב MTV עם הפינגוינים והדובים הלבנים "i'm as cold as ice"
איזה ממים ../images/Emo60.gif זה מזכיר לי את הקטע הזה שיש ב MTV עם הפינגוינים והדובים הלבנים "i'm as cold as ice"
ל לתומי יש אקדח ביד New member 2/2/03 #8 חח חתולים על טריפים.. חתולים זה בעעעעעעע... החיה הכי מגעילה שיש... חח אבל אלה נחמדים כשהם שרים.. חח איזה שיניים יש לחתחתתול
חח חתולים על טריפים.. חתולים זה בעעעעעעע... החיה הכי מגעילה שיש... חח אבל אלה נחמדים כשהם שרים.. חח איזה שיניים יש לחתחתתול
T the sofa city New member 2/2/03 #12 איכס חתולים זה חייה סנובית ומעצבנת! אני שונאת חתולים ובעיקר את החתול שיש לי בבית... הוא ממש רשע!
T the sofa city New member 3/2/03 #16 גם שלי... אבל שלי לא בידיוק בן אך גם לא בת כי אין לו כלום... אז האו ג\א שפריצי (שמו)...
L lifes sucks New member 2/2/03 #11 "פשושים" "מאמים" ?!?!?!?! נו חבר´ה ...באמת ככה לא נצליח להשתלט על העולם