קבוצת העירות

Talia E

New member
השלמתי היום את המשימה הרביעית../images/Emo70.gif

(זאת הוצאת לשון מתנשפת של הקלה...) אחרי נסיונות מרובים, כשלונות משעשעים (למשל באחד מהמקרים, אמרתי את המשפט - אבל לפתע אחרי שפקחתי את המשפט, קלטתי שאמרתי אותו בלב ולא בקול!...) והמוני "כמעטים" - עשיתי זאת!!
יששששששש!!!

Talia E

New member
השלמתי את המשימה החמישית! ../images/Emo13.gif

המשימה שנתתי לעצמי אתמול היתה להקדיש היום שעה לסידור ניירות - וכך עשיתי

kung fu

New member
../images/Emo79.gif בקשות עזרה ../images/Emo79.gif

כאן אפשר לבקש עזרה משאר המשתתפים

kung fu

New member
../images/Emo20.gif רשימת קשיים ../images/Emo20.gif

כאן מופיעה רשימת-קשיים (כללית, לא של מישהו מסויים) שתלך ותתעדכן עם כל קושי חדש שיתגלה. אפשר להוסיף קשיים שנתקלנו בהם במהלך החתירה למשימות, או קשיים שנראו לנו שאחרים נתקלים בהם, או קשיים שאנשים עלולים להיתקל בהם כאשר הם מנסים לבצע את המשימות האלו. אתם מוזמנים להוסיף לרשימה קשיים, אפילו רק אחד בכל פעם: (כאמור, הקשיים לא אמורים להיות דווקא של עצמכם. זו רשימה כללית של קשיים) הנה רשימת הקשיים שיצרנו: 1. אני לא מצליח לזכור לבצע את המשימות בגלל סדר היום העמוס שלי. 2. אני מתקשה לבצע את המשימות. אני בא לבצע משימה ואז דוחה את ביצועה. 3. יש לי התנגדויות לבצע את המשימות. הן פתאום נראות לי מעצבנות. 4. עולה בי שיפוט על כך שאני לא מצליח לבצע את המשימות וזה מאד מאד מקשה עליי את המשך החתירה לערות.

kung fu

New member
../images/Emo20.gif רשימת תירוצים ../images/Emo20.gif

כאן מופיעה רשימת תירוצים להפסקת-העבודה (רשימה כללית, לא של מישהו מסויים), שתלך ותתעדכן עם כל תירוץ חדש שיתגלה להזכירנו, הרשימה אינה אישית ואינה מורכבת דווקא מתירוצים שעלו בנו להפסקת העבודה. הוסיפו תירוץ שעלה בכם, או באדם אחר, או שאתם חושבים שהוא עשוי לעלות באנשים אחרים. רשימת התירוצים שיצרנו עד כה: 1. אני מאד עסוק/ה בימים אלה, אין לי פנאי להוסיף עבודה על ערות 2. למרות שבהתחלה זה הרגיש לי נכון - זה כבר לא מרגיש לי נכון עכשיו 3. אני כבר מרגיש/ה ער/ה - אני לא זקוק/ה למשימות האלה יותר 4. זה קשה מדי; אני צריכ/ה משימות בסיסיות יותר, כי זה יכול לקחת לי המון זמן. 5. אין לי זמן 6. אני עושה יותר מדי דברים במקביל/מעמיסה על עצמי יותר מדי 7. אין לי כח 8. אין לי חשק 9. אני לא יכול/ה לעשות את המשימות, ניסיתי, באמת שנסיתי... אבל אני פשוט לא יכול/ה. 10. המשימות האלה לא יוצרות עירות אלא רק מתסכלות! אני אמור/ה להרגיש טוב ולא מתוסכל/ת- עדיף שאני אפסיק פשוט. 11. אולי לא ניחנתי ביכולת הזאת פשוט- לא מסוגל/ת להיות ער/ה. מה לעשות?! יש אנשים שונים... 12. התרגילים האלה לא מתאימים לי אישית. אני זקוק לתרגילים מסוג אחר.

התהוות

New member
תירוץ

13. היום יש לי מלא דברים לעשות, עדיף שאחתור לערות בזמן שאני יותר פנויה ויכולה להיות נוכחת ברגע.

kung fu

New member
../images/Emo20.gif מעקב הפסקת/השלמת מסעות ../images/Emo20.gif

כאן יופיעו מסעות שהושלמו (עם תאריך התחלה ותאריך סיום) ומסעות שהופסקו (עם תאריך התחלה, תאריך פרישה וסיבת הפסקתם הרשמית)

kung fu

New member
../images/Emo20.gif תצפיות על עצמנו בהווה ../images/Emo20.gif

כאן יופיעו רק תצפיות על עצמנו בהווה

Talia E

New member
התכוונת לתצפיות על עצמנו בעבר, לא?

אני משערת שזו טעות, כי יצא שיש שתי פינות לתצפיות על עצמנו בהווה, בלי פינה לתצפיות על עצמנו בעבר

kung fu

New member
אופס נכון ! זאת טעות! אפילו לא שמתי

לב אליה. מוזר! תודה

kung fu

New member
../images/Emo20.gif תצפיות על עצמנו בהווה ../images/Emo20.gif

כאן אפשר לכתוב תצפיות על היצור בהווה, ברוח משימת המעקב העצמי (מהשימה מספר 11)

kung fu

New member
../images/Emo20.gif דיונים חופשיים ../images/Emo20.gif

כאן חברי הקבוצה יכולים להתדיין ולכתוב על מה שבא להם....

התהוות

New member
המשפט של משימה מס' 10

"כל הזמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר"

Talia E

New member
אז מי מצטרף לתורנות בניית השרשור../images/Emo35.gif

כרגע בתורנות: Talia E kung fu בן טל-שחר התהוות יאללה, מי רוצה ליצור שרשור כלבבו?
נעים, פתוח, קל, כיפי, מקדם... - איך שבא לכם
זה יכול לתפוס המון צורות והמון גוונים, זה יכול להיות גם בסטנדרטים נמוכים, וזה לא חייב להיות בחרוזים
אז תגידו, מי בפנים?

למעלה