קבוצות תמיכה

קבוצות תמיכה

כבר כמה פעמים ניסיתי להשיג את אס"ף בטלפון, אבל אני נוחתת על תא קולי (איטי מאוד, למה?) ולא מקבלת תשובה למרות שאני משאירה את הפרטים שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ושוב. לאט וברור. בכל מקרה- איך אני מגיעה למפגש של קבוצת תמיכה?אפשר להביא איתי מישו שלא חולה בפיברו? תשלום, מתי, מי מה איך? אני אבודה......

מאיזה אזור את בארץ???../images/Emo41.gif

אין מי שיאייש את קו העמותה באופן שוטף אך יש בחורה שמוציאה את ההודעות ומחזירה טלפונים...(בהתנדבות כמובן), לפעמים גם שולחת תשובה בדואר תכתבי מאיפה את ואני אראה אם אני אוכל להפנות אותך ישירות... את חברה בעמותה נכון? או שעוד לא ? בכל מקרה אשמח לעזור לך שירלי

סוףסוף

כבר חשבתי שאפאחד לא יענה ואני אשאר בחושך לנצח.... :) אני עוד לא חברה, אבל בקרוב. אני גרה בחדרה, אז כל מקום קרוב יהיה נחמד (יש ברעננה, לא?) אני רק צריכה לדעת מתי יש מפגשים, איך אפשר להגיע, מה צריך לעשות וכו וכו... המון תודה שענית האימייל שלי זה [email protected] אז אם יותר נוח לך, תרגישי ופשי תודה רתם

לפיה , לגבי הקבוצות../images/Emo20.gif

יש מספר קבוצות בארץ מלבד בחיפה והצפון יש את פתח-תקווה מנחה ליזי עצמית ללא תשלום רמת-גן מנחה שמחה עצמית ללא תשלום נס-ציונה מנחה ליאורה עצמית ללא תשלום רעננה מנחה גילה עצמית ללא תשלום הפרוצדורה היא להרשם לעמותת אס"ף ואז הם שולחים לך חוברות ומידע הכולל טלפונים ליצירת קשר עם מנחי הקבוצות במידה ולא חזרו אלייך עדים בקו העמותה... מצ"ב טופס הצטרפות בכדי לזרז את העניינים תרגישי טוב ובהצלחה, שירלי

ושוב תודה

נרשמתי בשעה טובה לאס"ף (אז לפחות אני אקבל דואר יותר מעניין מחשבון פלאפון!), אז אני מצפה לעלונים ועניינים בכליון עיניים....

למעלה