קבלו אותה
ש שרית7 New member 19/3/06 #2 ואותה... וזהו את השאר תראו בעצמכם בגלריית התמונות ובעמוד תקשורת תחת מידע
R Robbie רובי New member 20/3/06 #5 אלוהים ישמור. איפה שמרת את כל התמונ שרית?? איזה תמונות הורסות! אני שוכר שודדים לקחת את התמונות
ש שרית7 New member 20/3/06 #6 האמת ורק האמת... גלי היקרה נידבה את התמונות שהיו שמורות אצלה בנפטלין 30 שנה... ונתגלו בחפירות הארכיאולוגיות לרגל מעבר הדירה שלה.
האמת ורק האמת... גלי היקרה נידבה את התמונות שהיו שמורות אצלה בנפטלין 30 שנה... ונתגלו בחפירות הארכיאולוגיות לרגל מעבר הדירה שלה.
ש שרית7 New member 20/3/06 #7 ושלא תהינה אי הבנות הן חוזרות אליה כי מדובר באמת בתמונות נדירות. שמחה שאהבתם גם אני אהבתי וזו לא מילה
ושלא תהינה אי הבנות הן חוזרות אליה כי מדובר באמת בתמונות נדירות. שמחה שאהבתם גם אני אהבתי וזו לא מילה
ו ולנטינו לוי New member 21/3/06 #8 המון תודה!!../images/Emo199.gif קודם כל לגלי עטרי, התמונות שיכות לה. לשרית על שהשיגה את התמונות ולזובה על שתרמה את הסורק, ואירחה אותנו בביתה
המון תודה!!../images/Emo199.gif קודם כל לגלי עטרי, התמונות שיכות לה. לשרית על שהשיגה את התמונות ולזובה על שתרמה את הסורק, ואירחה אותנו בביתה
R Robbie רובי New member 21/3/06 #9 אלוהים ישמור. ומאיפה התמונה הזו? ולנטינו?????????????????????????????
ע עדי 345 New member 26/3/06 #13 ראיתי ואפילו מצאתי טעות מצחיקה.... בכתבה עם התמונה שלה של "אמצע ספטמבר" כתוב שהיא שיחקה ב"דחננגוף 77" במקום 99...
ראיתי ואפילו מצאתי טעות מצחיקה.... בכתבה עם התמונה שלה של "אמצע ספטמבר" כתוב שהיא שיחקה ב"דחננגוף 77" במקום 99...
ש שרית7 New member 26/3/06 #14 באמת? איזה קטע לא שמתי לב לזה האמת היא שלא קראתי את כל הכתבות רק שתיים. הרוב גם לא באנגלית שבדית ועוד כל מיני שפות מוזרות.
באמת? איזה קטע לא שמתי לב לזה האמת היא שלא קראתי את כל הכתבות רק שתיים. הרוב גם לא באנגלית שבדית ועוד כל מיני שפות מוזרות.