אני מעלה שוב את נושא הקבוצה לגייז "חרדים נשואים" מאחר ולא הייתה הענות רבה אני מנסה את מזלי שנית אולי פשוט משהו פיספס את ההודעה שלי. מדובר בקבוצה אנונימית ודיסקרטית לנשואים חרדים התאגדות למען סייע לנו.
אני מכיר אותם כבר די הרבה זמן והייתי בטוח שישמחו להצטרף לקבוצה שתאפשר להם לשפוך את הלב ולשתף אך מכולם שמעתי את אותו דבר בווראציות שונות: הם אמרו אם לסכם משהו בסגנון של ":אנחנו חרדים נשואים והומואים ולא הכי שמחים על כך "כשיש לחץ אז אנו מחפשים פורקן באיזה סטוץ או משהו בסגנון (עדיף עם אדם לא חרדי וכמה שיותר חילוני ורחוק מאיתנו) אנחנו לא גאים בזה ולא מרגישים סיבה לשתף\להיחשף\לחגוג את זה " מסתבר שזה ההיפך הגמור מקבוצות הסרוגים (חברותא והו"ד) ששם דווקא אנשים כן רוצים להתאגד ולשתף על בסיס מכנה משותף שכולם הומואים בכל מקרה אני מאמין שאם תחפש בסוף גם תמצא חרדים שלא מפחדים להיחשף וכו' הרבה הצלחה לך אך טוב וחסד
כאמור, מחמם את הלב להווכח שלמען כולנו אתה לא מתייאש...! מחכה בקוצר רוח להתחלת הפעילות. אני מקווה מאוד בס``ד, שזו תהיה מושתת על אמרת חז``ל: ``איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק``. יישר כחך!
איפה כל החרדים הזקוקים לקבוצה זו?! גם אני נמצא עמוק עמוק בדופן הכפולה שלו. אבל זקוק לפגוש אנשים כמוני על בסיס חברתי ואנושי בכדי לשוחח ולדסקס על ``המצב שלנו``. אז חבר`ה, איפה אתם...?!?!?!