קבוצת תמיכה

מזלטוב

New member
קבוצת תמיכה

האם מישהי מכירה קבוצת תמיכה בירושלים ?

מזלטוב

New member
פוריות וזוגיות

יש לי שאלה קצת לא נעימה לגולשים, האם יש זוגות שהתגרשו לאחר שלא הצליחו להביא ילדים לעולם? או האם אתם מכירים זוגות כאלה

מזלטוב

New member
רופא מומלץ

האם מישהי מכירה רופא טוב בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים המתמחה בפוריות הגבר?

מזלטוב

New member
איך מסתדרים

אני מאוד מבולבלת וצריכה עזרה, איך אמורים בני זוג המטופלים בטיפולי פוריות להסתדר בחיים לאור כל ההצקות המשפחתיות, ההעדרויות מהעבודה כתוצאה מהטיפולים? השנים העוברות וחולפות ללא תוצאות? אני יודעת יש לי המון שאלות אני מבולבלת ובמצב נפשי לא טוב, אני גם זקוקה נואשות לטיפולי תמיכה האם תוכלנה להשיב לי? בבקשה עזרו לי תודה וחג שמח

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לשרשר יקירתי, לשרשר
כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. הלחץ והמתח בו את נמצאת הוא טבעי והגיוני, וחלק גדול מאיתנו חוו אותו. היו כאן יותר מזוג אחד שעשו פסק זמן והלכו לתקן את הזוגיות שלהם רגע לפני שהיא התנפצה לרסיסים. לא מזמן היה כאן פרסום של אשה מקסימה בשם סילבי שמארגנת קבוצת מתנדבות שתומכות בנשים בטיפולי פוריות. היא נמצאת בירושלים, ואלה הפרטים שלה. פני אליה ואני מאמינה שהיא תעזור לך מכל הלב. חברה המליצה לי עליה וסיפרה לי ניסים ונפלאות על המסירות של סילבי ושל המתנדבות שלה. בסך הכל אנחנו נמצאות בלחץ עצום. מצד אחד הכאב הפרטי שלנו על שאין לנו ילדים, ועל הדרך הקשה שאנחנו עוברות. לצידנו האיש שלא תמיד יודע להביע את דעתו, ולא תמיד יודע איך לתמוך גם אם הוא מאוד רוצה. וברקע- המשפחה, החברים, אנשים בעבודה, ועדו אוסף נשמות טובות שלפעמים פשוט נהנים לתקוע לנו שיפוד מלובן בנשמה. אם תדפדפי אחורה בדפים תמצאי אלפי מילים שנשפכו על זה, ופתאום תרגישי שאת לא לבד. ובכלל, הפורום הזה משמש לנו בית אמיתי, כאן אפשר לבכות ולקטר, כאן מתחלקים בכאב ובשמחה, וכאן תמיד ימצא מי שיבין אותנו. מועדים לשמחה שוסופסוף יהיה שקט בחג הזה נועם

שלום לך

נשמע כאילו דברים קצת בבאלגן כרגע.... וזה לא פשוט. כנראה שכל זוג שמנסה ורוצה נורא יוצר משברים מהנסיון הקטן שלי זה רק עושה את זה יותר חזק (לפחות בינתיים). המצב עדין אבל הביחד מחזק.... החוסר וודאות הזו ממש שוברת איזון אההה. לא מכירה קבוצות תמיכה אבל חושבת שזה רעיון מצויין ותאמיני לי בתור מי שהשמיים נופלים לה לא פעם בסוף השמש זורחת והחיים ממשיכים הלאה ואת שואבת כוחות ממקומות שלא ידעת שיש לך. מקווה שזה יהיה קצר אבל בינתיים אנחנו כאן שחר

עמית@

New member
מזלטוב שלום

אני מכירה לא מעט זוגות שהטיפולים פערו הם פער עמוק בחיים- הטיפולים כגוף אחד של כאבים נפשיים ופיזיים הם כקטליזטור ליחסים- כל מה שאולי היה עולה אחרת פתאום מתעצם ומכה בך- ובמקומות הכי הכי רגישים- וזה כואב. אני מכירה זוגות שנפרדו ואני מכירה זוגות שהתמודדו ויכלו ויצאו מחוזקים- אני מכירה את עצמי שאוהבת כאילו אין מחר ועם זאת מודעת לסדקים שעלולים היו לקרות וקרו ואוחו- אבל זו עבודה וכמו שאני ומיכל תמיד ממליצות פה אחת- טיפול פסיכולוגי יכול לעזור ולהשלים פערים ואפילו לעזור לך להבין את ההשפעה העזה שיש למצב הקשה הזה עלייך. אז אני ממליצה תמיד. ומקווה איתך לטוב עמית

פונצית

New member
הי מזל ...

