קבוצת תמיכה

slile1

New member
קבוצת תמיכה

אהלן... אני מעוניין להצטרף\להקים קבוצת תמיכה ליתומים. אבדתי את אמא לפני חצי שנה (סרטן) ואשמח להפגש ולשוחח עם חברים מאותו הסטטוס. מה דעתכם ?

eshkolit32

New member
שלום לך

אני מצטערת לשמוע על אמך. הפורום שלנו מהווה סוג של קבוצת תמיכה וירטואלית לאנשים שאיבדו הורה/הורים. אנחנו מנסים ליצור כאן פינה חמה כדי שנוכל לדבר בגלוי על התחושות שלנו וגם לעזור לדומים לנו. בהמשך מתוכננים גם מפגשי פורום. אני יכולה להבין את הצורך שלך בקבוצת תמיכה ליתומים, ואני חושבת בעיקרון שזה רעיון מצוין. אני אישית לא מכירה קבוצת תמיכה ספציפית ליתומים אלא קבוצות תמיכה לאנשים שהמשותף להם הוא בעיות ומצוקות שונות (אם תרצה לקבל רעיונות לאן אפשר לפנות בענין אני אשמח לעזור). כרגע מה שאני יכולה להציע לך זה להישאר איתנו ולהשתלב בפורום בתקוה שהוא יתן לך את מה שאתה מחפש.

slile1

New member
תודה רבה אשכולית...

אני אשמח להרים קבוצה כזו,באם תהיה לכך היענות מצדכם. לדעתי אפילו לא צריך מטפל.

slile1

New member
תודה רבה.בכל אופן מעוניין להקים קבוצת תמיכה.

eshkolit32

New member
../images/Emo45.gif מצוין

אני מאמינה ומקווה בשבילך שתהיה הענות. אם באמת תקום קבוצה כזאת אני אשמח אם תיידע אותנו כדי שאם בעתיד מישהו כאן יהיה מעונין להצטרף הוא ידע לאן לפנות. המון המון
!

sivosh

New member
אני לפני כמה זמן חפשתי משהו כזה

איזו קבוצה שאפשר יהיה לדבר לשתף. לצערי לא הרגשתי שקיים כזה דבר, ו"דברים דומים" היו מאוד רחוקים מאיפה שאני גרה ככה שחשתי שזה מיותר. אני כן חושבת שזה משהו שצריך לעשות, כי זה לא קל.. אתה רואה את אחד ההורים "נעלם" לך.. אצלי זה היה לפחות ולא ידעתי איך להתמודד, בזמנו הייתי מדברת עם העובדת סוציאלית בבית חולים אחרי המוות לא היתי מסוגלת לחזור לשם בטח לא לקומה בה אבא היה. למזלי גליתי את הפורום הזה שנותן לי מענה בכל מיני בעיות/תהיות/חיבוק

למעלה