קבוצת תמיכה

zeevik30

New member
קבוצת תמיכה

שלום וברכה אני שמח להודיע שבמרכז מתחילה לעבוד קבוצת תמיכה בגייז הדתיים בהנחיה מקצועית.הקבוצה מיועדת עבור אנשים שמתמודדים מול הזיקה שלהם לדת, זהות הומולסבית והחברה הדתית. המפגשים ייערכו במקום דיסקרטי ומסודר במרכז הארץ. המצטרפים מוזמנים לפנות אלי בהקדם- מספר המקומות בקבוצה מוגבל! זאב

zeevik30

New member
שלום יודי וכולם

תודה על השאלות אין לי שום קשר לארגון "עצת נפש". אני חלוק על דרכו באופן יסודי ואף פרסמתי מאמרים נגד טיפולי ההמרה. אתה יכול לקרוא אותם. הקבוצה מיועדת לאנשים שרוצים להיות שלמים הן עם זהותם כהומולסביים והן עם זהותם כדתיים. כמובן הקבוצה אינה סגורה בפני אלו שהיו בעבר ב"עצת נפש" אבל הקו שלנו שונה לחלוטין משלהם. אני בוגר של תואר שני בקרימינולוגיה ומי שתהיה כנראה יחד איתי בוכרת של פסיכולוגיה קלינית. כתבו אלי ונשמח לראותכם זאב

SimsY

New member
בא לי לדקור אותם

כמה שהם היו כלי ניגוח בידי ההורים שלי. משחקים אותה גיי פרנדלי רוצים להיות נחמדים לעזור לך אבל כשאתה נכנס לשם כל המסיכה יורדת ומתגלה הפרצוף האמיתי שלהם. משהו בערך כמו הרבה אנשים חרדים שדיברו אליי יפה ואז כשהם שמו לב שדברי השטנה שלהם לא עובדים עליי כי הדיעה שלי מגובשת הם ישר מתחילים לקלל. נו, איפה כל הנחמדות הזאת עכשיו?

יודיX3

New member
אשמח מאד אם תפרט את כל הנסיון

שיש לך עם הארגון הזה. תוכל לשלוח אלי גם בפרטי.

למעלה