קבוצה לעבודה מהבית

אליזבט3

New member
קבוצה לעבודה מהבית

מתארגנת קבוצה לאנשים שמעוניינים לעבוד מהבית. להזמנה לפגישת היכרות השאירו הודעה בטל: 9700013, או במייל במסר. מספר המקומות מוגבל.

אל תתפתו!

בלי לחשוד באליזבת אישית, מזכירה לכולם שאין פתרונות קסם ושיש המון רמאים שמנצלים את רצון האנשים בעבודה. פגישת היכרות? פרטים רק במסר? מספר המקומות מוגבל? לא כך נראות מודעות דרושים קונבנציונליות לעובדים, אלא מודעות שמחפשות פראיירים. במודעת דרושים אמיתית, תופיע תיאור המשרה, שם מקום העבודה וכישורים נדרשים, שהרי מקום עבודה נורמאלי לא צריך שיפנו אליו אנשים לא מתאימים, או שלא מעוניינים במשרה הספציפית.

yhot

New member
את כ"כ צודקת

הרי מה איכפת להם לתת פרטים על המשרה? ואם הם לא נותנים, כנראה שיש להם מה להסתיר. אני גם נתקלתי במודעת דרושים בעיתון מטעם חברת כ"א, וכשהתקשרתי לקבל פרטים, היא שאלה אותי כל מיני שאלות, ובסוף אמרה לי שלמחרת יש יום ראיונות, אז שאני אבוא עם קורות חיים. איזה צורה יש לזה? מה זה שוק עבדים?

אליזבט3

New member
תודה על הקרדיט האישי !

להזכירכם, אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, לאף אחד אין כוונה "לפתות". הרעיון הוא לחשוף את העניין בקבוצה אחרי סינון ראשוני. מי שלא רוצה - מוזמן לא להתפתות לפנות, להגיב או לענות. מי שכן מעניין אותו - יכול להשאיר את הפרטים המינימליים שבקשנו. הערה: זו לא מודעת דרושים!!!! בהצלחה לכולנו!

yhot

New member
מה זאת אומרת לחשוף את העניין

בקבוצה לאחר סינון ראשוני? זה נשמע איזה משהו סודי... באמת נשמע מפתה...

למעלה