קבוצת תמיכה

קבוצת תמיכה

מאדם ז'נביב אנטואן דריו היא זו שנתנה את ההשראה לספרה המתוק של קתלין סטרו "אלגנטיות" (בהוצאת כנרת ובתרגומה של גיא עד), המלמד בשיטתיות מופלאה איך להוציא החוצה את העלמה האלגנטית החבויה בכל אישה באשר היא. אחת התובנות המרכזיות שמתמצתת ביעילות את הנושא, מופיעה בעמוד 130, בפרק על הלבשה תחתונה או בשמה המצודד יותר lingerie: "כשאת מתלבשת, חשבי תמיד על כך שמאוחר יותר תתפשטי לפני מישהו. אחרי הכל, אין דבר שבוגד באישה יותר מהבגדים התחתונים שלה. הם הרבה יותר חושפניים מאלפי שעות על ספת הפסיכיאטר." הגיע הזמן בנות, לחזייה טובה. כזאת שתשא בגאווה את כל מאמצי ההתייפייפות שלכן ותהווה בסיס איתן להופעה נחשקת. כי לא יעזור כלום, כמה שלא תשקיעו, בלי בסיס טוב, כל הבניין יתמוטט. במירל, בית מקדש קטן ויוקרתי להלבשה תחתונה, תמצאו לא רק פנטזיות משי מרשרשות, אלא גם מקצוענות לשמה. קודם כל לא יקבלו אתכן אם לא קבעתן פגישה אישית, אחר כך, ימדדו בעין בוחנת את חמוקיכן ובסוף יתאימו לכן את החזייה הנכונה והמדויקת שנדמה כאילו נוצרה במיוחד בשבילכן. ואפילו שמדובר במחירים שלא מזכירים בכלום את שוק בצלאל, התמורה ניכרת ומשתלמת. אנו קוראים לכל המנתחים הפלסטיים, שמרימים, ממלאים, מקטינים ומגדילים לקפוץ ולחזות בקסם. זו אולי אחיזת עיניים אבל למי אכפת. מירל מרכז מסחרי, אופנהיימר 13 נווה אביבים טל': 03-6422148 התקבל במייל ממרמלדה

DREAM111

New member
מה מירל זה איזה סניף בשם אחר

של וואן אונלי
לא אוהבת את הקטע הזה של קובעים איתך מה קובעים אני רוצה לבוא למדוד וללכת.

זה בכלל לא

מירל קיימת שנים הרבה לפני וומן אונלי והם קבלו הרבה מאוד מחמאות מבנות הפורום תחפשי בהיסטוריה

שרון58

New member
אני מודה שזה מעט מעצבן שצריך לקבוע

תור .... מצד שני היחס מדהים ושם מצאתי חזיות אחרי שחיפשתי במשך שנתיים חזיות חלקות, אז אולי שווה לבדוק... אני בוודאי אשוב לשם למרות הסיבוכים.

DREAM111

New member
אודליוש זה היה בהומור ציני אבל

באמת אני לא אוהבת את כל הקטע הזה שקובעים לך תור וההבטחות הללו של המדידות והם יתאימו. כבר עשיתי מדידות והתאמתי ושילמתי ובסוף חזרתי לחזיות שלי בלי הברזלים שהכי נוחות לי. נכון שעכשיו חושקת בחזיה סקסית אבל שוב בלי ברזלים ובמידות הללו זה ממש אסון למצוא.

לינגרי בכלל

לגבי מירל = חנות מקסימה. אומנם יקרים קצת אבל היחס באמת אישי ויש להם דברים ממש מפנקים. הענין לדעתי הוא שלהתפנק באמת, בלינגרי, שייך לעולם הולך ונעלם, או שמא נעלם כבר, של וינטאג'. אין למצוא הרבה היום בארץ. בחו"ל זה יותר נפוץ, לא בהרבה, והרוב משמש כפריטי אספנות ו/או לחובבות הז'אנר. מומלץ להתעמק לכל מי שבאמת רוצה לחוות את הנשיות החבויה, שאופנת הוינטאג ידעה כל כך יפה להחצין. אבל כמה מאיתנו תשקענה באמת בתחתונית שתגרה את הדמיון כמצוטט לעיל או אפילו במטפחת של ורה ליציאת ערב פשוטה? ואלו רק דוגמיות, ככה מהשרוול

למעלה