456
O orion rules New member 31/5/02 #42 סבבה! מושון זה הסנר שלי... ואחי סידרתי את החלק המרגיז אחת ולתמיד!
H HelloweeN New member 29/5/02 #30 כמה הערות. - תשתדל לצלם יותר תמונות של הסט עצמו ושל המצילות, ולנסות לא לדחוף את הפרצוף היפה שלך לכל תמונה. - הטמטם הכי קטן, הוא לא של מאפקס כמו של שאר המערכת - הסבר את פשר הדבר!
כמה הערות. - תשתדל לצלם יותר תמונות של הסט עצמו ושל המצילות, ולנסות לא לדחוף את הפרצוף היפה שלך לכל תמונה. - הטמטם הכי קטן, הוא לא של מאפקס כמו של שאר המערכת - הסבר את פשר הדבר!
O orion rules New member 29/5/02 #33 מה לעשות! דולב צילם אותי בזמן שניגנתי!! וחוץ מזה יש לי עוד תמונות של הסט עצמו ולא שלי אז אני אנסה להעלות אותם. הטמטם הקטן הוא טמטם 10" של טאמה ארטסטאר ישנה.
מה לעשות! דולב צילם אותי בזמן שניגנתי!! וחוץ מזה יש לי עוד תמונות של הסט עצמו ולא שלי אז אני אנסה להעלות אותם. הטמטם הקטן הוא טמטם 10" של טאמה ארטסטאר ישנה.
B bosphorus New member 29/5/02 #31 רן יא חיה!!! ../images/Emo60.gif התמונות יצאו סוף הדרך!! תוסיף את התמונות של הפדלים ושל כל החלקים של המערכת...
רן יא חיה!!! ../images/Emo60.gif התמונות יצאו סוף הדרך!! תוסיף את התמונות של הפדלים ושל כל החלקים של המערכת...