קבוצת pushing hands פתוחה

ohad kedem

New member
קבוצת pushing hands פתוחה

החל מיום שישי הקרוב תפתח קבוצה ללימוד push hands ויישומי טאי צ´י. הקבוצה במסגרת בית הספר "יצירה", ופתוחה גם למתעניינים משיטות אחרות. השיעור יתקיים בימי שישי בשעה 11:30 בפארק הירקון. שאלות ייענו בשמחה. אוהד

ohad kedem

New member
הכתובת היא

מול רחוב קוסובסקי 56. אורך השיעור מתוכנן להיות כשעה ורבע.

yanivtil

New member
שתי שאלות...

1.מה זאת אומרת קבוצה פתוחה? ללא תשלום? 2.האם הכוונה ב"יישומי טאי צ´י" היא ליישומים לחימתיים? על פי איזה סגנון,יאנג? תודה, יניב.

ohad kedem

New member
הכוונה בקבוצה פתוחה

היא לקבוצה שפתוחה לאנשים מחוץ לבית הספר. להבדיל משיעורים שסגורים למי שמבחוץ. הלימוד בתשלום. אני מתנצל אם הובן אחרת. יישומי טאי צ´י - הכוונה ליישום הטאי צ´י כאמנות לחימה. הן ברמת העקרונות, והן בעבודה על תנועות מסויימות. אני אישית מתרגל סגנון יאנג וצ´ן. אבל הדגש יהיה יותר על הבנת המעבר מתבנית ליישום ונראה לי שזה לא תלוי בסגנון מסויים. בכל מקרה הדגש יהיה קודם כל על פושינג הנדז, והיישומים נבנים על יכולות שנרכשות בפושינג הנדז.

ohad kedem

New member
קבוצת לימוד מול קבוצת תרגול

בעקבות אי ההבנה לגבי אופי הקבוצה כמה מילים. בעיני רצוי שלימוד פושינג הנדז יהיה תהליך מתודי ומסודר. כמות התבניות (לפחות לפי שיטת הלימוד של סגנון צ´ן) רבה, והרוחב יחד עם הצורך להעמיק ביישום העקרונות דורשים תהליך ארוך יחסית, על מנת להגיע ליישום והבנה טובים. אני חושב שמי שיש לו בסיס בפושינג הנדז יכול להנות מקבוצה חפשית שבה אנשים באים להתאמן ולחלוק ידע. במידה ויש מתעניינים אולי נוכל לקבוע בעתיד אחרי השיעור שלי מפגש לתרגול משותף. אני יודע שיש מתישהו שיעור של המרכז בפארק אז אולי אפשר לפניו. אני לרוב מתאמן בשעות האלה עם אנדריי פלאייב, שהוא האדם בעל היכולת המרשימה ביותר בתחום שפגשתי בארץ. וכל מי שרוצה לחוות ולראות יוכל להצטרף. יש מתעניינים ?

למעלה