קבלו אותו!!! גביע IFL

ofribecker

New member
קבלו אותו!!! גביע IFL

זהו גביע IFL. הוא מורכב משלושה חלקים: בסיס, אמצע וכדור. הבסיס והאמצע עשויים מעץ מהגוני. הכדור עשוי מנחושת בטכניקה הנקראת ריקוע ורוחבו מחוד לחוד 23 ס"מ. חתך כדור הפוטבול במימד העומק הוא אוואלי ועוביו המקסימלי כ 5 ס"מ. התפרים של הכדור עשויים מאלומיניום. האמצע מעוצב בצורה המזכירה יד המחזיקה את הכדור. על האמצע ישנו לוח פרספקס שחור ועליו לוח פרספקס שקוף שעליו חרוט (בחריטה הפוכה) סמל ליגת IFL. הבסיס בצורת טרפז בכל חתכיו האנכיים. על הבסיס דגל ישראל ממתכת ומתחתיו לוח פרספקס שחור שעליו לוח פרספקס שקוף ועליו חרוטות (גם כן בחריטה הפוכה) המילים: "אלופת ליגת הפוטבול הישראלית IFL" עם מקום לחריטת שמות האלופות בשנים הקרובות. בתחתיתו של הבסיס מתוחה יריעת בד. הגביע יוענק לאלופת ליגת IFL בתום משחק האיזראל בול ויוחזר אלי לחריטת שם הקבוצה האלופה כעבור מספר שבועות (לאחר שיעבור בסבב בין שחקני האלופה לצורך צילומים, להראות לחברים, משפחה וכו'). לאחר הסבב והחריטה יישאר הגביע אצלי למשמרת עד למשחק האיזראל בול הבא. שיהיה לכולנו בשעה טובה ובמזל טוב. שלכם בכיף ממני. הכדור מצופה לקה שקופה לצורך שימור הנחושת מהחלדה והורקה. גובה הגביע מתחתית הבסיס עד הנקודה הגבוהה ביותר בכדור הנחושת הוא 37 ס"מ.

zipfer

New member
אני ראיתי ראשון..

או בעצם שלישי... אחרי היוצר ואחריך... במילה אחת.. וואו.... the Becker trophy....

Jerzet

New member
It's awesome!!

Wow, it makes me want to join the league just so I can get a chance to lift it above my head!!! But the one I saw in my dream was much sweeeeeeter!!!! hahahahaha Just kidding! Enjoy your trophy, guys!

gadotmi

New member
מכובד ביותר

כל הכבוד - על היוזמה, על הרעיון העיצובי, על הביצוע ועל בכלל !!

modz0r

New member
פשוט מדהים

כל הכבוד על ההשקעה. ואגב, ישראבול\יזראבול! לא ישראל\יזראל בול. זה יותר יפה ככה :)

zipfer

New member
דבר אחד לא ברור לי..

אנחנו משחקים פוטבול ישראלי.. כל הרעיון הוא שזה יהייה ישראלי.. כמו שמפלגת הפועל הצעיר אמרה בתקופת העליה השניה.. אנחנו מאמינים בכיבוש השפה העברית ובעבודה עברית... במילים אחרות לדעתי צריך להתחיל לתרגם מושגים של פוטבול לעברית ולהשתמש בזה... והדבר הראשון שהייתי מתחיל איתו זה העבירות כי זה נשמע די מגוכח כשהשופטים במשחקים פתאום מדברים באנגלית מסבירים את העבירה...

modz0r

New member
זאת בעיה..

המשחק הוא באנגלית, וקשה לתרגם אותו בסך הכל. בנוסף אתה גם פונה לקהילה האמריקאית שאתה רוצה שתצטרף, וחלקם, לצערנו, לא מבינים עברית. אני גם בעד שהכל יהיה בעברית.. אבל כמו שאמרתי, זאת בעיה. לצערי גם האתר (שאוטוטו עולה לאוויר!!) יהיה באנגלית, לפחות בהתחלה.

DEJ

New member
דברו עברית

אני דווקא מסכים שצריך לעברת את המשחק. אפשר ליצור מילון מושגים אחידים, שיקבעו כאן (אפשר לפתוח שרשור לעניין זה), ולתת להנהלת הליגה להחליט האם ומתי ייכנסו המושגים לשימוש. לדעתי, אפשר שבשלב ראשון במגרש הקריאות ייעשו בשפה לפי בחירת השופטים. עם הזמן, כשיתרגלו לשפה העברית (אם יתרגלו), אז אפשר יהיה להחליט על מעבר סופי לעברית. ולגבי העולים, ממילא השופט מסמן את העבירה, והעולים יודעים מהסימון מהי העבירה. אז לא נראה לי שזו בעיה. דווקא מונחים בעברית יכולים להקל על אלו הישראלים, אשר לא מכירים את המשחק לעומקו.

lambdeus

New member
מדהים, הגביע יפיהפה.

הוא יראה ממש טוב על השולחם בחדר שלי אחרי שהסברס יזכו בגביע.

roei90210

New member
וואו, כל הכבוד!

הגביע ממש יפה.. אבל הכי חשוב, כמה הוא שוקל? יהיה קל להרים אותו מעל לראש?

omrili77

New member
מרשים ביותר

עכשיו רק צריך להחליט אם לכתוב ת"א סברס או צברי ת"א...

royfr

New member
כבוד , עפרי, כבוד

רק אל תעשה כמו בגביע סטנלי עם השמות של השחקנים...... גביע יפה.

Lablabla

New member
ווואווו נהדררר

כל הכבוד עופרי!! אני כבר רואה את השנה הבאה הנשיא מעניק את הגביע ועליו כתוב מתחת לאלופה של השנה Golan Heights Reptiles חחחח (אתם עוד תראו! חח) ד"א מתי הגמר בכלל? כרמל

למעלה