קבלו איזה שיר נחמד:)

Ed Hunter

New member
קבלו איזה שיר נחמד:)

איך שנים היינו יחד וחשבנו אהבה כשסיימנו ת'בית-ספר התגייסנו לצבא באותו היום בבקו"ם, כשביקשתי רק קרבי האמנתי בליבי שאת תמיד תהיי איתי וביום שלך הודעתי, שאני סוגר שבת לא היתה לך סבלנות זרקת אותי קיבינימאט את כל אלה, את כל אלה שנוטשות ת'לוחמים צריך לזרוק אותן לרמאללה להיות זונות של ערבים והגעתי אז הבייתה ושמעתי ת'בשורה שמצאת לך איזה ג'ובניק או סמרטוט מהקריה שחוזר כל יום הבייתה, ועושה ת'בית-זונות וכשהוא טוחן אותך אני טוחן שמירות את כל אלה, את כל אלה הג'ובניקים הבני זונות צריך לחתוך להם את הזין שלא יגעו בבחורות כבר עברה שנה וחצי ועדיין עוד טוחן לפחות לא איזה ג'ובניק או מ.צ. מזדיין ואותך מזמן שכחתי, והכל כבר נעלם כי מהר מאוד הבנתי יש הרבה טיפות ביום את כל אלה, את כל אלה הג'ובניקים והנוטשות שיזכרו רק שאני מוהנדס שמחזיר בהפוכות... ושמישהו יעיז להגיד שזה לא נכון!

**שירן מחיכת חיוך מאולץ ועצבני**

לא זה לא נכון!!!!! שיר טיפשי לחלוטין!!!!!!!!!!! בוגר!

לא נכון!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif

יש לך איזו בעיה עם ג'ובניקים??....אתה יודע גם הם בני אדם....מה זה המילים הללו שאני אפילו לא אצטט

ועוד משהו...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה שיכול להיות שיש לך בעיה עם ג'ובניקים זה לא אומר שאתה צריך לקרוא להם בשמות כאלה.. מצטערת על שהוספתי עוד הודעה... אני כולי בעצבים!! שכול אחד יהיה מה שהוא רוצה לא כולם חולמים להיות קרביים...לחלק מתאים להיות ג'ובניקים מי אתה שתשפוט??

Ed Hunter

New member
תירגעי...

א. לא אני כתבתי את זה, אני רק ציטטתי את זה... ב. אין לי בעיה עם ג'ובניקים יש לי בעיה עם בנות שזורקות את החברים שלהם בגלל שהם בקרבי... וכל מי שחושב שזה לא נכון, אתם סתם רוצים להיות נגד! אין כמעט בנות שיהיו מוכנות לחכות לחבר שלהם שלוש שבועות בישביל לראות אותו שעתיים שלוש... אחרי כמה חודשים פשוט ימאס להן! כבר כמה חברים שלי חברות שלהם זרקו אותן בגלל זה... ואני רק רציתי להוציא את העצבים שלי... אה ועוד דבר! אין הרבה אנשום שחולמים להיות קרביים אבל יש הרבה שהולכים לזה כי זאת החובה שלהם וזה מה שהם חייבים לעשות! וכל הכוסיות האלה שלא מוכנים ללכת לקרבי ורוצים להיות קל"ב הם אפסים! ולא אני לא מדבר על כאלה שלא יכולים מסיבות כאלה או אחרות... אני מדבר על כאלה שיכולים הרבה יותר אבל לא עושים את זה!

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה זכותה של כול בת לעשות מה שהיא רוצה...ואתה יודע יש בנות שנפרדות מחברים שלהם גם אם הם לא בקרבי...אולי תפתח שרשור כעס גם על זה יחד עם עוד "מילים יפות"

Ez sLeeP

New member
תרשה לי להגיב,

כי אני חושב שההכללה הזו מעבר לזה שהיא טיפשית - היא מיותרת. "בנות שזורקות את החברים שלהן כי שהם בקרבי". אני לא חושב שיש לך זכות לקבוע את הסיבה למדוע אותן בנות זרקו את חבריהם, או הזכות לגנותם. אני יכול להבין את הקושי שלנהל מערכת יחסים כאשר אחת ל3 שבועות בן-הזוג חוזר הביתה, כאשר הוא צריך לחלק את היומיים שברשותו בין משפחתו לחברתו. אכן קשה, ויש כאלו שאינן בנויות למערכת יחסים כזו, דמי שלט-רחוק. הביקורת שלך במקרה הזה, היא זניחה, מיותרת ואף לא לגיטימית. ואם יורשה לי, ואני חושב שיורשה לי, אתה מוזמן להוציא את העצבים הצרי-מוחין האלו במקומות אחרים.

OpticalIllusion

New member
אדי... מיותר לחלוטין ...

תראה, אני לא יודע אם אתה חיברת את ההבלים האלה או שמישהו שלח לך את זה .. זה לא עקרוני ... זה באמת לא יפה
להשמיץ את אלה שלא משרתים בקרבי ... ויש כאלה .... זה לא אומר שאם אתה הולך להיות בקרבי, כל אלה שלא משרתים בכוח הלוחם הם נמוכים ולא תורמים לצבא . כל חייל תורם, לא משנה איפה הוא משרת ... ובקשר לעניין שהבחורות זורקות את ה"קרביים" לטובת ה"ג'ובניקים", זה באמת ... לפי דעתי, לא במקום.

frieman

New member
חחחחח........ אנשים כולה שיר.....

שיר של הצבא למה ציפתם... מה אתם לוקחים ללב הכל..... :/ שיר הנדסה:(לפי המנגינה של שמאל-ימין-שמאל) שמאל שמאל ימין מי שיכול

Ed Hunter

New member
עזוב אנשים לוקחים פה דברים

קשה מדי... ומקס... באמת שאני לא אמרתי שהם שווים פחות... אבל אנשים שיכולים לתרום יותר ובוחרים את הדרך הקלה לדעתי זה אל בסדר... אתה הולך לתרום את המקסימום שאתה יכול אבל יש כאלה שלא יעשו את זה... וזה מעצבן אותי:\

OpticalIllusion

New member
זה כבר תלוי בבחירה האישית של אותו

אדם .... אי אפשר לכפות על אנשים לשרת בקרבי אתה יודע ... לא משנה אם אתה מתאים פיזית לכך או לא ...

למעלה