קבוצת תמיכה

Penny s

New member
קבוצת תמיכה ../images/Emo15.gif

לא יודעת למה אני פותחת טופיק כזה מופרע.. בטוח אתחרט על כך מאוחר יותר, אבל אני מרגישה שאני חייבת לשתף: אני מוצאת את עצמי יושבת ובוהה בתמונות של אלן, בתור עצמו או באחד מהדמויות שלו והזמן עוצר. אני יודעת שזה לא נורמלי, אבל ברגע שאני מביטה בתמונות, סוקרת כל תו בפנים שלו: העינים, האף, הפה, השיער, אפילו הקמטים - אני מרגישה שאני מתאהבת בו כל פעם מחדש.. אולי זה סתם כי אני נמצאת בשלב הדפוק הזה בחיי של גיל 16 וחצי, ובכלל - מעולם לא הייתי נערה ממוצעת, שאוהבת דברים נורמלים וממוצעים, ובכל זאת אני חייבת לדעת שאני לא לבד בקטע הזה.. והכי מוזר זה שיש לי חבר, ואני אוהבת אותו, ויש לי חברות שגם אותן אני אוהבת [כחברות טובות, כמובן..] ומשפחה תומכת וכל זה ועדיין - כשאני חושבת על אלן, גבר זר בן יותר מtriple הגיל שלי [אני גרועה במתמטיקה
], שאין לי שום גישה אליו וכנראה שלעולם לא תהיה - הבטן מתמלאת פרפרים, הברכיים רועדות והמחשבה מתערפלת ואין לי מקום אחר שבו אוכל לדבר על זה, כי אף אחד אחר לא יבין.. טוב, שפכתי פה את לבי.. אני מוכרחה לדעת אם יש עוד בנות שחושבות כמוני ומוכנות להתוודות, כדי שאני ארגיש פחות מופרעת [אם זה אפשרי] ולבד במערכה..

זה לא כל כך נורא........

ואגב.....אני לא מרגישה ככה....סורי
נפתח לך קבוצת תמיכה.....

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifתנשמי לרווחה... את לא לבד

כאשר אני משווה את כל הגברים בהם התאהבתי בחיי (ותאמינו לי, יש הרבה מהם) אני רואה שכולם היו גדולים מן הגיל שלי לפחות פי 3 ואפילו יותר... ישבתי מול המסך של המחשב והורדתי תמונות שלהם, ואח"כ ביליתי את שאר היום בלבהות בהן ולהזיל ריר תוך כדי מלמול גררררר קטן פה ושם. כאשר הצלחתי להשיג סרטים בהשתתפותם קיפצתי בביתי במשך שעות ואח"כ הלכתי וצפיתי בכל קטע וקטע במשך זמן ארוך בזמן שהחברים שלי כבר ויתרו על ספירת השעות שהכרחתי אותם לשבת ולצפות בהם יחד איתי. את קולם נצרתי ואת אמרותיהם למדתי בעל-פה. תמונות הודפסו וחירפונים התחרפנו. בקיצור....
אהבת אמת
אז פני, הסירי כל דאגה מלבך... כי אלן הוא בהחלט גבררררר שגורם למחשבות לא טהורות. ואין מה להאשימו, שאחרי הכל הוא לא בחר להיוולד ככוסון

Dracos girl

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

פני מתוקה!!!! אוי אני מתה עליך!! את האמת אני מזה מבינה אותך! אני לויכולה להגיד שאני מבינה אותך בהקשר של אלן, כי התעמקתי בשחקן עצמו רק מאז שהילה הקימה את הפורום, ובהחלט מצאתי אותו שקסי (אפילו אם זה נראה שאני אומרת סתם על כל אחד - אני לא!), תאמת יש מישו אחד שאני מכירה... את יודעת, ג-ד-ו-ל, הוא ממש גדול, הוא כמעט בן 40 (נכון שאלן יותר... אבל אני מזדהה!), ובחופש הגדול, יצאתי מהביצפר שלי, ובעצם מהעמק כולו למשלחת לדטרויט, אלה שיצאו הם אלה שידעו אנגלית טוף ובלה בלה, זה היה למשך חודש בסאמר קמפ, אניוואי, הוא היה המדריך של המשלחת הישראלית, ובחיי, כל כך אהבתי אותו. חברות שלי וודאי היו בטוחות שאני עושה את זה רק לקטע, ולשמור על השם שלי שאני אומרת כמעט על כל אחד שהוא שווה (היי, זו מחמאה!), אבל ממש ממש אהבתי אותו. הוא היה כזה מתוק, ויפה ומושלם. ואפילו אישתו (אההה כלבה) הייתה חמוטה! וכל פעם שהוא דיבר אני הסמקתי, אפילו אם הוא לא דיבר אלי! וכשהוא התקרב אלי אני הייתי ממש .... הפכתי לשלולית... נשבעת לכן! אף פעם לא התנהגתי ככה ליד בנים, ובמיוחד לא ליד מבוגרים! אני יכולה רק להגיד לכן, שביום שחזרנו משדה התעופה לעמק באוטובוסים (ההורים שלנו חיכו לנו במועצה), אני ישבתי לבד כזה כי החברים שלי שהיו אמורים ליסוע איתי נתקעו בשדה תעופה בגלל איזה פישול עם המזוודות, קיצר כזה שכבתי על המושב, שמעתי דיסקמן ובהיתי בדוד (קוראים לו דאאאויד, כמו שאני קוראת לו...) מכוון את האטובוסים ובודק שהכל בסדר, ואז הוא התחיל לנופף לשלום לכיוון של האטובוס שלי, ואני המשכתי לבהות בו כמו מטומטמת, והוא ממשיך, כשהוא קלט שאני לומחזירה לו נפנוף (לוידעתי שהוא מנופף לי!), הוא חייך (אהההה מתתי מהיופי שלו!!) והצביע עליי, יעני שהוא עושה לי שלום, ואז הרמתי תיד ועשיתי לו ביי כזה... ועד שהגעתי הבייתה (שעתיים בערך) היה לי חיוך על הפנים... דייי, זה היה כל כך מושלם...
וואי, פני, מצטערת שנסחפתי, אבל אם כבר מדברים ברצינות, אני מדברת בשיא הרצינות, ממש ממש ברצינות. וגם בתקופה ההיא היה לי חבר שאהבתי נורא ומלא אנשים אוהבים סביבי, וזה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי... וול, בכל מקרה תדעי שאני תמיד כאן בשבילך!!! (ושלא תגידי שאני קטנה מדי בשביל להתאהב!!!
)

