יאללה תאדים.
י ילד רע ומר New member 3/12/13 #52 להתראות עוד שבוע. או עד שאני חוזר לצבע נורמלי, או עד שוויש תמצוץ לי. מה שיבוא קודם.
נ נסחפת עם הגלים New member 3/12/13 #62 למה מה רע זה זמין זה מהיר יש בזה סידן וויטמינים. מה חשבת שאני אחת שמעמידה כל יום עשרה סירים על הגז? אני מפונקת.
למה מה רע זה זמין זה מהיר יש בזה סידן וויטמינים. מה חשבת שאני אחת שמעמידה כל יום עשרה סירים על הגז? אני מפונקת.
נ נסחפת עם הגלים New member 3/12/13 #66 קובי אתה החלום הרטוב של כל אמא פולנייה אמא שלי רוצה שאני אלך לסדנת משק בית. היא אומרת שסקס זה לא הכל בנישואים.
קובי אתה החלום הרטוב של כל אמא פולנייה אמא שלי רוצה שאני אלך לסדנת משק בית. היא אומרת שסקס זה לא הכל בנישואים.
נ נסחפת עם הגלים New member 4/12/13 #68 היא מצאה את הצעצועים שלי קובי+היא יודעת שאני אוהבת גברים. היא כנראה הסיקה שאני טובה במיטה. תגיד לעבם שאני לא שוכבת כמו קרש ועושה אוי אוי.
היא מצאה את הצעצועים שלי קובי+היא יודעת שאני אוהבת גברים. היא כנראה הסיקה שאני טובה במיטה. תגיד לעבם שאני לא שוכבת כמו קרש ועושה אוי אוי.
D dojee New member 3/12/13 #2 הטבע ברא אותנו... האישה יכולה רק לקבל... הגבר יכול רק לתת אבל היום בגלל המוטציות הגנטיות\חברתיות יש הרבה יוצאים מהכלל
הטבע ברא אותנו... האישה יכולה רק לקבל... הגבר יכול רק לתת אבל היום בגלל המוטציות הגנטיות\חברתיות יש הרבה יוצאים מהכלל
P puma141 New member 3/12/13 #3 מה זה לא נשמע לי הגיוני-בעלי. מה שאתה אומר. אישה מאז ומתמיד הייתה בקטע של נתינה.. ואני לא מדברת על מתנות או משהו כזה, לא רק. יש הרבה סוגי נתינה.. לא רואה שום קשר, אפילו לא מזערי-למוטציות גנטיות. מעניין איך הגעת למסקנה הזו... באמת מעניין!
מה זה לא נשמע לי הגיוני-בעלי. מה שאתה אומר. אישה מאז ומתמיד הייתה בקטע של נתינה.. ואני לא מדברת על מתנות או משהו כזה, לא רק. יש הרבה סוגי נתינה.. לא רואה שום קשר, אפילו לא מזערי-למוטציות גנטיות. מעניין איך הגעת למסקנה הזו... באמת מעניין!