קבוצת החלומות

טוארג

New member
קבוצת החלומות

את מי אתם רוצים לראות בשנה הבאה בהפועל? תרכיבו סגל, ותסבירו למה (!) בחרתם בכל אחד
(קמתי הפוך, תסבלו גם)

שלי

החמישיה הפותחת: סולומון, פפי כמו פעם, פולדינג, דדלי, וויציץ. על הספסל עידו, ליאור אליהו יוגב אוחיון, נאור, וולס

שiש

New member
מה יש לכם מפפי?

אוף אני יודעת שהוא שחקן מצוין, אבל למה הוא לא חסר לי בכלל? מה מיוחד בו? אשמח אם תאירו את עיני.

שלי

החמישיה הפותחת: סולומון, פפי כמו פעם, פולדינג, דדלי, וויציץ. על הספסל עידו, ליאור אליהו יוגב אוחיון, נאור, וולס

my dream team

חמישייה פותחת : וולס, דאדלי (למרות שנראה לי שהוא ילך למכבי בסוף), פולדינג, לימונד וסולומון ספסל: קוז'יקארו, יוני ניר, גיא אקנטור, ארז כץ, בסרגליק, אליהו

שiש

New member
מה גיא קנטור עושה על הספסל שלך?

נו טוב :) ספר לי קצת על הדאדלי הזה שכולכם כל כך מעריצים. מה השוס הגדול?

GA33G

New member
זה הסגל...רק צריך תקציב ...

יותם הלפרין,ליאור אליהו,אנתוני פארקר,קוז`י,יניב גרין.מתן נאור,מאיר טפירו,מקארטי, סולומון,ארז כץ, באסטון,וויציץ, וארז מרקוביץ.לתת את החמישיה זה קשה!!!ויאללה אליפות...

באמת...

זה טיפשי לתת סגל חלומי כזה שהיינו רוצים. מה שיותר נורמלי זה לתת סגל שאנחנו באמת יכולין להעמיד. אם כבר חלומי אז בוא נגיד: שאק, ראשיד וואלאס, דארנט, בראיינט וקיד

GA33G

New member
א-זה היה בצחוק אחי... ב-אם כבר אז

שאק,דאנקן,גארנט ,טי מאק ואייברסון.

AmiTutiT14

New member
אני יודעת שלא.. הם די דומים למען

האמת. אבל החלום שלי זה לראות את אייברסון במשחק בהפועל (והסיכוי שדבר כזה יקרה כמו כמו הסיכוי שיצמחו לי עכברים על הבטן
)

AmiTutiT14

New member
-->הסגל שלי<--

חמישיה: פורוורדים למיניהם (F,PF,SF)- מתן נאור/ ריקי פולדינג/ הקטור רומרו ; ג'ייסון וולס/ קני וויליאמס/ ליאור אליהו (אני לוקחת שניים. אז בעיקרון זה נאור, פולדינג או רומרו שבינהם אין לי עדיפות, ובין וולס, וויליאמס ואליהו שגם בינהם אין לי עדיפות). סנטר- ארווין דאדלי/ טונג'י אווג'ובי (עדיפות לאווג'ובי). ושני גארדים - וויל סלומון וקורי קאר (ואם זה אפשרי אז במקום קאר את פארקר). ספסל: כל מי שלא נכנס לחמישיה (במידה והם ירצו להיות בכלל ספסל..), ובנוסף להשאיר את רביב לימונד ויוני ניר. קוז'י מחליף ראשון לעמדת הPF.

z dead

New member
........

סגל שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו עם שחקנים שמשחקים היום? דלמאו-1,ליובין-2,אוונג'ובי-4,ורג'יניוס פרצ'קביציוס -4/3,בוסמן גבוה - 5. ספסל: טפירו או חג'ג',נאור,לימונד,קוזיקרו,גרין,יוני ניר בגלל משכורת החיל,וארז כץ. חמישיה של ההכי טובים ששחקו בהפועל? קני וויליאמס-3,סלומון-2,ה' וולדמן-1,צ'ורציץ-5,אוונג'ובי -4. חמישיה חלומית לגמרי? שאקיל -5,ראשיד וואלס-4,קובי בריאנט - 3,מייק ביבי - 1,ג'ינובילי -2.

למעלה