מלאכית16

New member
פני!!!!!!! ../images/Emo110.gif

אני כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך מזדהה איתך!!!!!! זה פשוט מה שקורה לי!!!! *נמסה* הריגוש שבגבר שאולי אני לא אפגוש בחיים, מבוגר יותר ממני, מנוסה (ואני ממש לא מדברת על סקס) זה פשוט....*אנחה* החלום.... אני נמשכת למיסתוריות, למרחקים...הכל פשוט קוסם לי.... וכמובן העובדה שהוא יפיפה כל כך ומוכשר כל כך (שאני אפילו לא מפסקת בשבילו, ואני מדברת על סימני פיסוק!) אני יכולה לבהות שעות בתמונות שלו ו....ו...להישאר חסרת מילים ונשימה... לבחון הכל לעומק....אתם לא יודעים כמה פעמים ראיתי את הקליפ של טקסס ודימיינתי את עצמי בתור שרלין.... אני משתגעת...אבל לפחות אני יודעת שאני לא לבד.... אני גם זוכרת שכשאהבתי את הבקסריט בויז (אל תשאלו למה....הייתי תמימה בכיתה ט´) אני התאהבתי בבריאן ובקווין שהם הכי מבוגרים בלהקה.... וזה לא מפריע לי!!! סוף סוף זה לא מפריע לי!!!!! פעם אולי עוד התביישתי בזה וחשבתי שמשהו לא בסדר איתי, אבל עכשיו אני מרגישה מעולה עם זה ולמי שזה לא טוב..שימות! אני גאה וממשיכה לאהוב גברים שיותר מבוגרים ממני!

Penny s

New member
אתן כאלה מתוקות!../images/Emo24.gif|מתרגש|../images/Emo15.gif

כמה טוב לדעת שאני לא לבד בקטע הזה..אין לכן מושג כמה שהוקל לי

Fantine

New member
פני!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

אני כל כך מבינה אותך!
לי היה קטע דומה כשהייתי בחטיבה: המורה לתנ"ך. הוא היה ח-ת-י-ך עולמי!
(ובערך כפליים מהגיל שלי...ונשוי...
) אבל זה לא הפריע לי לפנטז עליו חופשי בשיעורים
אז את נורמלית לחלוטין (חוץ מהקטעים שאת לא
)ותרגישי חופשי לדבר על הקטעים האלה, בפורום, במסרים או בארבע עיניים

Penny s

New member
כן...? ../images/Emo15.gif

"המוזרה היחידה שהתאהבה ב..." במי?? את לא יכולה להשאיר אותנו ככה בסספנס.. שתפי, בבקשה

מלאכית16

New member
אה....כאן אמור להגיע השיתוף?../images/Emo110.gif

חבל....הוא לא יגיע..... כשאני אהיה בטוחה במשהו אז אני אספר לכן...קודם כל נעשים הצעדים להשגת המטרה *חיוך זדוני*.... ותגידו- רק אני מתאהבת באלו שעושים לי את הכי רע, והכי פוגעים בי? יש ל ילד בכיתה שהוא ממש חמוד, מבחינת מראה חיצוני, אבל הוא הבן אדם הכי מגעיל עלי אדמות מבחינת היחס שלו אלי, ומבחינת האופי שלו בכלל, אבל זה לא מנע ממני להתאהב בו...... מה עובר עלי?!?!?

