קבוצות מעורבות

• פותח הנושא big99
  • פורסם בתאריך

big99

New member
קבוצות מעורבות

פשוט לא היה לי את מי לשאול, נוכחות של בנות, עוזרת לשיפור היכולת או רק מבלבלת ?
אני מבין שאני מרים להנחתה אבל מצפה לדיון תרבותי

steiff

New member
עוזרת

מנסיון בקבוצות מעורבות, מתרחש אחד או יותר מהתרחישים הבאים:

א. הגברברים המבויישים עובדים קשה מאד לעמוד בקצב של הרוכבות.

ב. הגברברים המסוקסים מתגלים פתאום כאדיבים ועדינים כשהם מדריכים בסבלנות את הרוכבת המתחילה ברזי הרכיבה.

ג. נשים מכינות תה טעים יותר. גברים מכינים קפה טעים יותר.

ד. הלוגיסטיקה של הפסקות פיפי נעשית קצת יותר מורכבת. לא מספיק עץ, צריך גם שיח מספיק גדול.

big99

New member
סעיף א

אותו הספקתי לחוות אתמול, עלינו בעלייה ונתקלנו ברוכבות, תרצה או לא תרצה אתה תופס את זה כאיום על הגבריות שלך ומתחיל לפדל במרץ כדי שלא להישאר מאחור.
לפני כמה שבועות נתקלתי בקבוצה מעורבת , כ 15 חבר'ה בשנות ה 60 לחייהם, כל רכיבת שבת מסתיימת בפיקניק מאורגן ומתוקתק בשטח. מחמם את הלב לראות גם את הצד החברתי של הרכיבה

enigo

New member
אבל זו בדיוק הנקודה - אלא לא רוצה שהמראה

יתרחק יותר מדי, וזה מה שממריץ אותך קדימה.
אבל האמת היא שמי שיצר התחרותיות בוער בו, תופס קריזה גם כשגבר עוקף אותו. במקרים החמורים זה עובד גם עם כלבים, סוסים וחזירי בר...

enigo

New member
בגלל זה שמים מקפלת מצנחים ראשונה בדבוקה

כי אחרי זה, איזה "גבר" יעז להגיד שהוא מפחד ולא לקפוץ?
אולי זה ממשיך לעבוד גם אחרי גיל 18, לך תדע.

falou

New member
אני רוכב לבד או עם חבר אחד לרב

לא קבוע.

פעם השתלבתי במקרה עם קבוצה מעורבת.
למה השתלבתי?!
כי היתה בחורה, צעירה וספורטיבית יותר למראה, שהאיצה בכרסתנים להראות מה הם יכולים, אז הם באו חזק בעקבותייי, ואני נתתי להם לעקוף (אין לי בעיה, אני צנום ודי חלש ולא רוכב מי יודע כמה טוב).

מהר מאוד הסתבר שזו טעות, והייתי צריך לפלס דרכי במעלה הסינגל ביניהם.
במסגרת המהלך נתקעתי כמה דקות מאחורי החטובה. היה די מבדח עד מעצבן לשמוע אותה מאיצה בכרסתן שמבוגר ממנה בכ-15שנה להאיץ, כאילו הוא מפדח אותה ואת כל הקבוצה.
חשבתי לעצמי: "תעזבי אותו בשקט! תני לו לדווש בקצב שלו... מה אתה רוצה, שיחטוף התקף לב?!"
בין כה וכה הקבוצה השתרכה עוד הרבה מאחור...

כמות הרוח שהיא עשתה על השביל (ובתחנה בסיומו) לא תאמה את הטכניקה הרעועה שלה (עומדת כמו קרש ונותנת למתלים לעבוד).

אבל ביננו, גם גברים דוחפים אחד את השני מעבר למה שכדאי ו... מי יודע, אולי הכרסתן נהנה מזה שדוחפים אותו.

אז שכל אחד יימצא את הקבוצה שעושה לו טוב ושייהנה ממה שהוא נהנה.

למעלה