קבוצה בראשל"צ

Swicca

New member
קבוצה בראשל"צ

נפתחת קבוצה מאגית בראשל"צ. קבוצה רצינית שמחפשת את אותה רצינות גם בחבריה. רק לאנשים שבאמת רוצים ללמוד ולחלוק, ולא כאלו שכרגע מעוניינים ובעוד חודשיים ישכחו מכך. נסיון קודם בתחום, לא חובה. למעוניינים ניתן ליצור קשר באייסיקיו: 167426340 שימי 318845078 אייל

neophile

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif../images/Emo121.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo121.gif|

RainBird

New member
יש לי תלמיד ברשל"צ. אני אשאל אותו אם הוא מעוניין. ../images/Emo13.gif סתם שאלה- כשאתה אומר קבוצה מאגית למה אתה מתכוון? וויקה? גנוסיס? קבלה הרמטית? מה?

RainBird

New member
הוא ציין שהוא מדבר על קבוצה מאגית. לא דתית. רק שאלתי מה המסורת המאגית אליה הוא משתייך. זה הכל.

ToryMaster

New member
הא

הכינוי לאו דווקא אומר משהו. נגיד, אצלי יש מאסטר, ואני לא באמת מאסטר

Swicca

New member
../images/Emo13.gif אני שמח ששאלת

ולא, זו לא מטרת הקבוצה בכלל. הכוונה דת מסויימת או פרקטיקה ספציפית. כרגע אנחנו ארבע, ולכולנו אמונות שונות ודרך שונה, אבל רק רצינו להעלות את המודעות בראשל"צ לנושא וכמובן לנסות למחוק כל מיני אמונות תפלות בעניין בעיני רבים אחרים מסביבנו. אנחנו בעצם פשוט רוצים קבוצה מאורגנת. כי להיות לבד זה קשה, מאוד קשה, ובמיוחד כשכל כך הרבה אחרים לא מבינים. זו פשוט הזדמנות לאנשים ראשלצים למצוא תמיכה וכמובן למצוא עוד אנשים שאפשר ללמוד ולעסוק איתם ביחד. :)

ToryMaster

New member
זה דווקא מעניין

אתם רוצים גם לעשות טקסים ביחד, או פשוט ליצור פורום פיזי?

Swicca

New member
כן.. בהחלט

לעשות טקסים ולהיות קבוצה מעשית כמו כן פורום פיזי.

ToryMaster

New member
וואלה

לי זה נשמע בעייתי, אבל אני מניחה שעם הזמן האנשים יסתננו ואלו שלא יתאים להם פשוט לא יבואו.

neophile

New member
להעלות את המודעות למה?

אבל רק רצינו להעלות את המודעות בראשל"צ לנושא וכמובן לנסות למחוק כל מיני אמונות תפלות בעניין בעיני רבים אחרים מסביבנו. למה אתה מתכוון בלהעלות את המודעות לנושא? אם אנשים שמעודדים משחקי תפקידים נשמעים הזויים אז איך אתה הולך להציג את הנושא? לפי דעתי אם אתה מעוניין באסיפה(coven) אתם תצטרכו להפגש לפחות פעמיים בשבוע בייחוד בהתחלה. אני אירגנתי קבוצה של מודעות עצמית ולומר את האמת עדיף להתחיל ממודעות ואז להמשיך לשינוי תפיסות עולם ואמונות כי אם השינוי לא מבפנים הוא שיטחי בלבד ובמצב כזה יש לך הרבה ילדים מתלהבים שלא יודעים מה הם עושים. חשוב שיהיה אלמנט של בקרה, יד יציבה שלא תתן לאנרגיות להתפזר,להשאיר אותן ממוקדות. בכל אופן כדאי להתחיל כל פגישה במדיטציה ,להדליק קטורת ונרות בשביל האווירה. הקשבה צריכה לקבל דגש מיוחד, כי אם כל אחד רק יחכה לתורו כדי לדבר לא תגיעו רחוק בתור קבוצה בכלל.

Swicca

New member
או קיי... >_>

neophile, אני יודע שזה כיף לפתוח את הפה ולתת עיצות כשלא מבקשים אותן. אתה לא דיברת איתי בכלל?! נכון?! אנחנו לא לוקחים ילדות בנות 14(לא שיש לי משהו אישי נגד הגיל...) שרוצות שנעשה להן טלקינזיס ולאחר מכן מתלהבות ורצות הבייתה ולא שומעים מהן יותר. >_> אני בהחלט מעריך את העיצה, אבל לא ביקשתי.

neophile

New member
דווקא בגלל שלא רצית

בגלל שלא רצית את העצה נתתי אותה לך . בייחוד בגיל צעיר הכל עוד מבולבל...וזה אומר שתצטרך להשתמש בכל הכריזמה שלך כדי ליצור פעילות קבוצתית. עשית פעם קורס הדרכה? בכל אופן כישוף להגברת כריזמה יכול להועיל. תאמין לי ככל שתדמיין איך זה יראה עם כמה שיותר פרטים, ככה זה יתקרב להיות ככה.

Swicca

New member
~_~

בוא ננסה את זה שוב, ניסית לשאול אותי אם אני מנהל את הקבוצה לבדי?! יש שם אנשים הרבה יותר מנוסים ממני, בני 20+. אז אל תדאג, בעיות לא יהיו לי. :) פעם הבאה פשוט תשאל קודם לפני שאתה מסיק מסקנות, זה הכל.

Swicca

New member
ודבר נוסף...

אם אני נחמד או לא, במיוחד לאנשים שמתנשאים בפני כשהם כלל לא מכירים אותי, לא אומר כלום על איך שהקבוצה תתנהל או על אחוזי ההצלחה שלה. ואני מאוד שמח שהיה לך נסיון בכך ושאתה כל זה, וכמובן שאתה מוכרח לתת לכולם את פיסת המידע שלך ולקוות שהם יסכימו איתך גם כשאף אחד כלל לא ביקש זאת. >_> זה הכל. :) יום טוב.

למעלה