קודם כל ברוכה הבאה. את תגלי כאן חברות אמיתיות שעוזרות ומעודדות בכל מצב ואולי אפילו לא תצטרכי קבוצת תמיכה.. בכל אופן ידוע לי על פרופסור אייב לוין מהדסה שבי-ם אין לי כ"כ הרבה פרטים עליו אבל את יכולה ליצור קשר עם מכון פוע"ה בי-ם והם ימסרו לך פרטים. זהו ארגון שביסודו דתי- "פוריות ורפואה עפ"י ההלכה" אבל כמובן שעוזר גם לזוגות חילונים באותה מידה. מטרתם לעזור לזוגות המתקשים בפריון והם מציעים את המומחים הטובים בארץ ובעולם. בקיצור מומלץ. בנוגע ליחסים עם בן הזוג-אם הבנתי נכון אז הבעיה אצל בעלך ומה שאני יכולה לומר לך מנסיוני זה שעם כל ההרגשה הרעה שלך והמרירות "למה זה קרה דוקא לי" - הוא מרגיש רע הרבה יותר ממך (כך זה לפחות אצלנו)וזקוק לתמיכתך. בכל אופן, אם תרצי אוכל לנדב לך עוד פרטים על הבעיה שלנו. עוד משהו- ידוע לי על קבוצת תמיכה בשם "עמותת חן לפריון וחיים" ליו"ר קוראים עופרה והטל´: 03-5050345 שיהיה המון בהצלחה, חיזקי ואימצי.
פונצית.

מזלטוב

New member
תודה לכולן ושאלה נוספת

תודה רבה לכולכן על התגובות, מקווה שנוכל להתכתב כאן בכייף, ולספר בסוף שאנו בהריון אני אצור קשר עם קבוצת התמיכה ומקווה שזה יעזור לי. לגבי המצב שבו הבעיה אצל בעלי, אנו זוג דתי, התייעצתי עם רבנים בקשר לזה, ובמקום שהם ישרו ביננו שלום בית, הם אמרו שאם תוך שנה המצב לא יסתדר שאני אתגרש ממנו כי זו חובה, כיום אנו נשואה שלוש שנים. מה דעתכם.

נועם@בת

New member
קצת קשה לחוות דעה מזלטוב

אני לא מכירה אותך, ולא את בעלך. ועוד פחות מזה מבינה מה ענין הגירושין. על פי ההלכה מקובל להתגרש כאשר בני זוג נשואים 10 שנים ואין להם ילדים. אם כי היום לא מדברים על "חובה" אלא על הזכות של בני הזוג לנסות וללדת ילדים עם בן/בת זוג אחרת. אני לא יודעת מי הרבנים שהתייעצת איתם, ומה הבנתם בענייני פוריות. אם את רוצה ייעוץ רפואי והלכתי בענייני פוריות, טוב תעשי אם תרימי טלפון למכון פועה, ואף תקבעי איתם פגישה. יש שם רבנים שמבינים גם בצד הרפואי וגם ההלכתי, והם מקושרים לעשרות ומאות בעלי מקצוע שונים בתחום. עד היום לא שמעתי משום זוג דתי שהתייעץ בענייני פוריות שהפתרון המוצע להם הוא גירושין (אלא אם כן הגעתם לבירור בדיני משפחה). טיפולי פוריות הם עסק לא קל, ומשבר נישואין הוא עסק מסובך לא פחות. רצה הגורל ואת הסתבכת עם שניהם, כך שאת בצדק מרגישה חנוקה. נסי בשלב ראשון לשקם את חיי הנישואין שלך. את הרי רוצה ללדת ילד לבעלך, ולגדל אותו במשפחה. קשה מאוד לעבור את התהליך הזה לבד. אבל הכי קשה זה לעבור אותו לבד כי בעלך לא לוקח חלק. ייעוץ וטיפול זוגי יקל על שניכם את ההתמודדות ויבהיר לשניכם מה אתם מצפים זה מזו. אחרי שתגשרו על הפערים תוכלו להמשיך יחד בנסיון להביא ילדים לעולם. שנשמע רק בשורות טובות נועם

פונצית

New member
חוצפה חוצפה חוצפה!!! ../images/Emo46.gif

שלחתי לך מסר, אני מקוה שתקראי אותו מהר.

kathi

New member
אני בהלם

מהאטימות, איך אפשר להגיד לכם כזה דבר, תחשבי מה זה עושה לבעלך לשמוע את זה, ואני בטוחה שגם לך מאד קשה ,שלא תביני אותי לא נכון, אני לא נגד רבנים ולא נגד התייעצות עם רבנים, להפך. אבל צריך לבחור עם מי מתייעצים, אדם שבקיא בתורה ובהלכה לא תמיד בקיא ביחסי אנוש וביחסים בינזוגיים, וכמו שנועם כבר המליצה לך תפני למכון פועה, הם הכתובת הנכונה במקרים כאלה. ואת לא צריכה את הרבנים כדי לשהרות ביניכם שלום בית, טיפולי פוריות הם חוויה קשה אבל הרבה זוגות יוצאים ממנה מאד מחוזקים ועם זוגיות הרבה יותר טובה . אז תשקלו הפסקה בטיפולים, תעבדו על עצמכם ועל הקשר ביניכם, וכיום כמעט לכל בעיה יש פתרון. גם אם עכשיו הוא לא נראה אידיאלי. אם תהיו חזקים יחד הסיכוי שלכם הצלחה הוא הרבה יותר גדול.

למעלה