קבוצה למתלבטים

אוהדאדם

New member
קבוצה למתלבטים

אתם חושבים שכדאי לפתוח אחת? אולי הרחבה של הפורום, מקום שבו מתלבטים יכולים לדבר עם אנשים במצב דומה לשלהם, ועם אנשים שהזהות שלהם יותר מגובשת, ויכולים להתמודד ביתר קלות עם ביפוביה והכחדת זהות, כי הם לא נושאים איתם את המשא של "אולי אני סתם מבולבל, אולי אני סתם מפחד להחליט".

מה דעתכם?

Apikachu L

New member
למה?

יש בלבול בכל הזהויות של הלהט"ב עבור הרבה אנשים. למה צריכה להיות קבוצה מיוחדת עבור מבולבלים ביסקסואליות?

אוהדאדם

New member
אם נמצאים בקבוצה הזו מספיק זמן

רואים שיש הרבה שאלות שחוזרות על עצמן, ובהרבה מקרים, האנשים ששואלים את השאלות, לא מחוברים לקהילה הביסקסואלית. הפורום הזה זה המקום היחידי שבו הם יכולים לקבל מידע על ביסקסואליות ולדבר עם אנשים כמוהם. המדיום המקוון מתאים עד לרמה מסוימת - מעבר לה, צריך מפגשים פנים אל פנים, צריך להכיר אנשים אמיתיים.

זה לא מתאים לכולם, לא אמרתי שזה בא להחליף, חשבתי לספק את האפשרות בנוסף. אני יודע שיש קבוצות במרכז הגאה, אני לא יודע אם יש קבוצה שמתאימה לזה...

Apikachu L

New member
לך על זה

אפשר גם לעשות מושגים בשאלות הנפוצות. נראה מה יהיה אחרי יום רביעי הקרוב, אם יאשרו לי.

בכל מקרה, זה נשמע כמו רעיון טוב. פשוט לא הבנתי אותך לגמרי נכון. ואני חושב שבכל פורום יש תופעה שבה שאלות חוזרות על עצמן.

orald

New member
כנ"ל. אולי צריך פשוט משהו בשאלות הנפוצות.

בין כה וכה חצי מהמהות של פורומים על מיניות היא לצורך אנשים שחדשים לתחום, שמבולבלים עדיין ומתלבטים לאן ללכת עם זה.

אוהדאדם

New member
כמה דברים

ההדדיות בשיחה, ההזדמנות לפגוש אנשים שאתה לא מכיר, וכמובן, השיחה פנים אל פנים נעימה יותר.

orald

New member
אתה מתכוון לקבוצה שנפגשת במציאות?

זה קצת בעייתי עם מתלבטים ודומיהם, לא? אני די בטוחה שרובם עוד מפחדים להיחשף במציאות.

אוהדאדם

New member
כמובן

אבל ראיתי שכתבתי בהודעה המקורית "לדבר" היכן שהתכוונתי לכתוב "להיפגש", וזה כנראה המקור לכל הבלבול כאן...

אני חושב שקבוצות כאלו הן כמו AA, אנונימיות היא חלק מובן מאליו מהתהליך. אף אחד שם לא לוקח שם ותמונה ומעלה לפייסבוק, "היי, הנה תראו, מתלבט". יכול להיות שלאנשים מסוימים זו תהיה יותר מדי חשיפה, אבל לאחרים זו יכולה להיות מסגרת מצוינת...

למעלה