קבלה לטכניון..

tha doggfather

New member
קבלה לטכניון..

ששלום... אני רוצה להתחיל ללמוד בטכניון הנדסת חשמל... הסכם שלי הוא 88.91... לפי מה קראתי כאן... לסמסטר הקרוב אוק 08... לא הייתי מתקבל עם הסכם הזה... שאלתי היא... אני בעיקרון רוצה להתחיל באוקטובר 09... אבל לפי מה שאני רואה למרות שמפרסמים 86-88... באתר הטכניון.. הקבלה שלי אם הסכם הזה לא בטוחה בכלל... לפי מה שהבנתי יש לי סיכוי גדול יותר באפריל... מאשר באוקטובר.. האם הדבר נכון? או שבכל זאת אני אתקבל גם באוק 09? תודה מראש...

giouvany

New member
הממ..

נשמע לי ממש מוזר שעם 88.9 לא תתקבל...אבל אולי אני כבר לא בעיניינים,כשאני התחלתי הסף לחשמל (רגיל,לא חשמל פיסיקה) היה 87 והוא נחשב אז לדי גבוה.. שמעת על אנשים שלא התקבלו עם הסכם הזה? בכל מקרה,אתה יכול להרשם למדעי המחשב,למסלול הנדסת מחשבים למשל ולעבור לחשמל אחרי שנה על סמך סכם או על סמך הישגים בלימודים(אם תהיה טוב כמובן)..המערכת עד אז די זהה..

tha doggfather

New member
כן...

היו פה כמה בפורום שעם 88.7 לא התקבלו לסמסטר הקרוב לחשמל... מעבר על סמך ציונים.. אני יודע שהוא אפשרי.. אבל הוא ממש לא בטוח... אני חושב שאני אוכל להתקבל בכל מקום חוץ מהטכניון...עם הסכם הזה.. השאלה היא האם באפריל אולי יורד קצת הרף... ויש יותר סיכוי בגלל שיש פחות ביקוש?

boziato

New member
I was declined with 88.78

Nevertheless, you can always try to qualify to another faculty and ask to transfered within the first two semesters.

mm 259

New member
באביב הסכם קצת יותר נמוך

תנסה באביב אם אתה לא בטוח שתתקבל בחורף.

למעלה