קבוצה

אני 27

New member
תראי ....

נכון , מה שהביא אותנו לכאן זה איזה רצון לדבר / לפרוק / לראות שאנחנו לא לבד . נכון , בסיטואציה שאנחנו נמצאים , קשר הוא דבר שמאוד עוזר .. אבל זה מטרתו של פורום ... לא .. מלבד הפורום הזה אני חבר קבוע בקהילה מסויימת שלכולנו תחביב משותף , אם ההית יודעת כמה חברויות / ידידויות / קשרים נרקמו בזכות אותם פורומים , קשרים ברמה האישית , אנשים שלא ההית מכירה בשום סיטואציה אחרת . הקשר איננו מוזר בכלל , המקשר בין אותם אנשים אולי מעט לא שיגרתי כמו להכיר מישהו בכיתה .. אבל הי , מה רע בלהכיר כמה שיותר מכמה שיותר מקומות ...

aviavram

New member
לשונך חדה אבל קצת הקצאה לא תזיק

אז לא תביאי את החליפה היום נחס הרסת לכמה את הפנטזיה שאני יביא את שלי נשמה? נראה לי בגללך רמוני מבריז

Bubble Girl 27

New member
מאמי די יום שישי היום../images/Emo140.gif

אחותי סולחה עזבי אותך מבלאגנים אנשים פה מאוהבים וזה הכי כיף דפדפי הלאה... בואי היום נעשה כיף

רק שיר

New member
מכנה משותף

מה שמאחד כרגע אולי זה לא מה שיאחד אותי בעתיד. אני חושבת שיש לנו צורך לחבור אל אנשים הדומים לנו בפרק הזמן הנוכחי וגם בשל הסטטוס. אני מניחה שזה מעין רצון או צורך לקבל "אישור" שאנחנו לא לבד, שיש עוד כמונו. אך אני מכלילה הכללה גורפת, מכיוון שבכל קהילה וקהילה זה ענין של מכנה משותף.

aviavram

New member
כולם גרושים- בתיאוריה

לגבי השאר יש לי ספקות רבים גם לגבי הצורך כלל לא ברור אבל ללא ספק אנששים שונים ומשונים זה יופיה של הבריאה לא?

קבוצה או קבוצות?

בכל מקום בו יש אנשים, תהיה אינטרקציה לא שווה ביניהם - קרי יווצרו חברויות שונות בין אנשים שונים. זה לגיטימי והגיוני, כי לא יכול להיות מכנה משותף בין כולם, גם בחברה כמו כאן, בה כולם גרושים. העובדה היא שבמפגש פורום כמו שהיה בדאגלס כל אחד מצא את מקומו עם אנשים שונים-וזה מצויין. מה שקורה מאחורי הקלעים, בטלפון או במסרים וכו' ואפילו במפגשים מצומצמים, זה כבר עניין אישי של כל אחד ואחת. מה שחשוב הוא שאף אחד לא יימנע מלהגיע למפגש אם X יהיה שם - כל עוד קובעים להיפגש ויש היעדרות מסיבה אובייקטיבית, פשוט כי אין אפשרות שכולם יגיעו לכל המפגשים, זה בסדר.

למעלה