קבלה עצמית

cruchit

New member
קבלה עצמית

התלבטתי הרבה אם לכתוב כאן. ראיתי הרבה שיפוטיות במודעות אחרות שקראתי וזה לא ממש נכון לפורום שאחנו באות אליו לעזרה ויעוץ. בכל מקרה יש לי בעיה. אני ת 27 וכבר יותר מ 10 שנים מקיימת יחסי מין. כרגע אני במערכת יחסים עם בן זוג מאוד אוהב כבר שנתיים. אם זאת יש לי בעיה של דימוי עצמי ובלי קשר לזה שהוא מת על הגוף שלי אני מרגישה לא נוח איתו. אני רוצה לשכב איתו ואז באמצע אני כולי מתכווצת או שאני פשוט מחכה שזה יעבור. אני לא מגיע לאורגזמה (הגעתי בעבר אם כי לא עם כל בני הזוג שלי, וגם איתו בעבר הגעתי). אני לא מוכנה שירד לי ואם הוא רק מתקרב עם השפתיים לאזור הבטן התחתונה- כולי מתכווצת אז הוא מפסיק. המצב הדרדר עד כדי כך שהוא כבר לא מתחיל כלום כדי לא לבאס אותי כי קשה לי ואני מרגישה שאני מאכזבת אותו. מה אתן ממליצות לי לעשות?

ר י צ ל

New member
אני חושבת שכשנגיע לזה אני וחבר שלי.

התגובה שלי תהיה דומה.. הוא אפילו אמר לי פעם.. אם יהיה אכפת לי אם הוא ירד לי.. ואמרתי לו שאני לא אהנה.. הוא אמר שזה לא הגיוני.. כי זה.. אין מצב שלא אהנה מזה.. זה סוג של מחסום שצריך לפתור.. אל תלחיצי את עצמך עם זה.. פשוט תזרמי.. תעצמי עיניים.. ותתמכרי.. תהיה את! אם את באמת אוהבת.. לא תהיה לך בעייה..

shitzi

New member
ממ.. תראי

אני בתולה אומנם אך החבר שלי יורד לי ואם תקראי תהודעות שלי תביני אותי יותר. העניין הוא שפשוט צריך לזרום. כתבת שהוא אוהב אותך, השאלה אם את אוהבת אותו? בכל מקרה זה דבר מאוד מהנה, קחי דברים בהדרגה ותראי שזה לאט לאט מסתדר. הבנתי שכבר שכבת בעבר.. רק לא הבנתי אם שכבת איתו כבר.. בכל אופן, בהצלחה ותעדכני אותי.

ToryMaster

New member
היי

(איפה ראית שיפוטיות?
) הבעיה מתחילה מבפנים, לכן גם הפיתרון צריך להתחיל משם. קרי - מהאהבה שלך אל עצמך. עונג הציעה כמה וכמה פעמים פשוט לעמוד מול המראה, בעירום, ולגעת בעצמך. לא באופן מיני דווקא, אבל ללטף את עצמך, להתחבר לגוף שלך וללמוד לאהוב אותו. אני פשוט מרגישה שאם את לא מסוגלת לאהוב את הגוף שלך ולהראות אותו ולהרגיש איתו בנוח, זה לא משנה כמה בן הזוג יאהב אותו, נכון? עוד עצה, בנוגע לאקט עצמו. את אומרת שאת לא מוכנה שירד לך, למה? מה שאני למדתי (מניסיון, אגב), זה פשוט לתת לזה לקרות. את תרגישי שלא בנוח בהתחלה, לא אומרת שלא, אבל עצם העובדה שזה יקרה כמה פעמים ולא תגמרי, ותרגישי לחוצה - תרגיע אותך, כי תגלי שהשד לא נורא כלכך.

גלית35

New member
תנסי לשחזר עם עצמך באיזה שלב../images/Emo20.gif

הצלחת לגמור ובאיזה שלב של חייך לא-ואולי תגלי איזה שהוא טריגר שגרם לך לזה. דעתי האישית היא כשיש בן זוג חם ואוהב וקשר של שנתיים בשלב מסויים מגיעה אהבה עצמית. בהצלחה

mellory

New member
תראי,

הרגשת אי הנוחות נובעת ממשהו, ובד"כ כשמשהו מפריע אז מטפלים בו. מכל סיבה שהיא תעשי משהו שישפר את הרגשתך, אם זה שיערות בגוף, לכי ותורידי, אם זה עודף משקל תעשי דיאטה (בשביל שתרגישי טוב גבי הגוף שלך), בעיקר נראה לי שזה פשוט חוסר ביטחון, תעשי משהו שיעלה אותו ויגרום לך להרגיש טוב עם עצמך, מה שזה לא יהיה. יותר ממה שאת חושבת שאת מאכזבת אותו את מאכזבת את עצמך, זה מטריד אותך ומפריע לך לקיים יחסי מין בצורה שהיית רוצה. תרדי לשורש הבעיה וטפלי בזה. את בעצמך יודעת ממה זה נובע?

