קבוצת תמיכה

batyasher

New member
קבוצת תמיכה

הי בנות, הרבה זמן לא כתבתי אבל אני מתעדכנת כל הזמן .... אז מה שלומכן? אצלנו ממש בסדר, מאיוש שלנו כבר בת שנה ושלושה חודשים וגדלה לה מיום ליום. מאד מסקרן אותי האם אתן יודעות על קבוצת בנות טרנר שפועלת, או אגודה או משהו בסגנון שמהות הקבוצה הוא מפגשים של בנות הטרנר אחת לתקופה. ואם אכן יש משהו כזה האם גם אמהות יכולות להצטרף??? אגב מה דעתכן לקיים מאין מפגש כזה????? זהו לעת עתה נשתמע והעיקר שנה טובה לכולנו...

היי לך ../images/Emo13.gif

יש עמותה של התסמונת אבל האמת שהיא לא הכי פעילה. משום מה .. יש לנו קבוצה שניפגשת מדי פעם בבה"ח שניידר בפתח תקווה. אמורה להיות פגישה כנראה בסוף החודש. ברגע שיהיו לי פרטים אני יעדכן כאן בפורום. אני בהחלט בעד לעשות מיפגש עם כולן שנוכל להתוודות אחת לשניה . דרומית

1שרהפ

New member
אני באזור ירושלים אולי אפשר לארגן

משהוא קרוב עלינוץ אפשר אפילו לפרסם שהיה כזאת פגישה ונשים ואמהות עם טרנר שלא יודעות על הפורם יכולות להשתתף ואולי הפעם משהוא יותר גדול יכול לצאת מזהץ סתם רעיון אפשר לבקש מהרופאים (שכחתי את השם המקצועיאלא שנותנים את ההורמון גדילה )שיאומרו למטופלות שלהם שיש כזאת פגישה ואולי אם היה יותר נשים אפשאר לפעול יותר בגדול שרה

היי

הייתי מאוד שמחה שבאמת נפגש ונכיר אחת את השניה. זה יהיה נחמד לראות את האנשים שמאחורי המחשב

למעלה