קבלו אותו...!

Sweet Fantasy

New member
לא

זה בדיוק כמו לקנות מחנות, אנשים כאלה מרביעים את החמוסה שלהם נטו לעשיית כסף היא מגדלים חמוסים בתנאים מגעילים ומוכרים אותם, עשיית הכסף גורמת להם לרצות להמשיך לתת לחמוסה שלהם להמליט שוב ושוב.. את חושבת שאיכפת להם למי הם מוכרים? רק בואי תקחי ותביאי תכסף.. לא שונה מחנות חיות. בצע האדם, זה מה יש

Sweet Fantasy

New member
לא

אבל רצוי לחסן
הוא נשך אותך נשיכה שחדרה את העור? תאמת שאני חושבת על זה, בגלל התנאים שהוא חי בהם אולי , אני לא סגורה על זה

מעייניT

New member
התכוונתי

לחסן אבל אמא שלי עוד מחפשת וטרינר לעשות את שני החיסונים וסירוס ועוד לא הספקתי לחסן כי רק אתמול קניתי אותו ותודה!

Sweet Fantasy

New member
אה וואי

אמרת מזמן שקנית אותו, עבדת עלינו ?
מאיפה את אולי נוכל להמליץ לך על וט' טוב + יש לך בטאגליינס שירשור וטרינרים מומלצים.

מעייניT

New member
לא עבדתי עליכם!!!!

אחרי שההוא שרצה למכור לי את האלבינו ביטל לא מצאתי
עד עכשיו.... וכשאמרתי לכם שקניתי זה היה שקבענו לאותו היום מלפני שבוע ואז הוא ביטל ברגע האחרון ואמר שמכר לחבר שלו... עכשיו ברור?? זה מעליב כחושבים ששיקרתי

Sweet Fantasy

New member
אחותי גרה באזור ../images/Emo8.gif

מצויין את יכולה ללכת לוטרינרים בת'א או בחולון ואם את רוצה יש לי את הוטרינר שלי להציע לך שהוא מצויין.. דברי איתי במסרים אם את מעוניינת לדעת פרטים

Sweet Fantasy

New member
אוי מתוקה ../images/Emo25.gif

צחקתי!!! מה קרה לך ? :) סתם התלבלתי קצת , כי באותו יום חשבתי שכבר החמוס אצלך קפיש? בכל מקרה הכי חשוב שעכשיו יש לך חמוסון מתוק רק חבל שהוא מבנאדם מגעיל
ואני מקווה שהוא יהיה בריא ושמן כמו חמוס טוב בכל אופן אני תמיד שמח הלעזור ולענות
וחמודה קצת הומור לחיים, זה בריא

מעייניT

New member
אוי זה בסדר...

אני לוקחת דברים ביותר מידי רצינות..
אני לא האמנתי למה שראיתי כשבאתי אליהם
...היו להם 9 חמוסים בתוך כלוב בחוץ אפילו בלי גגון ובטוח שבגשם הם לא מכניסים אותם.. ובכלוב גדול אבל לא בשביל חמוסים... המסכנים הולכים כל היום על סורגים חוץ מכלוב קטן מאוד בפנים בשביל לישון ליתר דיוק כלוב של חתולים קטן... אבל היה לי מוזר לראות שיש להם גם כלבה ללא רגל שהם מצאו ברחוב וגם שרקנים אז זה נראה שהם אוהבים חיות
אבל לחמוסים הם נותנים תנאים בכלל לא טובים ממש מגעיל לראות את הצריכים שלהם בערמות מתחת לכלוב...
הכל היה לי ממש מוזר
אבל מיילא מה אפשר לעשות..

Sweet Fantasy

New member
ואוו

נראה לי שאני יודעת על מי את מדברת (איזה פאדיחה אם כן) זה מבחורה בת'א?

מעייניT

New member
ממש

פאדיחה אבל אני לא אומרת שהם אנשים לא טובים כי הם אימצו כלבה מהרחוב שאין לה רגל ויש להם שרקנים ותוכי והחמוסים שלהם חמודים אחד אחד אבל אני לא חושבת שאלה הם תנאים לחמוסים, אסור להביע דעה? אני לא מכירה אותם ולא יכולה לומר יותר ממה שאמרתי עכשיו זוהי ההתרשמות הראשונית שלי. אולי אני טועה...אבל איין לי כוונה רעה ד'א סליחה שלא עניתי קודם פשוט הייתי צריכה ללכת לחנות....

למעלה