גלית35

New member
mellory -לדעתי שורש הבעיה אצלה../images/Emo20.gif

הוא לא בשורש השערה או בעודף המקשל זה בא ממקום עמוק יותר,אולי מחוויות שעברה והשפיעו עליה. תראי כל מה שכתבת נכון אבל היא יכולה להיות רזה,חלקה ולא להרגיש טוב עם עצמה. המקום הראשון שצריך לטפל בו הוא הראש הרי שם הכל מתחיל וגם נגמר.

mellory

New member
מסכימה לחלוטין

שהבעיה יותר עמוקה. היא לא הסבירה מה הבעיה ומה גורם לה להרגיש ככה אז הצעתי פתרונות מהירים (שבקלות יכולים לשפר הרגשתה של כל אישה). מסכימה שהמקום הראשון הוא הראש ,אחרי זה, אני חושבת שצריך להיות שלמים עם עצמינו מבחינה פיזית. אהבה וקבלה עצמית מקרינים החוצה ובקלות משפיעים על הביטחון העצמי וההרגשה. ויש אנשים שלפעמים שינויים לא משמעותיים גורמים להם להרגשה הטובה ביותר. מה שלא יהיה, על מנת להציע פתרון יש לדעת מה הבעיה

תרשי לי לחלוק קצת כאן......

יקירתי, הנך בת 27,( ואני טיפה ציני כאן ותסלחי לי על זה....). גופך הגיע לשלב הבשלות ודווקא בתקופה זו הנך יכולה להנות חופשי ממין טוב. את מצד אח רוצה לשכב איתו..וזה מראה על רגשותיך כלפיו וזה יפה מאוד לאהוב מישהו ולרצות לשכב איתו. אולם, טוענת את שהנך מתכווצת בעת המגע. האם חשבת ללכת ליעוץ מיני???? מניסיון שלי(ולא מטעם הצינעה) חברה טובה הייתה במצב כזה. ועברה סדנה של טיפולים אצל פיסיוטרפיסטית מינית ושילבה כמה פגישות עם סרוגייט. וכן, נמצאה הדרך אשר גרמה לה להרגיש משוחררת מכל הבחינות. אגב כיום...הבן זוג שלה רק מודה לי...

היי ( אני חדשה פה)

יכול להיות שזה בגלל שנדמה לך שיש לך ריח לא נעים או שאת לא מספיק נקיה? או שיש לך איזה קבעון בקשר ל"שם למטה" ונראה לך שזה מקום אפל, אסור וכו' אפילו אם ברמה מודעת כבר נפטרת מהתחושות האלה מזמן. לא כל אחת חייבת ליהנות מזה שיורדים לה, דרך אגב, אבל שווה לנסות כי זה באמת מאוד נעים, אבל יכול להיות שהוא לא יודע גם לעשות את זה בצורה שתענג אותך ואת לא יודעת להסביר לו. אתם כבר שנתיים ביחד וזה נשמע רציני, אז אולי הכי כדאי לפנות ליעוץ מיני ביחד+לחוד? מומלץ מאוד. בהצלחה חמודה

היי לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו. מעניין איפה הרגשת שיפוטיות... אשמח לשמוע
הפורום הזה אמור להוות מקום בטוח לשיתוף ודיאלוג על מיניות נשית
עניין הדימוי העצמי יכול להוות מכשלה רצינית בניסיון להיפתח לקירבה ואינטימיות עם אדם אחר. כדאי לטפל בעצמך קודם, ואז סביר להניח כי הבעיה עם הפרטנר תיפתר מאליה. ראשית, את יכולה לשתף אותו בקושי שלך, במיוחד אם זה בן זוג קרוב, כפי שתארת, אולי תוכלו לעבוד על זה ביחד? האם ניסית לעשות דברים כלשהם על מנת לשפר את הדימוי העצמי שלך? שתפי ונמשיך מכאן
עונג

למעלה