קבוצת העירות

התהוות

New member
מה זאת הקבוצה הזאת?

"בהתאם לבקשה שהונחה לפתחי, הריני מגיש בזאת משימה רב-שלבית, או בעצם 12 משימות עוקבות, שיחדיו אמורות ליצור ולאפשר התחלה של ערות, או "ערות ראשונית"." כך מתחיל המאמר שעליו מבוססת קבוצה זו אם אתה לא יודע במה מדובר, או ששמעת על כך ואתה רוצה להצטרף לקבוצה - הנה קישור למאמר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=245&msgid=39774088 קרא אותו לפני שתשאל שאלות על הנושא, ולפני שתבקש להצטרף לקבוצה

התהוות

New member
../images/Emo27.gifהצטרפות לקבוצה../images/Emo27.gif

אם הינך מעוניין להצטרף לקבוצה, קרא קודם את המאמר של קבוצת העירות (יש קישור בשרשור זה תחת הכותרת "מה זאת הקבוצה הזאת?")! שם מפורטים כל הדברים עליך לעשות על מנת להצטרף לקבוצה. קרא את כל המאמר בעיון (אתה יכול להדפיס אותו אם זה יותר נוח לך), ורק אחרי שקראת פעל על מנת להצטרף לקבוצה.

אני רוצה להצטרף לקבוצת העירות

אני נמנמית גדולה כרגע רוצה מאוד להתעורר כדי להבין את המטרות שבאמת חשוב לי לחתור אליהן כרגע יש לי המון ערפל ובלבול והבנות שצצות מפעם לפעם אבל לא מצליחות לשרוד ולקיים את המערכת באופן שבו הייתי רוצה רוצה להתעורר כדי להבין את המהות האמיתית שלי,את כוחי האמיתי ולחוות אותם יותר ויותר התחלתי כבר עם משימה מספר אחת, אבל עדיין לא השלמתי אותה אלה

Talia E

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

בהודעה הזו תוכלי למצוא את כל המידע הדרוש כדי להצטרף לקבוצה. קראי אותה בעיון, שרשרי לכאן טיוטה להסכם - ונמשיך משם (מבטיחה תגובה זריזה בהרבה הפעם...).

אני רוצה להצטרף לקבוצה

קראתי את ההסבר והתנאים. אני מוכנה להשקיע תשומת לב ומאמץ כדי להתעורר. אני רוצה בכל מאודי לחיות... -יעל.

Talia E

New member
נפלא ../images/Emo13.gif

הנה קישור להודעה המפרטת מה יש לעשות כדי להצטרף לקבוצה. לאחר שתקראי אותה בעיון ותעקבי אחר הנחיותיה, נא שרשרי לכאן את ההסכם במילותייך שלך, בהודעה שכותרתה "אוראינסוף - טיוטה מס' 1".

ההסכם

הי, אני מעוניין להצטרף לקבוצה. אני מתחייב למלא את 12 השלבים במלואם. אני מקבל את העובדה שפרישה באמצע היא סופית לחלוטין.

Talia E

New member
הי ../images/Emo13.gif

ההסכם שהעלית כאן לא כולל את כל הסעיפים שצויין במאמר כי יש להתחייב עליהם. אני מצרפת לנוחותך קישור להודעה שמסבירה את עניין ההצטרפות לקבוצה בצורה מפורטת יותר
. לאחר שתקרא בעיון את ההודעה הנ"ל ותעקוב אחר הנחיותיה (שכוללות בין היתר קריאה חוזרת בעיון של החלק במאמר שנוגע להצטרפות לקבוצה), נא שרשר לכאן טיוטה שנייה של ההסכם, בהודעה שכותרתה "רונן המתבונן - טיוטה מס' 2".

רונן המתבונן - טיוטה מס' 2

שלום, להלן הסכם מס' 2: אני מתחייב לבצע את 12 התרגילים במלואם וע"פ סידרם. אני מתחייב לדווח על השלמת המשימות. אני מתחייב לשתף את הקבוצה בחוויות בצורה המתאימה לי, במדויק, ללא שקרים וללא סילוף עובדות. במידה ואחליט לפרוש אני מתחייב להודיע על כך. ידוע לי שפרישה היא לצמיתות. אני מתחייב להתמיד בניק - רונן המתבונן - בכל הנוגע לקבוצת ערות זאת. אני מתחייב להשמע להוראות המארגנת של הקבוצה. מקווה שכיסיתי את הכל, רונן המתבונן.

Talia E

New member
הנוסח מקובל עליי - אפשר לחתום ../images/Emo45.gif

העלה לכאן את הנוסח וחתום עליו
לאחר מכן שתף כאן בבקשה על מיקומך מבחינת המשימות (אם כבר השלמת משימות כלשהן, פרט בבקשה מה בדיוק עשית, כדי שנוכל לוודא שעשית אותן נכון
). אם אתה רוצה עזרה, אתה מאד מוזמן לבקש אותה פה. בהצלחה

רונן המתבונן -- חתימה על ההסכם

זהו ההסכם שאני חותם עליו: אני מתחייב לבצע את 12 התרגילים במלואם וע"פ סידרם. אני מתחייב לדווח על השלמת המשימות. אני מתחייב לשתף את הקבוצה בחוויות בצורה המתאימה לי, במדויק, ללא שקרים וללא סילוף עובדות. במידה ואחליט לפרוש אני מתחייב להודיע על כך. ידוע לי שפרישה היא לצמיתות. אני מתחייב להתמיד בניק - רונן המתבונן - בכל הנוגע לקבוצת ערות זאת. אני מתחייב להשמע להוראות המארגנת של הקבוצה. רונן המתבונן.

אני רוצה להצטרף לקבוצה

ומוכן להתחייב לכל התנאים שצוינו במאמר. השלמתי את המשימה השלישית ואני חותר מזה זמן רב להשלמת המשימה הרביעית

Talia E

New member
הי דני!

הנה קישור להודעה המפרטת מה יש לעשות כדי להצטרף לקבוצה. לאחר שתקרא אותה בעיון ותעקוב אחר הנחיותיה, שרשר לכאן במילותיך שלך נוסח להסכם, בהודעה שכותרתה "דני קנוט - טיוטה מס' 1".

דני קנוט-טיוטה מספר1

אני מתחייב: לדווח כאשר אני משלים משימה. להימנע משקרים. במקרה של פרישה, להודיע על כך בהודעה ברורה של "פרשתי" בתוספת הסיבה לפרישה, כמו כן אני מודע לכך שפרישה היא סופית. להישאר באותו ניק מתחילת העבודה ועד סופה. להישמע להוראות המארגן כלשונן.

Talia E

New member
הנוסח מקובל עליי - אפשר לחתום ../images/Emo45.gif

ברוך הבא
שתף כאן לגבי מיקומך במשימות (נא פרט לגבי האופן בו השלמת את המשימות, על-מנת שנוכל לאשר שאכן בצעת אותן באופן מדוייק
). אם ברצונך לקבל עזרה, אתה מאד מוזמן לבקש אותה פה. בהצלחה

Talia E

New member
למקרה שזה לא היה ברור,

אנא שרשר לכאן את חתימתך על הנוסח של ההסכם (העתק את הנוסח שאושר לגוף ההודעה)

למעלה