קבוצה לאחר הצהריים

אהבה17

New member
קבוצת כישורים חברתיים

נפתחת קבוצה לכישורים חברתיים לילדי pdd בסביבות גיל 9. הקבוצה תמנה 4 ילדים ,פעם בשבוע לשעתיים,ברעננה ינתן ע"י 2 מרפאות בעיסוק מיומנות בנושא לפרטים נוספים נא לפנות לקטי 0576750011

איריס56

New member
קבוצה לאחר הצהריים

היי, האם ישנם בפורום הורים לילדים בסביבות הגיל 12 כדי ליצור מעין קבוצת חברים ולהפגיש אותם בשעות אחר הצהריים? המדובר בבן הבכור שלי אלון הוא בן 12, מוגדר PDD ברמה גבוהה, וחסר לו חיי חברה אנחנו גרים באיזור המרכז אומנם אין לנו מכונית אבל אנחנו די ניידים. איריס

חגי ודורון

אני רואה ביקוש בפורום וגם אצלי במסרים אליהם ככה שאני חושבת שהם בלי ספק יפתחו קבוצה לגילאי 11 -12 מהפורום ( כל קבוצה של עד 10 ילדים אולי אפילו פחות ככה שאני חושבת שהפורום בטוח יצליח למצוא מספיק ילדים לקבוצה ).

איריס56

New member
קבוצה

חברים, לא הבנתם. כוונתי היתה לקבוצה ללא מנחה כלל, ולא לכל קבוצה לכישורי חיים או כישורים חברתיים. כוונתי היא לקבוצה שנפגשת כל ערב בביתו של אחר - אפשר פגישה של פעם או פעמיים בשבוע ופשוט לומדים להכיר אחד את השני - גם הילדים וגם ההורים שזה נפלא כפליים - ולומדים להכיר חברים שזה הדבר שחסר לאלון שלי הכי הרבה. איריס

yonitbrk

New member
איריס שוב, אשמח להרים את הכפפה

אמנם עומר, PDD NOS גבוה מאוד, ורק בן 9, אך יש את רז בן 11, שתמיד שמח להכיר חברים חדשים. גרים בראשון, אם מתאים לך. עומר רגיל לחברים הגדולים ממנו, ולהיפך, איתם מסתדר טוב יותר (עיין ערך ירדן מ. - בן 11 ? וחברים מכיתתו ).

למעלה