קבוצות באנשי קשר

tamarhp

New member
קבוצות באנשי קשר

יש לי גלאקסי, מערכת ההפעלה של אורנג', כל אנשי הקשר שלי מסונכרנים עם הג'ימייל, אין לי אנשי קשר מהזיכרון/SIM. אני רוצה לשייך אנשי קשר לקבוצות שבטלפון (משפחה, חברים) אני נכנסת לקבוצה > הוסף איש קשר > מנסה לכתוב משהו וללחוץ על חיפוש - וכלום לא קורה. ניסיתי גם להכנס לאיש קשר מסויים ולראות אם אפשר להגדיר אותו בקבוצה כלשהי אבל לא מופיע שום דבר שקשור לזה. מה הבעיה?

binon

New member
תנסי ליצור את הקבוצות בג'ימייל עצמו

ואז את אמורה לראות את הקבוצות

tamarhp

New member
לא...

יש שני סוגי קבוצות - של הג'ימייל ושל הטלפון. בשניהם - כשאני נכנסת לקבוצה ריקה ולוחצת על הוספת חבר לקבוצה - אני מנסה לבצע חיפוש והוא לא עושה כלום. כשאני נכנסת לקבוצה לא ריקה (לאחת הקבוצות הלא ריקות של הג'ימייל.. כי בטלפון כולן ריקות) - אני יכולה לראות את חברי הקבוצה ולבצע חיפוש אבל לא להוסיף חבר.. כלומר לא מצאתי אופציה של הוספה..

binon

New member
בג'ימייל...

את פותחת את איש הקשר לעריכה ושם יש מקום לשייך אותו לקבוצה. לגבי הקבוצות בנייד - לא יודע.

tamarhp

New member
אני יודעת איך עורכים בג'ימייל

השאלה שלי היא על הנייד.... ובנוסף - האם אפשר להגדיר צלצול לקבוצה?

voguemaster

New member
אצלי זה עובד יפה

אני נכנס לקבוצת משפחה, מופיעים לי איזה שני שמות. יש שדה חיפוש למעלה כדי לחפש בתוך הקבוצה (לא שם אנחנו רוצים לחפש הרי). תפריט אפשרויות -> הוספת איש קשר. עכשיו נפתחת לי הרשימה הכללית של כל אנשי הקשר ואני יכול לבחור את מי שאני רוצה ולהוסיף. כל אנשי הקשר שלי על הטלפון, אולי זו הסיבה ? יכול להיות שאם אנשי הקשר שלך הם רק על GMAIL (לדוגמא), אולי את רק יכולה להוסיף לקבוצות שמוגדרות ב-GMAIL ? למרות שאין סיבה אמיתית שזה יהיה ככה...

../images/Emo45.gif חבר שלי בא אלי עם אותה הבעיה...

והסברתי לו שזה בגלל שאנשי הקשר אצלו היו על הסים בלבד תמר, קודם כל תעבירי את אנשי הקשר לזיכרון הטלפון, ואז תוכלי להוסיף אותם לקבוצות... בהצלחה

tamarhp

New member
אה...

טוב, הכל כבר נמצא לי בג'ימייל אז נשאיר את זה שם.... בכלל, למה לשים אנשים בקבוצות? אפשר להגדיר צלצול לקבוצה? יש סיבה אחרת?

למעלה