קבוצת העתיד!!

ALI G

New member
קבוצת העתיד!!

הדבר הבא שאני עומד להגיד הוא ישמע מצחיק...מאוד אבל תרשמו לכם בצד שרשמתי את זה ותתקשרו אליי עוד 4-5 שנים ככה להתנצל בפני, ולאכול את הכובע. אני מדבר הממפיס גריזליז! כן הקבוצה הכי גרועה באן בי אי. לפי דעתי עוד מספר שנים לא ספורות היא תהפוך להיות אחת הקבוצות החמות בליגה, יש לה כמה שחקני שנה ראשונה ממש ממש טובים כמו שון בטייה ופאו גסול, יש לה רכז מצויין שמישהו רק צריך לתת לו עם נבוט בראש לפני כל משחק, יש להם קהל מצויין שרעב למשחקי אן בי אי מכיוון שזאת השנה הראשונה שיש כדורסל בממפיס אחרי המעבר מונקובר. עכשיו הם רק צריכים איזה שחקן מנוסה עם קצת יותר מ6-7 שנים בליגה, מאמן קשוח והדרך סלולה לתהילה! remeber my word! :)

קיר קמט

New member
נגיד...

לא נראה לי שראית את פאו גאסול משחק הרבה , אבל אם תשאל אותי , הוא כבר קרוב למיצוי הפוטנציאל , והוא לא יגיע רחוק. הוא רך מדי בשביל 4 , והקליעה שלו פחות מדי טובה בשביל שלוש. ג´ייסון ויליאמס דומה מדי לסטאפן מרבורי , משמע , הוא רכז שכונה , שלא יעזור לקבוצה שלו הרבה. והקהל ב-NBA , מה לעשות , די אנמי , ולא משפיע יותר מדי , ולא משנה כמה יכניסו לך לראש שסקרמנטו קבוצה טובה בבית או דברים כאלה.

עידו17

New member
משהו על ממפיס

גאסול עוד לא בן 22, וכבר קרוב למיצוי הפוטנציאל? בחייך... נראה שאתה לא ראית אותו מספיק... ברור שהוא רך מדי עבור 4 ולא קולע טוב מספיק עבור 3, אבל מצד שני - מבחינת ההגנה הוא גם גבוה מדי עבור 3 ומהיר מדי עבור 4. הגוף שלו עדיין לא מפותח אבל זה יבוא ככל שהוא יתבגר, וכל השאר - כדרור וקליעה, גם הם יבואו. תן לו קצת קרדיט, הוא לא רק רוקי - אלא בשנה הראשונה בארה"ב. איך אפשר להגיד שהוא לא יגיע רחוק כשכבר עכשיו הוא שחקן מצויין ויש לו כ-ל כ-ך הרבה מקום להשתפר? מפחיד לחשוב כמה טוב הוא עוד יהיה כשילמד את המשחק של הNBA ויעבוד על הגוף שלו. ג´ייסון וויליאמס הוא באמת לא שחקן שמתאים לקבוצת צמרת בNBA, וככל שהקבוצה תשתפר ותתבגר, היא תצטרך לחשוב על מוביל כדור טוב יותר. בקשר לקהל - הקיר צודק. ברור שלקהל יש השפעה, אבל שחקנים מקצועניים שמבלים חצי מהעונה בחוץ מתרגלים לזה מהר. מה שכן, לקבוצה צעירה כמו הגריזליס, ולשחקנים צעירים באופן כללי, ההרגשה הביתית משמעותית מאד. אם אתה באמת אוהד של הקבוצה, אתה צריך לפחד שיקרה מה שקרה לואנקובר - ברגע שהקבוצה נהיית מספיק טובה כדי להתמודד בכבוד עם קבוצות מנוסות יותר - הקהל כבר התייאש.

למעלה