קבלו אותם... טריקונים!!!

ב י ל ב ו

New member
קבלו אותם... טריקונים!!!

אני חדש פה, אחותי במקרה מצאה את הפורום, ואני צריך את עזרתכם: אני ממציא עכשיו יצור חדש, קראתי להם "טריקונים". בקצרה: הם נמוכים, בערך 80 ס"מ, חומים, יש להם זנב ארוך עם קצה בצורת חץ, יש להם פס שחור מהמצח עד ללחיים ויורד גם אל האף. יש להם שלוש אצבעות בידיים ויש להם מין "קוצונים" בכף היד שעוזרים להם לטפס. יש להם יכולת התחבאות בצללים, והם שונאים רעשים חזקים. יש להם תליון עם אבן אדומה שאף אחד לא יודע למה הם צריכים אותה... הם יצורי יער, בונים בתים מעלים (בתים נהדרים!), והם חשדנים לגבי בני אדם. הם בעקרון עולים דרגות כמו לוחמים. (D&D, למי שלא הבין...) ציירנו גם סקיצה שלהם, אבל אין לי אותה כאן עכשיו, אני אוסיף אותה מחר (אם תתיחסו..
) עכשיו, מה שאני צריך ממכם: רעיונות לשמות, מילים בשפה הטריקונית, דעה עליהם, שינויים, הוספות... (יש להם גם קסמים... אולי בפעם אחרת...) תודה רבה, ותעשו חיים!!!

Elenlos

New member
התייחסות!

נשמע ממש מגניב! וכן הוספת ציור או משהו כזה יעזור מאוד. בעניין כל ה - שמות/מילים/שפה אתה צריך להגדיר איך הם מבטאים את עצמם... כלומר : יש להם שפה מהירה? איטית? הם גזע חכם/אינטלקטאול? הם חיים לבד או בקומונות שדורשות תקשורת?? הם מבטאים צלילים גבוהים? חדים? כהים? הם נשמעים צורם או שיש לקול שלהם יופי מסוים??? תפרט קצת ואשמח לעזור לך. ואפילו להשתמש בהם בעצמי!

ב י ל ב ו

New member
תודה!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ותשובות...

אני אוסיף את הציור מחר. (הוא לא פה). הם גזע חכם- בקטע של חכמת חיים, הכרת הטבע, הסביבה, העצים, הצמחים, גששות... הם זזים מהר אז הם גם מדברים די מהר ובמילים.. אמ.. עם צליל "חמוד" כזה. הקול שלהם קצת גבוה אבל לא צורמני, ילדותי כזה. הם נייטרלים, לא מחפשים לשלוט וכאלה, אבל מאוד גאים ולא יתנו למישהו להתנשא עליהם. הם מאוד עצמאיים ומסתובבים ודואגים לעצמם לבד, אבל הם מתגוררים בקבוצות (משפחות כאלה). אגב, הם משתמשים בזנב שלהם בתור משהו כמו "עוד יד"... (1ק4) אם אתה מתכנן להשתמש בו בתור שליט מבוך: אין להם הרבה כח, יש להם קסמים, (סוגי קסמים: התקפי, הגנתי, שינוי, ועוד) הם בעקרון מגיעים עד level 20.. ועוד פירוט אם תרצה.. בהזדמנות! שוב,

BluePrint

New member
כי זה לא נראה לי במקום, אבל ביקשת.

אז רציתי לשאול: כשחשבת על אותם "טריקונים", האם שמת לב לדמיון ביניהם לבין הדובונים החביבים מ"שובו של הג'די"? ועוד משהוא, אני חושב שכדאי לחשוב על שם גזע שנשמע פחות כמו סדרת טלביזיה מצויירת שמתאימה לערוץ "הופ".

ב י ל ב ו

New member
השם נובע...

בהתחלה רצינו [אני ואחותי]לעשות אותם בלי זנב ועם 3 קוצים ביד. ומכאן נובע השם "טרי-קוצים"[three you now] ואז הגעתי להסכמה שהשם דבילי.[ואז הוספנו את השאר] וקראנו להם טרי[רמז לעץ/יער]קונים[בגלל הזנב הארוך[דרקון]] ןתענו לשאלה הנכונה

Elenlos

New member
אני לא רואה שום הבדל...

חוץ מהעניין שהם קטנים ושהם חיים בין עצים... אז אתה יכול לומר גם שהם דומים לקופים... אבל רגע יש להם זנב! אז הם בטח ממש דומים לכלבים!! וואי!! יש להם גם פסים על הפנים!! הם בטח שבט זולו עתיק!!!

ב י ל ב ו

New member
התמונה

מצטער הסורק שלי התקלקל.
תדמיינו בינתיים,ותקוו לטוב.
ותזכרו:

ב י ל ב ו

New member
|רק שכחתי...

אין להם גבות. הדרואידים הם בני בריתם. ויש להם זיוונות 20 מטר.ירח|

ב י ל ב ו

New member
רק שכחתי...

אין להם גבות. הדרואידים הם בני בריתם. ויש להם זיוונות 20 מטר.

למעלה