שאלה. הצמיגים לא משאירים לכם סימנים על המרצפות??? (פשוט ראיתי גם תמונה של TW בתוך חדר איפשהו). אני מחנה את ה TT בכניסה לעבודה, שמרוצפת שיש, וזה תמיד משאיר סימנים שחורים בשפע. אותו אפקט יוצר גם ה KLR של אחד העובדים האחרים. מה אצלכם? ושוב, מירב, תתחדשי! 50 הם המון כיף, בעיקר בגלל שאפשר לשנות ולשפר אותם בעלויות אפסיות (אבל זה לאח"כ
החלטתי לאזור אומץ ולצאת לסיבוב על האופנוע...(רק אתמול עליתי עליו פעם ראשונה)... אז יצאתי לסיבוב...הכל היה טוב ויפה...(חוץ מזה שהמשטרה לא הפסיקה לנסוע אחרי...) ואז פתאום האופנוע נכבה... בלי שום סיבה טובה...הייתה בהילוך שני.. אז ניסיתי להוריד לראשון... ועדיין כלום... כאילו הוא לא מגיב לגז בכלל...הוא "גימגם" קצת... ונכבה... אחרי 10 דקות בערך הצלחתי להניע שוב (עם צ´וק) וחזרתי הביתה... מה זה אומר? מה עשיתי לא בסדר? זה בסדר שהשתמשתי בצ´וק? ו...לENIGO לא אין סימנים על הרצפה.... מירב
לגבי ההדממה שכפה עליך האופנוע, יתכן כי הדלק נגמר? כמה זמן לקח לך להגיע הביתה לאחר המקרה? האם דומם או השתעל שוב? נסי להעביר לרזרבי ולבדוק אם האופנוע חוזר לעבוד כרגיל.
לגבי הדלק... זה בטוח לא זה .. מילאתי דלק אתמול בערב... ומאז נסעתי אולי קילומטר... מאז שהצלחתי להניע (עם צ´וק) לקח לי להגיע בערך דקה הביתה...(למה שאלת?) הגעתי הביתה וישר הכנסתי אותו למחסן... לא ניסיתי שוב... על הברז דלק לא רשום ON/OFF אז אין לי מושג (חוץ מהסבר שקיבלתי בטלפון מאחי הגדול... אז אם הוא לכיוון הגלגל הקדמי הוא פתוח? או אם הוא לכיוון הריצפה? כל עניין האופנוע קצת מפחיד אותי..אני מעדיפה לא לעשות דברים לבד... ובכלל הוא קצת כבד לי וקצת גבוה לי ואני מנסה להתרגל... ומפתחת אחלה שרירים ביידים (הם כבר תפוסים)... מירב
אבל את צריכה לנסוע עליו שוב - כי יכול להיות שזו סתם הייתה איזה בעיה חד פעמית אולי בזרימה של התערובת או משהו כזה וכן אין שום בעיה להישתמש בצ´וק - כשיש צורך..., אם זה יקרה לך שוב ואת גם פתחת את הברז דלק אז זו יכולה להיות בעיה...
האופנוע מניע... לא תמיד בפעם הראשונה.. אבל מניע...(עם צ´וק בעיקר)... אני נותנת לו כמה דקות עם צ´וק... הכל בסדר...מעבירה לראשון נוסע כמה (עשרות) מטרים ונכבה... פשוט נכבה...לפעמים יש הרגשה של יותר מדי גז וטורים גבוהים מאוד ולפעמים יש הרגשה שהוא נחנק...ונכבה.. גם אבא שלי ניסה... וקרה בדיוק אותו הדבר.. הוא אומר שהאופנוע לא מכוון... עצתכם ודעכתם יתקבלו בברכה......... מירב... מיואשת מאופנוע החדש...
האופנוע נראה חדש מהשקית. וגם אם לא צריך סבלנות עד שהמנוע עולה לטורים גבוהים. במיוחד אחרי שסוגרים את הצ´וק האופנוע צריך להתחמם כדי להעלות טורים בקלות. תנסי לפתוח גז יותר בעדינות ולחכות למנוע שיעלה בטורים. הוא סוחב רק בטורים גבוהים ואם חונקים אותו ביותר מדי דלק אז הוא נכבה מהצפה לפני שהוא מספיק לעלות לטורים אפקטיבים. מנוע שלא ממש התחמם יעשה בעיות כאלה. תנסי את זה לפני שאת מחליפה פלגים, אחרת תוך יום יומיים ישכנעו אותך לעשות אוברול...
פלאג נחליף היום או מחר... (קצת בעיה להשיג במצפה...) ליואב.. האופנוע לא חדש מהשקית.. למרות שהוא נראה ככה... הוא כבר עשה 7900 ק"מ (לא אצלי). והתופעה מתרחשת אחרי שכבר עשיתי סיבוב והאופנוע כבר די חם...ורק אז הוא נכבה... אז לא נראה לי שזה קשור...(אולי כן...לא יודעת...) אבל באמת כמו שאמרת.. כיוונו אותו באזור המרכז..(פחות או יותר) אז כנראה שזה קשור... ול hananlv- אל תעליב לי את האופנוע זה לא " כולה RMX 50 ".... זה ה RMX.
צריך להיות חריץ לכניסת אויר.... אולי הוא סתום? (כבר מישהו בפורום כתב שהוא היה צריך ללכת עם האופנוע החדש שלו מעיר אחת לאחרת {לא זוכר שמות... אבל זה היה הרבה...) כדי להגיע למוסך.... ובמוסך צחקו עליו ועם סיכה {או משהו כזה} עשו לו חריץ לכניסת אויר) אני מתנצל עם תעיתי בפרטים של הסיפור... מי שזה יכול לתקן אותי... נ"ב האויר צריך להיכנס כדי לפצות על הדלק שנלקח למנוע... (אם לא נכנס אויר יש במיכל וואקום שלא נותן לדלק לצאת....