טוב אז קודם אני כותב בפורומים של תפוז כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו גיליתי את הפרום הזה, אז אני חדש. גל מעמק יזרעאל (לכל הי'בניקים שהיו ביוסי יפה) היה מפעל מדהים, ממש נהנתי, מעניין אותי מי מהי'בניקים כותב פה?
הגורל! גל מותק!!! זאת עדי הקטנה עם הרעש...כן כן גם אני פה מה לעשות קורה... טוב רק רציתי להגיד שהיה הדבר הכי מעולה שהיה אי פעם!!! חזרתי לבית ריק...מה לעשות...אבל היה שווה את זה כל רגע! אני אוהבת את כולכם! תבואו לפורום!!! ותישארו! אני עכשיו כבר עובדת על הדף קשר של קבוצת י"ב המדהימה! ככה שביומיים הקרובים אני מקווה שהוא יהיה מוכן... אני מקווה שלכולם היה הכי כייף בעולם כמוני- הרחבות בהמשך...פשוט אין לי כ"כ כוח עכשיו! אתם כלי עולם! תודה! ואם לא אמרתי את זה- אני אוהבת אותכם!
אנחנו בני המושבים כולנו ביחד עושים חיים אנחנו נוער טוב מאוד יודעים לשיר ולרקוד הגענו הנה לעצרת השד יודע בשביל מה כי לא הייתה לנו ברירה אחרת יחי המושבים סיסמא היי
בכל אופן היה לי טיול הכי מדהים שבעולם! נהייתי צרוד במקצת, לא קורה לעתים קרובות עכשיו אתם יודעים אני הולך לעשות יוסי יפה קטן אצלי בבית ולעשות פרוייקט גינה אז שיהיה לכולם יום טוב! בא בא בא גרעין עודד הבא! י"ב בכל עת...! היה פשוט
רציתי להודות ליורי שעשה איתי טיול ממש כייפי ומהנה בנחל כזיב... אני רוצה להגיד שזה טיול שווה לכל אחד...! אפשר גם לעשות אותו בריצה ובאותה נשימה לעשות כושר כמו שאני ויורי עשינו ואפילו שלא מצאנו כלום בסוף היה שוווה את זה
מה נשמע? זאת סתו, ה"בת זוג" שלך בתחרות הזוגות שבכלל לא הייתה בסוף. (אלא אם כן היו שני גל מעמק יזרעאל?) היה אדיר ביוסי יפה!!! כל כך נהנתי! אפילו שהייתי (ואני עדיין) קצת חולה. קבוצת י"ב שולטים! לטובתכם תגיעו כולם לסמינר י"ב וטיול חנוכה! אני עכשיו נוסעת לכרמל, להכנת מ"פ לחג המעולות שלנו.