קבוצת תמיכה

קבוצת תמיכה

שלום!! לאחר העדרות ארוכה חזרתי והפעם בנושא אישי כאוהב צלילה לשם צלילה. אני רוצה לארגן קבוצה של אנשים שאוהבים צלילה ואוהבים לצלול. הרעיון הוא מפגש על בסיס קבוע ( נאמר, לשם הדוגמא: בכל יום שישי בשעה 06:00 בבוקר) באחד ממרכזי הצלילה בתל אביב שיסכים לארח את הקבוצה. אם "יש ים" הולכים לצלול אם "אין ים" מקיימים שיעור תאוריה שיועבר על ידי אחד מחברי הקבוצה ( בכל פעם מישהו אחר). אם יש מעוניינים אשמח. בריאות ונחת

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם אני בעד אבל.....

א. למה רק במרכז למה ? ב. למה בשעות שלא מופיעות אצלי בתצוגה של השעון ? ו ב ב ח י " נ

אילוניק

New member
ידידי אני גמרתי

טירונות לפני מעל 20 שנה ובשעון שלי אין 0600 בבוקר זו שעה לא חוקית חוץ מזה הרעיון נשמע לא רע בכלל ואגב למה אתה רשע אילוניק היפה I.H.B

Alto

New member
אתה חושב שהוא בחר להיות רשע?

זה כמו שאתה לא בחרת להיות יפה.

קבוצת תמיכה- המשך

הדגשתי שזה לשם הדוגמא. כי באמת, התכוונתי ליום שלישי בשעה 05:30. בתקופה זו של השנה אפשר לנחות על כל מועדון מתי שרוצים ואחרי שעוברים את קורי העכביש ומסירים את החלודה מהמנעול אפשר לקיים את המפגש בכיף. החל מפסח ובוודאי שתקופת הקיץ ובטח שבוודאי בימי שישי, לא יהיה לאף מועדון זמן בשבילנו.( לפחות זה מה שאני מאחל ). בשעות הבוקר המוקדמות הים בדרך כלל יותר מסביר פנים. אז אם רוצים לאפשר אופציה לצלילה בלי להפריע לפעילות השוטפת נצטרך לשלם בשעה. אם יש יום ושעה מועדפים למפגש אני פתוח. בריאות

אז יום שישי, אבל אני מציע בשבע...

רוצים לארגן מפגש ראשוני כבר השבוע או להמתין לשבוע הבא? שירשור מהיר ורב משתתפים יבטיח מפגש איכותי ובהקדם.

הולנדי

New member
יום שישי בשבע מתאים לי

נראה לי שמפגש שבועי, זה קצת שאפתני מדי, לכן מציע שהמפגש יתקיים כל שבועיים.

denna

New member
במידה ותצפינו עד נהריה

אני יותר מאשמח לארח אתכם ולדאוג לשתיה חמה/סחלב לפני ואחרי הצלילה/שיעור בכל מקרה - יופי של רעיון, וגם השעה סבירה מבחינתי, אבל... להדרים אני לא אוכל כל-כך כרגע. להתראות, דנה

gidib

New member
כדי להיות בבוקר בנהריה בלי להסתכן

בהתפתחות דקו עקב עייפות צריך לישון שם. דנה אם יש קשרים באחד המלונות הנחמדים של נהריה (מחיר) אולי אפשר לארגן סופ"ש של לילה או שניים. גידי.

denna

New member
לילה בחוף אכזיב

כבר היה תכנון כזה, של שינה באחד מקיבוצי הצפון - והוא ירד עקב בעיות שונות. קשרים בבתי-מלון אין לי... ואם השיח´ לא יהיה כ"כ מנומס הוא יעיר על זה משהו
דנה

סילבסטר

New member
הקם להשכימך .....

השכם להורגו ):> תנסה לעלות לספרות שמופיעות בשעון ואני בפנים

למעלה