קבוצת העירות

The Daydreamer

New member
ובכן ברגע שהפכתי את המשימות ל...

מטרות יומיות בעלות זמן עבודה מוגדר, הצלחתי לעבור שלב! הקושי העיקרי שליווה אותי לאורך התקופה בה ניסיתי לעבור את שלב 3 היה ניהול הזמן. כוונתי בכך היא שהמשימה היתה מתפלקת לי מסדר היום, וכל עוד היא ישבה לי בראש כ"מטלה" שיש לבצע, לא ביצעתי אותה. אולם ברגע שהפכתי את המשימה למטרה שברצוני להשיג ושיבצתי אותה ביומן, כלומר נתתי לעשיה הזו זמן מוגדר קבוע מראש, תוך זמן קצר השלמתי את השלב. ישששששששששששששששששששששששששששש
כעת מצפה לי שלב מספר 4 ...בהצלחה לי:)

Talia E

New member
מתלבטת לגבי משימה מס' 6

כביכול השלמתי אותה, אבל בפעמיים האחרונות (כלומר, בכל הפעמים חוץ מבראשונה), נזכרתי למחוא כפיים דווקא כששעון היד שלי צלצל (לא כיוונתי אותו למטרה הזו, הוא פשוט היה כך). אז אני תוהה אם זו ערות מספקת (כי לכאורה עשיתי את זה אחרי wake up call). או קיי, החלטתי לעשות אותה שוב מההתחלה, כשהשעון לא מכוון לשעות הרלוונטיות - ליתר בטחון

o fri

New member
התקדמות בשלב 3

פעם ראשונה- 3.05 דק', פעם שנייה- 8.50 דק', פעם שלישית- 31.11 דק'.

kung fu

New member
../images/Emo79.gif שאלות על המשימות ../images/Emo79.gif

כאן אפשר לשאול שאלות על משימות שאנחנו מנסים להגשים

התהוות

New member
שאלה על משימה מס' 10

אני זוכרת את המשפט בע"פ, אבל לפעמים מתבלבלת כשאומרת אותו ואז מיידית מתקנת בחזרה (ואומרת אותו מחדש). לדוגמא: אני מתסכלת על השעון ורואה שעכשיו השעה 10:01 ואז אני אומרת לעצמי "יאללה משימה מס' 10" ואז אני מדמיינת כמה שיותר טוב את הסיטואציה ומנסה לחוות אותה מחדש וגם אומרת "כל הזמן, בכל מקום ובכל זמן אה אופס... כל הזמן בכל מקום ובכל מצב יצור זה משתנה משתכלל ומשתפר". האם זה בסדר?

kung fu

New member
למיטב ידיעתי ונסיוני אז

המשפט אמור להיות מדוייק על ההתחלה. אני בכל פעם אמרתי את המשפט בלב, לוודא שהוא מדוייק, ואז עשיתי את המשימה.

kung fu

New member
../images/Emo79.gif השלמת משימות ../images/Emo79.gif

כאן משתפים אם הצלחתם להשלים משימה כזו או אחרת

Talia E

New member
מלכה! ../images/Emo47.gif

באיזו שעה ביום החלטת שתמחאי כפיים?

o fri

New member
החלטתי

ב- 12:45 פחות או יותר, ואז הבנתי שאפשר בטווח של 3 שעות.

למעלה