קבוצה חדשה

Lablabla

New member
קבוצה חדשה

שלום, בימים אלה אני עובד על נסיון ל'גיוס' חברים לקבוצה חדשה מאזור הגולן, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה מה הם התנאים להשתתפות בליגה (אם יש - מבחינת ציוד, כמות משתתפים, גילאים ודברים כאלה) אם צריך ציוד - איך אפשר להשיג, ומה צריך? ובכללי הייתי שמח לדעת על פעילות שוטפת של קבוצות ועל כל מה שמשתמע מלהיות קבוצת פוטבול בIFL אה, גם איך נרשמים תודה, כרמל

Lablabla

New member
כשאתם אומרים בפורום 'מדים'

כשאתם אומרים פה בפורום בהקשר למשל של חיפה אנדרדוגס שהגיעו המדים, מדובר רק בחולצות? או גם במגנים וכל המשתמע מכך? מדים זה חובה? תודה, ומקווה שבקרוב תשחקו גם אצלנו כרמל

modz0r

New member
חולצות\מכנסיים

מגנים קסדה וכל זה רק בעתיד.. אם תלך קצת אחורה בהודעות אתה תראה גם תמונה של המדים של חיפה באחת מהן.

Yo-man

New member
לגבי המדים

המדים הוזמנו לקבוצות הקיימות לא מזמן והגיעו עכשיו. זו לא "חובה" עדיין, אבל זה אחד הדברים שהופכים את המשחק וויזואלית ממשחק בין חברים בשכונה למשחק של ליגה (ולזה אנחנו שואפים). המדים הם מדים רישמיים עם פאדים ומקום לתוספות של מגינים.

FootballH

New member
עזרה

אהלן כרמל. קודם כל, ברוך תהיה על היוזמה. אני מארגן את הפוטבול בחיפה, שהיא הקבוצה הקרובה אליך :) בכל מקרה, בכל בקשת עזרה אתה מוזמן לפנות.

Lablabla

New member
תודה

תודה רבה אני בטוח שנצטרך עזרה מכם :) רק לידע כללי (יש עוד זמן עד שנגיע לשלב הזה), מה המחירים של המדים? ומאיפה מזמינים? בינתיים, אם יש מישהו מאזור הגולן/גליל שרוצה, שיצור איתי קשר כרגע יש לנו בערך 8 אנשים, שזה טוב לכמה ימים ראשונים של חיפושים :) תודה, כרמל

FootballH

New member
בנתיים

את המחיר של המדים אתה יכול לקבל מרביב (ת"א), ומזמינים גם אצלו. אני לא יודע מה התכנון שלך כרגע אבל אני מציע שתתרכז קודם כל בגיוס מספר יציב של אנשים ותרחיב אותו קצת שתהיה קודם כל קבוצת אנשים יציבה לאורך תקופת זמן. אחרי זה יהיה אפשר להכנס לליגה כקבוצה מסודרת. אם אתם רוצים (כולכם או חלקכם) אתם מוזמנים לבוא לשחק גם בחיפה

Lablabla

New member
אני עובד על זה..

אני עובד על גיוס שחקנים, זה קצת קשה בנוסף לעובדה שפה באזור די מפוזרים כל הישובים והכל, אבל זה בתהליכים :) כרמל

למעלה