קבוצת תמיכה

ניליס

New member
קבוצת תמיכה

האם מישהו מכיר או יודע אם בקרוב נפתחת קבוצת תמיכה להורים? זקוקה לכך נואשות.

2 1 2

New member
גם אני...

לצערי הרב אני מוצאת את עצמי יותר מדי בזמן האחרון מאבדת עשתונות. לפני מס´ הודעות כתבו פה על עמותת "יחד" ואפילו פרסמו את מס´ הטלפון שלהם אולם עד עכשיו לא הצלחתי לתפוס אותם. מאיפה את בארץ? אני מאיזור השרון קצת צפונה.

דליה.ד

New member
פנו לעמותת "ביחד"

הם מפעילים מספר קבוצות תמיכה ברחבי הארץ (טוב, לא דרומית לאשקלון כי זה מחוץ למפת ישראל...

דליה.ד

New member
פנו לעמותת "ביחד"

הם מפעילים מספר קבוצות תמיכה ברחבי הארץ (טוב, לא דרומית לאשקלון כי זה מחוץ למפת ישראל...

זהבה נ

New member
הטלפון של עמותת "ביחד"

משרדי העמותה נמצאים ברמת גן. אם לא ענו לכם בטלפון אנה השאירו הודעה עם מספרי טלפונים מדויקים על מנת לחזור אליכם, ציינו שאתם מבקשים מידע והצטרפות לקבוצת הורים, ואם יש לכם טלפון נייד הוסיפו אותו גם. בהצלחה. 035797004 035796926 ואל תשכחו לדווח עלל החויות מהקבוצות. כן, דליה צודקת, אין עדיין בכל חלקי הארץ קבוצות הורים, אבל תודו שהשנה יש התפרסות די נרחבת לפי מה שהבאתי לכאן. מה לעשות שלא בכל עיר עדיין יש קבוצות. אבל אם מבקשים לפתוח בבאר שבע ויש מספיק משתתפים אני מאמינה דליה שאפשר להרים את זה, אני מבטיחה ללחוץ על מי שצריך בכדי לקדם זאת, אם את מבטיחה לברר אם יש מספיק משתתפים, זה בדרך כלל מחולק לקבוצת הורים לילדים בגן ובכיתות היסודי, קבוצת הורים למתבגרים, קבוצות בוגרים. חייבים להשתתף לפחות 12 - 14 זוגות הורים לפחות אני חושבת, אבל אל תתפשו אותי במילה. טוב זרקתי כאן כפפה. להתראות.

למעלה