Penny s

New member
בנות, מה יהיה? ../images/Emo15.gif

הילה-צ'אן, איך את בכלל יכולה להסתכל על יופי חיצוני של ילד, כשאת יודעת כמה שהוא רקוב בפנים מבחינת האופי? תראי את אלן שלנו, הוא לא יופי-קלאסי מהלך, אבל יש לו כל כך הרבה מעבר
תחסכי מעצמך עצבים ותמצאי ילד נורמלי שיתנהג איתך כמו שצריך

פני אני כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif

ואת כולכן בפורום... עברתי על כל ההודעות והיו כמה שהזדהיתי איתן במיוחד!!!! זה לא יאומן אבל פשוט קראתי הודעות והייתי המומה עד כמה שזה נכון לגבי ועברתי (ואני עדיין עוברת את אותו דבר) פני, אני מסכימה עם כל מה שאמרת
נראה לי שמאז שהתחלתי להתאהב בבנים תמיד נמשכתי לגברים מבוגרים, שלרוב יש להם תווי פניפ דומים. וזאת פשוט הערצה מטורפת כזאת.... הורדתי תמונות, וחיפשתי חומר וסרטים. ידעתי שלא יקרה בינינו כלום, שאני אפילו לא אראה אותם. וגם תמיד הסתכלו עלי עקום ואמרו "מוזרה, הוא פי שלוש מהגיל שלך". אבל זה אף פעם לא היה משנה לי... אבל היו לי חברים בגיל שלי, ומאוד אהבתי אותם ואני גם נמשכת לבני 20 ככה.... אבל האמת? אני יודעת שזה לא כל כך זה, כי המשיכה האמיתית שלי היא למישהו עם ניסיון (ולא מין בהכרח) וחוכמה, מישהו אבהי כזה.. קצת קשה להגדיר את זה, אבל אני יודעת שזה מה שאני אחפש תמיד פעם היה לי די קשה עם זה שאני לא כמו כולם אבל היום אני מקבלת את זה ואין לי שום בעייה עם זה ואני שמחה שיש פה הרבה בנות שמבינות אותי

Supermans girl

New member
מותק, הזדהיתי!

ממש ממש ממש הזדהיתי. אני תמיד נמשכתי לגברים המבוגרים והמנוסים (גם מינית אבל לא רק), והחברות שלי ממש צוחקות עליי בגלל זה- ("תימשכי לגברים בגילך" זה משפט שאני שומעת בערך פעמיים בשבוע מפי החברות שלי), אבל הן לא יודעות שזה לא בר שליטה. פעם מישהו אמר לי שבנות שנמשכות לגברים מבוגרים מחפשות דמות אבהית. אמרתי לו שזה הבולשיט הכי גדול שאי פעם שמעתי. אני בקשר מעולה עם אבא שלי ואני לא מחפשת שום אבא אחר. למה זה כל כך קשה להבין שיש בנות (ולפי מה שאני מבינה פה- הרבה) שנמשכות לגברים מבוגרים?! וגם לי היו חברים (כרגע לא) ואהבתי אותם ויש גם כאלה מהשכבה שלי שאני חושבת שהם כוסונים אבל לא ברמה של המבוגרים ממני. אז אם יש כל כך הרבה שמזדהות איתך, כנראה שזה לא כל כך נורא.... והתיאוריה שלי אומרת שכל הבנות כאלה אבל חלק מודות בכך וחלק לא. וגם אני בת 16 וחצי!

Fantine

New member
דמות אב ../images/Emo85.gif

ראיתי שכבר דיברו על הנושא הזה לפני שהצטרפתי לפורום, אז עכשיו כשאת מזכירה את זה שוב פתחת לי הזדמנות
גם אני מעדיפה גברים מבוגרים ומנוסים ואני ממש לא מדברת על מין, אלא על נסיון חיים וחוכמת חיים ודווקא לדעתי זה כן קשור לרצון למצוא מישהו שיהיה אבא/חבר טוב/שותף מנוסה, אחד שאני אוכל למצוא בו את כל מה שאני לא מצליחה למצוא בבנים בגילי (17 פלוס מינוס). אני רואה את הבנים אצלי בתיכון ופשוט אין עם מי לדבר - כולם ילדותיים, משעממים, רדודים, מה שמעניין אותם זה סקס, יציאות ולעשות צחוקים. אני מדברת עם בנים בגילי ומחפשת בכוח נושאים משותפים ואין! אבל כשאני מפתחת שיחה עם גברים בני 30 פלוס השיחה זורמת: מדברים על החיים, על העתיד, פוליטיקה, משמעויות של דברים. אני בקלות יכולה להתאהב בגבר שיודע דבר או שניים על החיים, אבל להתאהב בילד בן 17 - זה עוד לא קרה לי...

Penny s

New member
*קבוצת התמיכה תופסת תאוצה*../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

גם אני, כמו דניאל, חושבת שזה לא קשור לדמות אב, כי יש לי מספיק אבא אחד על הראש.. אבל יש בזה משהו - במה שאמרת, נטלי, על הקטע שקל יותר לפתח שיחה עם אנשים שהם מבוגרים או לפחות בוגרים בנפשם. וחבר שלי אומר שאולי עכשיו אני מתלהבת מגברים מבוגרים ומנוסים, אבל כשאהיה אשה מבוגרת ומנוסה אתלהב באותה מידה מנערים צעירים ממני
אני אומרת - no way..

למעלה